Adventskalendrarna – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Adventskalendrarna

Jag har plockat fram dem ur gömmorna nu, och här kommer de, alla nio :)

Mamma har gjort varenda en, och Jamies har hon gjort på fri hand, plockade lite av de hon gjort förr och hittade på det mesta själv.

Hon är duktig min mamma ♥

Janelles först:

IMG_9317

 

Så Patricias:

IMG_9321

 

Jamie, årets nya:

IMG_9314

Trixies:

IMG_9318

 

Robbans:
IMG_9319

Lovelias:

IMG_9320

Jordans:

IMG_9322

Novalies:

IMG_9324

Och Corrindas:

IMG_9325

 

Alla kommer från Panduro, utom Jamies då, och det har varit ett letande efter att hitta olika. Lovelias fick jag mönstret till från en av er fina läsare ♥

Mamma och pappa har monterat upp alla på en hård baksida, lite olika vad, någon är en ram, några har en masonitskiva, det är att föredra en så lätt skiva som möjligt för det kan bli rätt tungt.

Vi som alltid bott i skithus med blåbetongväggar (radon..) som det inte går att hänga upp saker på utan att plugga med värstingplugg, har gillat att de är lätta. Har man en bra vägg spelar det ju ingen roll.

 

Jag läser era kommentarer, och några tycker det är överkurs med sånt här, onödigt osv.

Ja men visst är det det !!  Men icke dessdå mindre roligt:)

Ungarna älskar det, ett litet paket om dagen i 24 dagar….spelar ingen roll vad som är i, för det är själva grejen med att klura på vad det kan vara, och få längta lite efter att öppna just DET paket som ser mest spännande ut.

Inte behöver man spräcka sin budget eller fundera ut fräcka och coola grejor, det funkar med det mesta. Ska de få en ny tandborste kan man ju lika gärna slå in den;)? osv.

Och det är ju så himla fint med alla kalendrar som sitter som bonader på väggarna överallt:)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulle

  Jättefina, lycka att ha en sådan mormor. Antar att du tänkt föra traditionen vidare, då får du nog börja pyssla redan nu :-)

 2. Maud

  Så fina dom är alla, och olika.Inte visste jag att din mor var så pysslig(inget som jag minns iaf)Men det måste ju vara en rolig sak som alla är med på att det ska fixas o då blir det ju till en fin tradition i er familj. Varken tråkigt eller jobbigt att göra, man tar det som en tradition, alla familjer har något som i deras familj är ett måste för att det ska bli jul där hos dom. Mamma hade gjort en som vi fick dela på alla. Och jag gjorde en med till Tomas, när han var liten men den har fallit i glömska. Kanske jag skulle leta upp den??
  I vilket fall som helst så har ni en jättefin sed med era kalendrar o fortsätt med det, trots att det finns dom som tycker annorlunda.
  Grattis till först o främst din mamma som har gjort alla dessa bonader, men även ni andra som har blivit “indragna” i denna sed. Grattis igen.
  Och du Carola ta det så lugnt som du bara kan mitt i allt och sköt om dej,snart ljusnar det… Kram