Snöglob – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Snöglob

IMG_9343Den här har jag fått i födelsedagspresent av min syster:) Ingen har väl missat att jag fyller år snart, jag tjatar inte för att jag tycker det är så jäkla kul direkt, men man fyller ju liksom år oavsett om man vill eller inte ;)

Jag fyller alltid 23 år. Alltid. När jag fyller 70 och ser ut som Britt Ekland, då ska jag fylla just 70, men tills dess är det 23. Barasåattnivet:)

Hur som helst…jäkla tjatande….men den kommer från Disney helt uppenbart, och syrran köpte den i London. Sen var vi ju där 2010 och då köpte jag fantastiska julgranskulor….Och ångrade att jag inte köpte fler, men hade inte minsta pyttehörn över i resväskan…

Nu har de öppnat Disneystore.se.  En svensk nätbutik, så mkt enklare att shoppa, jag är lite mesig att handla från utlandet ibland…

410206792331De här vill jag ha! Men de är slutsålda :(

Jag stod och höll i dem i London, eller inte exakt de här, för det är väl årets variant, men prinsessorna..Jag valde mellan dem och Nalle Puh och hans kompisar, och Puh vann :)

Nu ser jag att det  finns med Bilar, Disneyskurkar, Musse och med Sulley …:)  Inte billiga, men jag vill ha:)

Ett durkslag med Musse Pigg…

Jag har rätt många juldekorationer från just Disney, ni ska få se sen :) Det är mestadels syster yster som handlat dem åt mig, hon vet att jag är barnsligt förtjust i allt sånt, och hon har varit ute och rest massor.  Om jag bara skulle få packa upp några få julsaker, så är det dem, alla gånger. Det är kanske för att jag är uppvuxen med dem, men de är så himla mkt JUL för mig.

Granen ska åxå se ut som en riktigt Disneygran, ni vet som Musses gör, när Piff och Puff  sabbar den…:)

Jag har så många saker som ska vara perfekta, men det är inte ofta de blir som de ser ut i mitt huvud, det får jag lov att erkänna :)

Men good enough duger:)

 

Nä, nu ska jag gå och sova, men jag har fastnat framför nåt program med Filip och Fredrik  – Nugammalt…Har aldrig sett, men de är ju knäppa, jag gillar dem :)

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Men visst är det väl mysigt att fylla år den här tiden på året ;) Jag håller med dig att det var helt rätt att det var just Kevin som vann Idol.