Familjen Annorlunda

Vilken ära ;)

Flera av er läser min blogg på toa.. Haha;)
Är det för att den är skit månntro ;)?
Närrå, jag skojar bara med er, jag tycker det känns som en stor ära att faktiskt få vara ert sällskap på morgonen :)

Vi är precis hemkomna från husvagnen , vi åkte i lördags fm via Valbo för att kika på när André sjöng där :

20130825-225728.jpg

Hans trogna fanclub:

20130825-225801.jpg

Jag fick hans singel hemma i fredags :) men givetvis fick barnen köpa en varsin och få den signerad, man vet liksom aldrig … Rätt vad det är så blir den värd miljoner ;)

20130825-225941.jpg
De tyckte det var jättespännande att gå upp på scenen till honom fast de träffar honom mest varje dag här hemma :)

Patricia hade fixat frillan på Jordan innan vi åkte så han i sitt eget tycke såg ur som Robin Stjernberg :

20130825-230135.jpg

Jamie hade nån backslick som mest blev till ett rufs..;)
Tröjan köpte Janelle i London :

20130825-230245.jpg
T is for trouble , it’s my middle name ..

Framme vid husvagnen på em så strålade solen och det var underbart så vi tog med en fikakorg ner på stranden … Grönt i vattnet …

20130825-230434.jpg

Uäck!

Idag så åkte vi därför till ett närbeläget bad, Sörtuttsbadet ;)

20130825-230534.jpg

Helt ok :)

Jag vill faktiskt inte att sommaren ska ta slut , inte alls.

20130825-230648.jpg

20130825-230709.jpg

20130825-230812.jpg

Ankorna var närgångna ( haha, ja Helen det var bara för att retas jag vet att det är en and ..!)
Men de är rätt mysiga ändå när de nafsar en i tårna :)

Det förbannade batteriet i bilen hade laddat ur igår när vi skulle åka så vi fick starta med startkablar .. Man lär sig nåt nytt varje dag :) och även fast jag körde dryga 12 mil igår så laddade det ur tills i dag.. Laddaren ligger alltid med , man är väl luttrad , men imorgon ska jag åka och köpa ett nytt och hoppas hinna få hjälp av pappa att byta ut det.
Jag är less på trams .
Allt trams, och det jag kan göra nåt åt får jag ge mig på och det övriga bara blunda för … Hur irriterande det än är.

Nu dröjer det ett tag tills vi kan åka ut igen, nästa helg har vi planer och sen hoppas vi på bra väder :)

20130825-231514.jpg

Ni som frågar och undrar… Ja det må dröja med förklaringar , och det är lite kul att ni har stenkoll på exakt när jag lovade att snart berätta … Men det är inte så enkelt.
Mamma säger alltid : om du inte har nåt snällt att säga är det bättre att vara tyst …
Och jag har allt annat än snälla saker att säga , så småningom .
Faktum är att det mesta stinker, och jag kan lova att det inte är min skit;)
Inlägget är skrivet tusen gånger om i mitt huvud, men än så länge kan jag inte berätta för er.
Jag vet att ni har förståelse för det även om ni är nyfikna. <3

Nu är det snart sovdags, imorgon är det en ny vecka och solen ska skina säger de, jag hoppas det :)
Nu är det natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ane

  Du bestemmer selv hva du er bekvem med å skrive her på bloggen, og har ingen plikt om å fortelle noe ovenfor oss lesere. Jeg koser meg stort med å lese om deg, du gir meg inspirasjon og styrke. Tøffere dame skal man lete lenge etter! :-)
  Stå på!
  Klem fra din norske fan :-)

 2. Tess w

  <3 ta det som nått bra att du får följa med på min toa :)
  Det är inte många som är betrodda med det!
  Styrkekramar till dig och STORA kramar Tess W

 3. Susanna

  Innan jag fick barn så älskade jag min man över allt annat. Nu är det barnen och sen karlen. Skulle det skita sig så vet jag att så länge jag har mina älskade troll så ordnar sig allt.

  Roligt för mig som bor i Sandviken att läsa om era utflykter här. Måste rekommendera att ni åker til högbo bruk. Nu är väl badsäsongen slut, men en fantastisk ”lekpark” som heter Sigrids hage. Finns en massa djur där som man får gå in till (som i furuvik) plus en fin stor lekpark :) allt gratis så klart. Och miljön runt omkring är jättefin!

  Stor kram!!

 4. Susanne

  Är ny läsare på din blogg. Du verkar klara dej bra på egen hand. Mellan raderna förstår man ju lite vad som hänt… Styrkekram

 5. W

  Ja din mamma har nog rätt ! oftast är det bäst att man lugnar ner sig lite först !

  Visst är vi nyfikna men känn inget tvång att berätta förrän tiden är rätt !

  Jag måste säga att jag beundrar dig och din styrka !! Kämpa på Carola.

  Jag sitter själv i en liknande situation ensam med 7 barn så jag kanske har en liten aning om hur det måste vara för dig just nu.

 6. My

  Så sant, även min poäng. Privatliv är privatliv och bör alltså hållas privat för alla inblandades skull. Nyfikna människor finns det alltid och inget man ska behöva ta hänsyn till. Berättar du att ni har separerat så ska ju det räcka i så fallnoch stilla den värsta nyfikenheten hos vissa.

 7. Helena

  Jag hoppas att din inre styrka leder dig rätt!
  Allt trams blir så småningom utrett men som ovanstående kommentarer säger :
  När du väl delger andra dina bekymmer kommer du att få stöd och medkännande ❤
  Men fram till dess ta din tid en trams sak åt gången så blir det hanterbart.

  Besökte i helgen din stad Uppsala så vackert det är där!
  Min dotter har installerats i sin nya lägenhet och skall plugga där uppe.
  Lång väg från Skåne … Och nu förstår jag hur du kände det när du satt på toa o grät när dottern flyttade ❤

  Kram Helena

 8. Nina

  Du är min idol Carola, vet du det? Jag fattar inte hur du orkar, du kämpar på och för det mesta med glimten i ögat.
  Jag håller med övriga som skriver, strunta i att skriva om ”det där som alla är nyfikna på” det blir så jäkla massa skitsnack.
  KRAM

 9. Sara

  Åh, jag tycker inte att du behöver berätta vad som har hänt. En mening kan räcka. ”Vi har separerat”, om det är det du vill ha sagt.

  Oavsett vad som ligger bakom tror jag alla förstår att det är komplicerade saker. Att dina bloggläsare är nyfikna behöver inte vara anledning att lämna ut ditt privatliv.

  Tänk på hur ett längre blogginlägg om det här kan vändas mot dig också – både i form av skvaller och dumma människor, men också rättsligt (man vet aldrig var en separation hamnar…).

  Kram.

 10. Amanda

  Vilken tur att barnen har en så bra mamma,jag är övertygad om att de är grymt stolta över dig som orkar göra allt själv. Vad deras pappa än har gjort så kommer du se till att de mår bra,och jag är väldigt impad av dig som orkar kämpa och kämpa!! Du är ju definitivt en förebild för alla kvinnor! :-)

 11. Carina

  Jag måste också erkänna att jag funderat på vad som hänt. Både av nyfikenhet och av att jag ser hur du kämpar på med vardagens motgångar…trasiga toaletter och krånglande bilar mm.

  Var sak har sin tid och du berättar vad du vill och när du vill.
  En del av oss använder bloggandet som en ventil och bara öser ur oss skit (hm, där passar nog jag in rätt bra) andra använder bloggen till annat.
  Vad din tanke med bloggen från första början var vet jag inte men just nu så ger den i alla fall mig perspektiv på livet och jag blir inspirerad av att läsa och är glad att du delar med dig av det du delar med dig av.

  Par krisar… det gör dom oavsett om de har medverkat i ett tv-program eller inte. Det är normalt att par krisar. Händer hela tiden runtomkring oss och det är sorgligt. Det är lika sorgligt oavsett om det är tv-kändisar eller inte… En del krisar tillsammans och en del på varsitt håll och en del blir aldrig mer ett par igen. Finns alla varianter.

  Kämpa på Carola och berätta inget du inte vill skriva om.
  Jag är glad för det du vill dela med mig och alla andra läsare å resten är ditt eget.

 12. Ida

  Det är så tråkigt att flera av familjerna gått skilda vägar. Man kan ju undra vad som egentligen hände efter att programmet slutade sändas. Tråkigt är det i alla fall.

 13. My

  Det man sorgligt nog kan konstatera är att flera par har kriser eller separerat efter att ha medverkat i Familjen Annorlunda. :(

 14. Mamma Mia

  Skickar en styrkekram. För mig räcker det du just skrev, behöver inga detaljer. Berätta det du vill, när du vill, risken är att historier skapas och dina barn kan behöva ha den bild de har utan att behöva läsa påhittade spaltmetrar om sina kära. Var säker på att så fort du säger B så kommer det att stå på hänt extra. Nej överväg noga vad du berättar, med hänsyn till barnen om inte annat. Tror du har vänner som lyssnar på skiten ändå. Kram till dig!

 15. Anna-Karin

  Andre är verkligen toppen, men DU är min idol!! :-) Du är stark, cool och medmänsklig! Hoppas du får en fin dag! Kram

 16. Ida

  Jag tycker du ska berätta när du själv känner dig redo även om det kan vara skönt att få skriva av sig. Jag tror också att många redan anar vad som hänt men du har ingen skyldighet att berätta bara för att vi läsare är lite nyfikna av oss.

 17. Hanna-4 barn,tvillingmor.

  Jag kan gissa vad som hänt. Det kallas gubbsjuka. Jag är i en nästan liknande sits. Det är tufft och tär på självförtroendet.

 18. Neta

  Fast å andra sidan kan det vara bra att få ur sig saker också :D å du kommer att få så mkt stöd så du anar inte. Man kan ju berätta utan att ta med det värsta…..å jag tror dom flesta av oss anar mer än du tror.
  Sen finns alltid två versioner, men det här är din blogg och här ska din version vara isf.
  Men sätt in granskning av kommentarer innan du släpper bomben OM du nu tänker göra det. Tror jag blir bäst iaf….

 19. Karin

  Verkar som att ni haft en toppenhelg :) hoppas veckan blir minst lika bra!
  Det ska vara soligt och varmt enda till torsdag har jag hört, hoppas det stämmer!