Lite allvarliga tips:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Lite allvarliga tips:)

Först så har jag utsett en vinnare i Fiskars trädgårdsredskapstävling!

Jag har mailat dig :) Grattis :)

 

Sen, jag har fått massa mail om diverse olika saker på sistone, som jag inte haft tid eller möjlighet att göra något åt just då.

Men nu har jag :)

 

Först från Lotta, som ber mig uppmärksamma den här sidan, till förmån för cancerfonden;

http://www.forlife.nu/sv/

Där kan man bla köpa skal till iphone, både 4, 4S och 5an!

Behöver du ett nytt skal, så kika in här, så gör du både nytta och får ett skal till bra pris :)

 

Så nästa, som jag tyckte sa allt i mailet till mig så jag kopierar rakt av:)

 

Hej Carola,
Jag jobbar med Freys Hotels som arbetar med en jättefin insamling till förmån för unga tjejer som har haft det tufft. Jag funderade på om du skulle ha möjlighet och vilja skriva någon rad om den på din fina blogg?
Jag jobbar med att skapa lite uppmärksamhet kring insamlingen för unga tjejer som bor på Ersta Flickhem. Det är flickor mellan 13-19 år. Ersta Flickhems terapi riktar sig till de som misstänks ha blivit utsatta för sexuella övergrepp kanske av någon i familjen, släkten eller annan närstående som de har en beroendeställning till.
Bakom insamlingen står Freys Hotels och deras fantastiska hotelldirektör Annika Tell. Annika utsattes själv för sexuellt övergrepp som barn och brinner därmed extra för den här insamlingen.
Enligt Brås statistik är unga kvinnor tydligt överrepresenterade bland offren för sexualbrott och våldtäkt. De allra flesta brotten sker inomhus av en person som kvinnan känner. Ofta diskuteras den straffskala och påföljd för de som begår ett sexualbrott men mer sällan talas det i det offentliga om arbetet att komma tillbaka till en dräglig tillvaro för dem som blivit utsatta för brotten. Genom den här insamlingen vill man sätta ljus på just detta.
I behandlingsmodellen på Ersta Flickhem används hästar som en viktig del av terapin när det gäller att nå ett förstadium till en relation till andra människor. Behovet av en ny häst är stort och det är till just en sådan som Freys insamling går.
Om insamlingen:
Insamlingen pågår på Freys Hotels Facebook-sida där man bland annat kan donera pengar genom att sprida inlägget om insamlingen vidare. Freys har avsatt en budget för ändamålet och bidrar med en krona per gilla och två kronor per delning så länge budgeten räcker.
Att smsa ordet ersta 547 till 72980 och på så sätt donera 50 kronor.
– Sätta in ett valfritt belopp på PlusGiro 90 00 54-8 alternativt Bankgiro 900-0548 under märkningen med Ersta flickhem – Freys häst.
– Gå in via länken på Freys Facebook-sida och betala in direkt med kontokort
Även detta är behjärtansvärt!!
Många bäckar små, ingen kan göra allt, men alla kan göra något, ni vet :)
Det var allt för denna gången :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.