Familjen Annorlunda

Mitt nya….

Jag har hittat en grej på nätet… Igen :)

Det är snyggt, roligt, och det luktar gott….?  Vad kan det vara ??

IMG_0001

 

Japp, ett nytt mobilskal!

I trä. Gosh det luktar så jäkla gott…!   Finns på Planbok.nu

Man kan få nästan  vilket mönster som helst på både iphoneskal och plånböcker, och det här fick jag hjälp av dem att designa. Jag berättade om min idé, (som jag sett på nätet, Viktoria du vet vart…;)  ) och de återkom nästan direkt med detta förslag, som jag älskar :)

IMG_9999

 

Jag kan inte låta bli att älska alla personliga grejor, och den här lär jag definitivt få ha i fred från ungarna;)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catarina

    Wow så häftig!
    Ska kika in och se om det finns något som kan passa mig :-) kul att vara ensam om något!

    Ha en bra dag! Kram Catarina

  2. Linda

    Å nej, hoppas du inte tröttnat på att blogga pga vissa idiotiska kommentarer… Saknar dina inlägg. Hoppas du bara har ett tillfälligt uppehåll. Gå nu inte samma väg som andra bloggare gjort, dvs sluta att blogga pga dumma påhopp. Majoriteten av dina läsare är INTE idioter, utan tycker din blogg o du är fantastiska inslag i vår annars ganska trista värld. Kram på dig!

  3. anna

    Hej! Tack för härlig blogg. Undrar er sak. Hoppas du läser. Du skrev en gång att du aldrig blir gravid när du ammar. Vill själv försöka få en till. Ammar lillen som är 10 månader. Har kört oskyddat hela tiden och nu en gång sen mensen kom tillbaka. Personligt men hur har det varit för dig. Vad tror du om att bli gravid när man ammar? kram till dig och er :-)

  4. Cattis

    Vore intressant att höra dina åsikter om Anna Wahlgrens uppfostringsmetoder och böcker? Många hyllar henne som någon slags guru men det gör INTE jag. ;)

  5. Eva

    Åh va coolt de va Carola-vilken bra ide du kom på :)
    De är roligt med lite annorlunda/unika saker som inte produceras i massor.
    På så vis har du ju alla barnen med dig vart du än går-även om du även har dom inom dig.
    Trevlig helg Carola :)

  6. Frida

    Ska Jamie klippas kort som Jordan eller ska han ha kvar det långa håret ? Blir ju så stor skillnad på små pojkar när de klipps kort för första gången! De ser så stora ut helt plötsligt. Tack för en fantastisk blogg, jag har läst den sen starten!

  7. Sofia

    Hej Carola! Vill börja med o skriva att du är fantastisk! Jag har följt ditt och din härliga familjs liv under 2 år. Aldrig kommenterat tidigare, men kände att nu vad det på tiden! Du har fantastiska egenskaper o en av dem är att du litar på dig själv som mamma! Att du gör det bästa för dina barn o är den bästa för dina barn! Du lämnar inte över ansvaret till samhället o hoppas på att barnen blir uppfostrade av dem (ex. I förskolan). ( Jag menar inte att förskolan är en dålig miljö att vistas i, men allt är ju relativt. )Alltför många föräldrar slutar tro på sig själva som just föräldrar, med allt vad det innebär! Jag är själv förskollärare o anser därför att jag vet precis vad jag talar om! Jag önskar dig en riktigt mysig helg tillsammans med dina juveler! Kram på dig!

  8. Nina

    Skitcoolt..vill också ha..likadant..fast känns lite fjuttigt med två figurer som det skulle bli i mitt fall :D

Comments are closed.