Familjen Annorlunda

Disneys prinsessa Merida

Jag vet inte om ni vet det, men Disney har krönt en ny prinsessa:)

Nämligen Merida, från filmen Modig.

 

Nu kan ni vinna en egen Merida, filmen och en klänning:

130610 005

 

Trixie ingår inte i vinsten ;)

 

Lägg en kommentar här med varför just du ska vinna, och vi avslutar på lördag, 24/8 kl 24.00

Lycka till :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tuva

    Åh skulle himla gärna vilja ge detta till min prinsesstokiga lillasyster. Eftersom jag pluggar 60 mil från henne blir det mycket häng tillsammans (trots åldersskillnaden på 17 år) när jag väl är hemma. Men jag tycker det är ganska tråkigt att glo på Barbie så om jag kunde få henne att gilla denna kunde även jag få någon behållning av det :) För den här tycker jag är riktigt bra!

    Trevlig kväll!

  2. Moa

    Jag har fem döttrar som alla är för stora för detta. Var bara så lustigt att den yngsta av dem spela Modig på wii just i dag!
    Vi har rensat ut allt vad dockor heter ( gav alla barbie till sexårs och ett stort barbiehus )
    Men så har vi bestämt oss för att bli familjehem.
    Och inom kort kommer två små töser flytta in här hos oss.

    Vore väldigt roligt att dessa töser fick vinna.

  3. Jenny Karlström

    Oj, så många kommentarer. För en stund tänkte jag att det inte var lönt att chansa på en vinst, men bestämde mig ändå för att; jo, man måste chansa för att vinna :)! Så min motivation till varför just jag ska vinna är kort och gott för att mina två barn hade blivit super glada!! De behöver lite nytt att leka med inomhus såhär efter sommaren med massor av utelek! Håller mina tummar för vinst :)

  4. Mirjam

    Jag skulle vilja vinna eftersom detta vore helt perfekt att ge till min kusin som snart fyller år, vet att hon hade blivit såå glad över detta! :) Hon älskar nämligen Disney och filmen Modig är en av hennes favorit.

    Ha det bra!

  5. Guro

    Hej Carola. Jag skulle bli så glad om jag kunde överraska mina tre små tjejer med detta. De förtjänar det.

    Tack för en fantastiskt fin blogg. Du gör min dag nästan varje dag :) otroligt inspirerande är du.

  6. Tina

    En prinsessa i verkligheten:), lilla Bea 5år, alias Dockmoster..skulle
    bli mer än glad att vinna! Hon är en av mina syskons barnbarn, och bor i Linköping.

  7. Thea

    Det här vill jag vinna till min systerdotter Elva som är fem år. Det skulle bli en jättefin present till henne. En riktig primadonna som behöver bli lite mer prinsessa ;).

  8. Sara

    Jag skulle vilja vinne de här fina Modig-sakerna till min modiga son och systerdotter som båda precis börjat förskoleklass och är så stolta över det!

  9. Sussi Lindblom

    Min lilla Emma skulle se precis så glad och nöjd ut som din dotter gör om hon skulle bli ägare till Merida sakerna:)

  10. Maja

    En prinsessa med blå kläder! Det vill jag vinna till min dotter som jämt leker prinsessa men då enbart i rosa kläder. Och jag är så trött på rosa!

  11. Emma

    Skulle vara jättekul att vinna denna prinsessa till min snart 5 åriga prinsessa. Hon älskar prinsessor men har ännu ingen egen.

  12. Annakarin

    Vi vill vinna den till lillasyster Elin 5 år som helt enkelt bara förtjänar en liten överraskning då hon vuxit till sig och är en så duktig tjej nu. Hjälpsam och mysig. Har varit jättetrotsig mot oss och mot sina 2 storasyskon men har blivit en mystjej nu efter sommarlovet :) Kram!

  13. Annika S.

    Hej hej.

    Det här vore perfekt till min älskade guddotter som nyss har blivit storasyster, skulle vara så kul att få ge henne detta då allt kretsar kring lillasyster nu.

  14. Marlene

    Åh! Den här tävlingen passar mig perfekt! Sonen bara ÄLSKAR filmen Modig. Han lever sig verkligen in i handlingen och leker roll-lekar här hemma som har med filmen att göra. Han älskar att klä ut sig och klänningar är ju det finaste som finns! Han vill gärna låna av lillasyster men det är ju lite svårt att låna av henne när hon är 2 1/2 år yngre och väldigt petit ;) Och JAAAA! Självklart låter jag sonen använda klänning när han leker här hemma, barnen har superkul tillsammans och leker prins, prinsessa, riddare, batman, spiderman, älvor, ballerina osv. Tyvärr har hans enda klänning gått sönder nu i sommar så han är utan. Den här skulle ju toppa ALLT på hans 5-års dag som snart stundar. Och dockan är ju perfekt till roll-lekarna! Hoppas på lite tur nu! :D

  15. Anna.E

    Åh vilken bra tävling! jag skulle gärna vilja vinna för jag har en stor familj och släkt och det skulle vara vääldigt härligt att få fixat en av alla julklapp redan nu, spara lite tid! : D
    TACK igen för en fantastiskt bra blogg! du är grym!
    Med vänlig hälsning Anna.E

  16. Jane Holm

    Min dotter vill vinna detta, för hon formligen älskar allt med Modig att göra, hon springer med pil och båge och jagar..framförallt sniglar och fjärilar ;)

  17. Li - gravid med barn nummer 5

    Skulle vilja vinna den till min systerdotter! Hon är i en prinsessperiod just nu, allt ska vara prinsessor! ;)

  18. Lisa Wallenstein

    Min mellantjej är en som sagt ett typiskt mellanbarn som hamnar i skymundan men hon såg Modig för ett tag sen och älskade den. Vinner vi skulle min tös få behålla dockan och klänningen och så ge filmen till våran granne som önskar sig den!
    //Lisa

  19. Sofia

    I den här familjen är det BARA filmen Modig som gäller. Det är inte bara vår flicka på fyra år ( fyller en HEL hand om exakt 26 dagar, här har vi börjat räkna ner redan i maj månad) ;)
    Våran tjej skulle blir helt överlycklig om hon skulle få Merrida i present!
    Kan höra skriket redan! ;) Tack för en fin blogg och ha en underbar dag!
    Kram Sofia!

  20. Mia

    Åh jag och min dotter och son vill gärna vinna :) vi såg modig på bio och dom gillade den skarpt! Vore kul med en docka och klänning att klä ut sig i och leka teater som som älskar :)

  21. Karin

    Min rödhåriga lilla prinsessa här hemma skulle bli överlycklig! Hon älskar sin hårfärg och har just nu helt snöat in på prinsessor så det skulle vara så kul att få ge henne en med samma hårfärg som hon själv :)
    Hela familjen gillade filmen modig skarpt och vi önskar fler modiga tjejer på film!

  22. Kim

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min son! Han älskar att klä på sig kjolar och klänningar på dagis, men har ingen egen hemma. Om han skulle vinna denna skulle han kunna leka prinsessa även när han inte är på dagis :) och dessutom så älskar han att se på film, och denna skulle han gilla! Håller tummar och tår :)

  23. Carina med tjejligan

    Jag skulle vilja vinna en till min minsta dotter Matilda som är 3 år och just nu är hon inne i en period då hon är helt tokig i allt som rör prinsessor. Hon skulle verkligen bli överlycklig över att få en Merida docka och även klänningen att själv ta på sig….

  24. Ingrid

    Jag är inte rik på pengar men på kärlek från mitt älskade barnbarn Emilia. Hade varit fantastiskt att kunna ge henne den fina prinsess-klänningen…

  25. Pernilla

    Mina tjejer älskar Merida! När mellantjejen fyllde 6 år i juni önskade hon sig ALLT med Merida. Hon fick pilbågen som hon blev glad för men lite besviken blev hon över att hon inte fick klänningen… Att vinna detta skulle göra henne överlycklig!

  26. Emma Söderström

    Jag skulle vilja vinna till min lilla prinsessa som är full av bus och oerhört modigt följer med storebror på hans påhitt. Dessutom vore det trevligt med en prinsessa här hemma som inte är totalt rosa, som allt annat i min prinsessas liv ;)

  27. Ann-Sofi

    Det skulle jag vilja vinna till min son som är 4 1/2år och som bara älskar allt vad prinsessor gäller, och en som skulle bli sjukt avis är mellan sonen på tre år :-) Fast de är grabbar så har vi (jag) köpt en del roskläder,, dockor, Barbie m.m så lyckan skulle vara fullkomlig om han fick detta.

    Tack för en underbar blogg löser den slaviskt ;-)

  28. Nicolina

    Oj vad bra, trixie ingick läste jag å då får jag nog va med å tävla har bara söner å en dotter hade varit roligt :)
    Skämt å sidor :) men jag vill ändå va med å tävla till mig själv då :)

  29. sanna

    Skulle gärna vinna en till min tjej som fyller 4 nu i höst! Hon älska filmen Brave och fina klänningar.Hon har dock ingen själv utan brukar låna av granntjejen! Hon hade blivit så himla glad och stålt! Skulle jag gissa så skulle hon ha den på sig 24/7! Hoppas hoppas!

  30. Camilla

    Min 3 åriga dotter har alltid varit en pojkflicka. Hellre haft storebrors trasiga gamla kläder än en klänning, men idag hände nåt?! Jag satte på en vanlig klänning och hon sa att hon känner sig som en prinsessa. Skulle vara så kul att se hennes leende om hon får en riktig prinsessklänning :-)

  31. emma

    å detta paket skulle vara en riktig drömpresent till vår lilla nova som älskar prinsessor och framför allt merida..

  32. maria

    Oj tänk om man skulle vinna den vinsten! Barnen har tjatat om Modig ända sen filmen kom ut! Det är en bra film jämförelsevis mot andra disney filmer där merida måste vara modig, tuff och stark. Vilken vinst!

  33. Jessica

    Min fyra åriga son skulle bli så lycklig för han är verkligen förtjust i Disney prinsessor och precis som merinda är han just modig.

  34. Elin

    Detta skulle vara underbart att få ge min dotter som äntligen börjar släppa sitt bilintresse.
    Tidigare har det bara varit bilar och svampbob men nu har prinsessorna kommit in i hennes liv! Hon älskar
    Att klä ut sig och vill ha prinssesor på allt!

  35. Karin

    Hej Carola!
    Jag vill vara med och tävla om prinsesspaketet, för mitt lilla barnbarn
    är en prinsessa. Det skulle vara så kul att få ge detta till henne.
    Hoppas på tur!
    Kram från mig!

  36. Yvonne

    Hej!

    Jag vill gärna vinna Modig-paketet till mina barn! Merida är en klar favorit med sin tuffa stil och är en cool prinsessa!

  37. Annette

    Skulle bli överlycklig om jag vann detta fina set och kunde överraska min systers 2 prinsessor Madicken 6 år och Liza-Beth 4 år med ett paket på posten då vi bor 60 mil ifrån varandra och tyvärr inte träffas så ofta. håller tummarna

  38. liselotte

    Är jättegärna med och tävlar om denna fina vinst. Skulle passa perfekt till mitt lilla barnbarn Hugo. När han var här en dag i somras och jag tog på mig en klänning ( vilket jag ej har särskilt ofta) så tyckte han att jag var en prinsessa, vilket resulterade i att han också ville ha klänning och vara prinsessa. Men vi hade ju ingen klänning, och att morfar försökte förklara att pojkar har ju inte klänning, hjälpte föga, en av mina blusar fick bli klänning på honom, och han blev glad igen. Men tänk att få en riktig prinsessklänning, och dessutom en docka med likadan klänning, det skulle vara lycka. Hoppas på tur, Ha det gott, Liselotte.

  39. Maria

    Hej! På min fritid är jag volontär och jobbar med flyktingfamiljer. De har varit med om så mycket hemska saker som vi inte ens i vår fantasi kan förstå. Saker som jag helst inte ens vill höra berättas om men som de faktiskt har upplevt och bär med sig i livet. Jag träffar familjer där barnen har upplevt saker som mina egna barn inte ens är tillåtna att se på film, detta har dessa barn (5,6, 8 år) på ögats näthinna resten av sina liv…Vi har en bra organisation för att samla in mat och kläder och det mest nödvändiga som tex hygienartiklar. Eftersom det är barn vi hjälper och försöker göra en dräglig tillvaro för så är ju drömmen att få ordna med leksaker också. Mina egna barn och deras kompisar har fått samla ihop leksaker och skänkt till dessa barn, vilket har varit minnesvärt från båda håll.
    Min önskan är nu att få vinna detta presentkit och ha det och dela ut det till dessa MODIGA barn som har fått en traumatisk start i livet. Tänk att få ge det till dem som ett bevis på att det faktiskt finns något hopp i livet, det finns något roligt att uppleva, det finns MOD!
    Tack för att vi får chans att försöka sprida glädje vidare!
    Maria

  40. Johanna Rinde

    Åh, min dotter skulle bli otroligt lycklig! Likaså hennes lillebror… Storasysters stooora intresse för prinsessor har även smittat av sig på honom! Det skulle glädja dem massor att få ett sådant paket!
    MVH Johanna

  41. Maria Andersson

    Skulle jättegärna vinna det till min grannes dotter. Mamman
    Är ensamstående med 5 barn och utan arbete. Detta
    Medför att hon inte kan ge något sådant till barna. Hennes
    Dotter älskar denna prinsessa och önskar inget annat
    Än att få dem här grejerna.
    Med vänlig hälsning, Maria

  42. Jenny

    Har 3 små prinsessor hemma som skulle bli överlyckliga om de vann detta. De har sett filmen Modig och tyckte den var jättebra :) Min minsta prinsessa är 5 år och det bästa hon vet just nu är att klä ut sig till just prinsessor, så hon skulle bli mer än glad om hon fick denna klänning. Mvh Jenny.

  43. Linn

    Hej!

    Min dotter har precis fått en inbjudan till ett prinsesskalas, hade varit toppen att vinna både klänning till dottern och present till kompisen som fyller år :) Hoppas!

  44. Ulrica

    Hej Carola! Tack för en jättebra blogg, så roligt att läsa om er vardag!
    ”Modigpaketet” vore en grej
    för min prinsesstokiga 6-åriga tjej!
    Denna prinsessa har svårt att välja fritidssyssla!
    Det hon älskar är att klä ut sig och pyssla.
    Allt som oftast får vi timoteijlåtar höra
    Som hon i prinsessklänning framföra.
    Att vinna detta paket skulle göra henne så jublande glad!
    Om det kan jag verkligen slå vad!

  45. Silverpiraten

    Det Disneypaketet har jag en liten tjej som hoppas på att vinna :)
    Hon älskar Merida och har tom färgat håret som henne.
    Modig är den bästa filmen Disney gjort på länge, den har en bra och annorlunda story.
    Nu håller vi tummarna :)

  46. Malin Blume

    Åh, Vi har en egen prinsessa här hemma som fyller 5 år just
    24/8! Det skulle vara en perfekt present till henne, som älskar prinsessor över allt annat :-)
    Mvh Malin

  47. Linda ljung

    Mitt namn är Tuva ,jag är 6 år ( mamma hjälper mig att skriva )
    Jag vill gärna vinna dockan för jag önskar mig den och har inte så mycket pengar.
    Jag måste spara min veckopeng, det tar lång tid.

  48. EMC

    Jag känner en flicka som är jättemodig! Hon har precis påbörjat en lång och tuff cellgiftsbehandling mot en ful och elak cancer. Hon kommer inte att få träffa kompisarna på förskolan pga infektionsrisken så hon behöver något som muntrar upp och kan sysselsätta henne. Prinsessan Merida är väldigt hårfager med sitt eldröda livliga hår men prinsessan jag känner har just nu inget hår alls… Men hon är den modigaste och tappraste flicka jag vet!

  49. Lovisa

    Är faster till 2 små godingar på 3 och 5 år. Föräldrarna ska nu dela på sig efter många år tillsammans. Känner att jag behöver muntra upp barnen så dessa grejer vore perfekt för att visa att Faster och Farbror älskar dem så mycket.

  50. Camilla

    Åh, den skulle min 4-åriga dotter älska! Hon älskar allt som har med prinsessor att göra. Hon är en prinsessa själv säger hon. =)( såklart hon är!) Synd att inte Trixie ingick! Hihi!

  51. carola

    jag vill vinna för då kan mina två flickor,3 och 7, leka med det tillsammans med pojkbarnbarnen på 2 och 4!!!!!!!

  52. Jennie Tates

    Åh den skulle jag vilja vinna till min dotter Hanne som älskar allt vad prinsessor heter. Hon hade blivit överlycklig och jag med. Hoppas på tur. Jennie Tates

  53. Elin A

    Detta vill jag vinna för att kunna ge min brorsdotter i födelsedagspresent när hon fyller år i oktober, hon är även mitt lilla gudbarn:)

  54. carina andersson

    Åh skulle så gärna vinna prinsessvinsten . Jag skulle ge det till min 21-åriga dotter som i sin tur ger det till sin dotter i 4 årspresent i December. Min dotter fick barn som 17åring och är ensamstående pluggande mamma. Och klarar det fantastiskt bra . Men ekonomin är allt annat än bra som studerande. Så med denna vinst skulle födelsedagspresenten vara fixad. Hoppas,hoppas….

  55. susie i småland

    Hej carola..
    ÅÅhh vilken rolig tävling,den skulle min lilla madison vilja vinna,då hon älskar filmen..Tyvär har någon av hennes 5 äldre brorsor repat ner den..
    ha det så bra
    kram susie i småland..<3

  56. Ulle

    Hon får gärna hos oss flytta in,
    en modig tjej så tuff och fin.
    Vi tar hand om henne på bästa sätt,
    som den prinsessa hon är rätt och slätt.

  57. Jennie

    Detta vore toppen att vinna! Har en tjej som älskar att klä sig i prinsesskläder, men lika snabbt som finklädderna åker på så är hon ute och leker och klättrar i träd. Hon är underbar!!!

  58. Hanna

    Jag skulle vilja vinna detta för att min son har haft björnfobi sen vi såg filmen på bio. Han skulle behöva se filmen igen för att se att de slutar bra och den fina klänningen skulle han älska och kanske skulle det få honom att inse att björnar inte är det farligaste som finns. Nu vågar han knappt se filmer som han vet har en trailer med modig och undviker björnar av alla slag.
    / Hanna

  59. Anette

    Det skulle jag vilja vinna till min dotter! Hon älskar att klä ut sig men har bara en Pippi-dräkt så denna skulle vara perfekt att ge bort i födelsedagspresent då hon snart fyller år,

  60. Carro

    Åh,det vill jag vinna till vår dotter!!!!
    Med 5 bröder är det måååånga bilar här hemma,hon skulle bli överlycklig att få en egen prinsessa:-)

  61. Sandra

    Jag ska också plugga på distans och har barnen hemma, så det vore toppen att kunna plocka fram något sådant här till min fyraåring när jag behöver sitta ostörd i något webseminsrium!
    Sandra

  62. Linnea S

    Min fyraåring är helt tokig i allt som har med prinsesssor att göra. Va roligt det hade vart om jag fick överraska henne med detta! Håller tummarna

  63. Malin

    Min lilla flicka har precis börjat kära ner sig i alla olika prinsessor så det skulle vara kul att ge henne. :)

  64. Helena Lindqvist

    Min femåriga dotter Elvira skulle älska både filmen och klänningen! Hon har i sommar köpt en pilbåge för att leka modig så klänningen skulle vara pricken över i:t! :-)

  65. Magda

    Hej ! Skulle vara roligt att vinna detta och ge till min minsta sessa som börjar förskoleklassen i morgon, som en liten ”börja skolan paket” Hoppas på tur ! :) kram

  66. Sara

    Jag vill vinna detta till min underbara lillasyster (som är en riktig sladdis) som lite uppmuntran då
    Hennes pappa o vår mamma ska flytta isär.

    Attans att inte Trixie ingick;)

  67. Joanne

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min prinsess-älskande tjej på snart 6 år. Hennes prinsessklänning är nämligen så sönderlekt så den har en lång reva i tyget, och behöver kasseras. Dessutom gillar hon Merida, och att leka med alla typer av Barbiedockor.

  68. Anesa Pepic

    Jag skulle vilja vinna det här för min tjej som är 6år gammal. Hon älskar allt som har med prinsessor att göra. Hon ska börja i förskole klass och tycker att det är oerhört spännande och pirrigt samtidigt. Det här skulle vara en jättefint present till henne i motivation sifte. Med vänlig hälsning, Anesa. Hoppas, hoppas

  69. Viktoria

    Jag vill gärna vinna! Stora dottern samt hennes lillebror är precis lika förtjusta i allting prinsessigt. De skulle båda bli överlyckliga för en vinst :-)

  70. Suzanne Buchholtz

    Min 4 år gamla son älskar filmen Modig. Han tycker att Merida är världens häftigaste och leker ofta att han ”skjuter för sin egen hand” med pilbågen han fick när han fyllde. Han skulle bli så otroligt glad om han fick en egen Meridadocka och klänningen skulle han gärna leka i för han tycker att det är jättespännande att få klä ut sig. Hans 2 åriga lillebror och 9 år gamla syster skulle definitivt också uppskatta saken och här delar vi på saker så det skulle tillfalla alla tre.

    Håller tummar och tår för att vi vinner för det skulle göra våra barn helt saliga!

  71. Linda

    Har fyra fina döttrar, utan att vi styrt dem (tror jag )har de alltid älskat allt vad prinsessor heter! Nu är det så att lillasyster (4år)får ärva det mest av sina äldre systrar (12år, 9 och 9 år ) vilket nu innebär ganska så slitna klänningar med diverse tillbehör, men hon gillar läget och leker på ändå :-) hade ju vart helt underbart att få ge henne detta, kan bara tänka mig så glad hon skulle bli !! Tack för en givande blogg hämtad ur verkligheten!! Linda

  72. Annelie

    Håller tummarna! Har en egen liten prinsessa här hemma, vårat mirakel som till slut blev till :)
    Hon har börjat älska olika prinsessfilmer nu så Merida skulle nog bli en hit.

  73. Evelina Bergkvist Blohm

    Jag vill vinna detta set till mina söner 4 och 6 år gamla. De skulle behöva en hjältinna spom komplement till alla manliga actionfigurer! Jag tror att batman eller kanske turtles-donatello skulle må bra av att få lite kvinnligt sällskap. Filmen modig tillhör grabbarnas favoritlista men de har den inte själva. Fast gladast övrr vinsten skulle nog pappan i familjen bli, han skrattade högst av alla när vi hyrde filmen!

  74. yvonne malm

    Jag skulle så gärna vilja vinna den till mitt lilla barnbarn som säkert skulle bli så glad. Hoppas kan man alltid

  75. Katarina Ekbäck

    Jag skulle gärna vilja vinna den till min flicka Ellen, en prinsessa till utseende men full av energi till att hitta på bus och ge sig ut på äventyr. Hon fyller 5 den 29:e så det hade varit en perfekt present =)

Comments are closed.