Familjen Annorlunda

Jag ♥ pojkband :)

Jodå, det gör jag, varför inte liksom? En bunt snygga skönsjungande killar som levererar låtar som sätter sig i både hjärtat och hjärnan. För det är ju så, erkänn ;)

Jag tror er inte en enda sekund om ni säger att  ni inte gillar pojkband what so ever, för….alla har de ju nån hit som fastnat :)

Jag älskar vissa av Boyzones låtar, framför allt de som Ronan Keating sjunger, shit han är makalös…♥

Sen finns det andra, men att jag fastnat framför Westlifes avskedskonsert  på TV….det var otippat :)

Och de grät ju…jajamen då blev jag lite ledsen i ögat jag med, för deras skull ..Mäktigt. Även om jag inte har några stora relationer till dem.

Jaja, nu är konserten slut och jag har kopplat om till 2fast 2furious !  Action, det gillar jag. Inga tårar ;)

 

Vi har kommit hem från kalasandet, det var supertrevligt med härligt sällskap, och helt ljuvliga smörgåstårtor, och tårta…mätt är liksom bara förnamnet!

Vi hämtade upp Janelle på vägen, och jag insåg att hon numera bor väldigt mkt närmre sin äldsta och bästa vän, än hon gjorde här…hm..men det är lugnt:)

Janelle har avslutat sin pc kur och börjar sakta återvända till våran värld, efter att ha varit riktigt dålig först av njurbäcksinflammationen och sen antibiotikan, det kändes inte alls bra i mammahjärtat att hon inte fanns under mina vingar när hon var så sjuk, men jag vet ju att hennes Simon är en bra kille så jag vet att hon är i trygga händer♥

 

Vi satt ute i trädgården i solen, och det var riktigt, riktigt varmt och skönt. Det har sina fördelar att fylla år på sommaren, inte som jag som föddes i december…helt värdo ;)

Jamie var som ett yrväder som vanligt, mer högt än lågt, och snurrar omkring överallt…jösses, att han aldrig blir trött?

Jordan däremot har verkligen vuxit till sig, och är aldrig några problem att ha med sig. Jo visst kan han tjura ur eller så, men han uppför sig. Nu idag när han ledsnade så lade han sig på en filt med en vällingflaska och pillrade lite på tvättrådslappen i skjortan :) och kikade upp i körsbärsträdet.

Det såg helt underbart ut . Jag önskar att jag åxå kunde ligga sådär och bara filosofera, och då helst bra och fina tankar såklart .

 

När vi åkte hemåt var klockan sovdags och Jamie somnade i bilen, och fortsatte sova när jag bar in honom. Sen har jag plockat med det som ska med tillbaka till campingen i morgon, Jordan hjälpte till en stund men bröt ihop när han fattade att vi inte skulle åka förrän i morgon…han ville åka NU, direkt, på en gång!

Det är kul att de verkligen trivs där :)

 

Nu har jag huvudvärk, säkert för mkt sol idag och för lite vätska..men det mesta är gjort, så jag kan lugnt sitta här en stund.

Corrinda har packat klart inför Stadium Sports Camp som hon blir upphämtad till imorgon, jag hoppas att hon får årets bästa vecka där, för som hon har längtat!

 

Jag ska fixa lite, och sen hoppa i säng, så får vi se när vi kommer iväg imorgon.

 

Ha det så gott nu :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vart har du köpt den fina klänningen du hade på kalaset?

    Carola: Den är gammal, från Nelly.com tror jag för några år sen, säkert en 3-4 år iaf :)

  2. Anna

    Fastnade oxå i Westlife-konserten, o visst rann det en tår eller två, de är ju sååå söta o de sjunger ju fantastiskt :)

  3. sandra - blivande 3 barns mamma

    Va skönt att höra att Janelle mår bättre.
    Sommar kalas är underbara. Det till och med känns mer kalas och det första iaf jag tänker när någon säger kalas, är just ett stort kalas runt vitta utemöbler i någons tomt. Men det kanske är så man tänker när man själv är född på vinter halvåret :P

    Ha en fin fin söndag!!!

  4. Carina-50år

    Jag fyller också år i december och det gör min man också,och det hjälps inte att det är lättare att fylla på sommaren,då kan man vara ute,och det är mycket lättare om man ska vara många på kalaset:-))

  5. Johanna

    Jag satt också och tittade på Westlife ikväll, med forsande tårar haha… Tonårsidolerna! Såg dessutom konserten live i Dublin förra året, bodde på Irland då :) I grund och botten tack vare Westlife såklart, haha… Det var väl ödet ;)

    Carola: Vad maffigt att se den live! Och vad maffigt att bo på Irland där de pratar så himla härligt :) Jag ska flytta dit eller till Australien, enbart för att sitta och lyssna när folk pratar ;)

Comments are closed.