Familjen Annorlunda

Kärlek

Från mig till er , för att ni skickar en massa till mig :)
Snacka om win win situation :)

Kärlek skickar jag åxå till mina fina vänner Mirka och Peter som igår fick sin lilla tolva, underbart och ett stort grattis <3
Jag har pratat med Mirka och allt har gått bra, resten får ni vänta på tills hon själv berättar, men det finns bilder på Sötnosen på hennes blogg :)

Jag fick känningar av migrän igår, efter att Helen och Mio åkt hem, det börjar alltid med att jag ser suddigt och blir yr, så jag skyndade mig att proppa i tabletter och gå och lägga mig, fan jag skulle ju träna !
Det blev aldrig riktigt illa, och även om jag hade lite ont så åkte vi iväg och körde HIT… Och idag har jag jätteont… I armarna ;)
Jisses vilken träningsvärk !? Ändå tyckte jag att jag inte körde på för fullt för jag ville inte riskera att bli dålig och sen blev jag dessutom helt slut redan efter andra stationen ..
Idag väntar cirkelfys med Martin …
Han har aldrig något annat än riktiga killer-pass:)

Huvudvärken finns där, dovt och småirriterande som alltid dagen efter , men den borde släppa med lite mer kaffe tänkte jag.
Jag ska iväg och handla, bilen har stått nu sen jag bytte batteri så jag hoppas innerligt att det var det som var problemet..
Jag måste sätta laddaren på mazdan åxå för den vill Janelle och Simon låna i helgen !
Hm… Nånstans måste vi hitta lite tid för att övningsköra åxå!
Inte just precis idag, men framåt:)
Det är ju roligt!

Vi börjar se fram emot en radda födelsedagar åxå :)
Jordan Lovelia, Patricia i september och så Trixie i oktober .
Nån helg ska vi väl ha kalas för allihopa:)

Fast när vete sjutton, det är fullt typ alla, är det inte det ena sånär det det andra. Det är kul med saker att se fram emot :)

Jordan fyller på måndag! Så jag måste köpa present till honom typ nu. Han önskar sig en enda sak.. En Blixten MacQueen cykel!
Ska se vad jag kan göra åt det :)

Nu måste jag mota huvudvärken !
Ha en bra fredag eftermiddag :)

20130830-123022.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! När offentliggör Du vinnaren i Meridatävlingen? Har en liten prinsessa här hemma som frågar 10 gånger per dag om det är klart snart :-) Tack för en härlig och inspirerande blogg!

Comments are closed.