Familjen Annorlunda

Bilder!

Blir det inga idag ;)

Men jag har suttit länge nu och redigerat bilder från Janelles student så ni ska få se imorgon, förhoppningsvis.

Dagen blev toklyckad på alla sätt och vis, förutom en liten patetisk maktuppvisning som en äldre släkting stod för, och som man kan undra för vems skull den gjorde det, knappast Janelles iaf för hon blev jätteledsen mitt i all glädje :(

Men bortser man från det, och det gör man :) så var det så nära perfektion man kan komma !

Janelle var nöjd med sitt utseende, hon kom iväg i tid på morgonen, champagnefrukosten avlöpte utan fylla, utspringet var pirrigt och fantastiskt, och vädret….herregud! Det var helt underbart, med strålande sol och varmt och skönt. Vi kunde sitta ute, det var för varmt i poolrummet ;) och alla släktingar och vänner var på gott humör. Maten var fantastisk, och presenterna kanonbra!

Alla barn var friska, bilen startade;) ( jo jag hade batteriladdadaren i under natten, för säkerhets skull!) vi fick en parkering hyfsat nära ( och en förbannad jävla p-bot! Automaten tog bara mynt, och vem fan släpar runt på det?? Grrrrr!)

Jamie satt fint i vagnen, Jordan försvann inte, småtjejerna var tappra i folkmassan där de inte såg nåt, men det gjorde ingen iofs ;)  Jag glömde inte vare sig kassen med alla grejor att hänga om halsen på studenten, och inte heller hennes cider.

Köpt på Coop, så ni inte tror att jag köper ut alkohol till icke-systembolags-åldern-inne-tjejer ;)

Janelle var såklart ljuvlig!

Jag klagade lite på en skavsårsblåsa jag fick, men hon blev stämplad på flaket av alla glädjeyra klasskamrater så hon fick en lindad fotled på kvällens galej…;)

Hon var supernöjd med sin dag, och hade en helt perfekt kväll på Flustret åxå om jag inte missuppfattat det hela, där hon sammanstrålade med sin Simon, som ju även han tog studenten samma dag.

 

Nu är de fria!  De bestämmer själva över sina liv, och jag kan bara hoppas att de gör kloka val som de kan stå för och leva med :)

Jag är inte speciellt bekymrad, för jag har uppfostrat henne väl ;)

Hon är flygfärdig nu, så det är bara att prova sina vingar, behövs det så kan hon alltid flyga tillbaka in i boet och ta ny sats ♥

 

I morgon blir det bilder och ännu mera babbel :)

 

 

Igår, på självaste Nationaldagen, låg jag som en död sill mellan varven, samtidigt som jag var sjukt rastlös ;)

Jag bestämde mig för att det var vilodag även för mammor på nationaldagen, så jag gjorde inget av det vanliga bestyret ( tvätta, vika tvätt,städa, plocka och det där skitttråkiga som måste göras) utan jag gjorde bara det som man måste för att det inte ska bli kaos – disken, maten och ta hand om barnen :)

Det resulterade i rastlöshet…och till sist drog jag fram vattenslangen och svampar och så tvättade vi bilen!  Herregud, det var länge sen, men det är rätt kul, speciellt när man kan spruta vatten på ungarna samtidigt ;)

Min buss är inte så kul för man når ju inte ordentligt, men lilla Mazdan är ju inga problem . Nu skiner den, eller gjorde innan pollen besudlade den ganska så omgående . Jaja, det är ju som det är med det.

Middag blev rester från mottagningen så det var ju inget att klaga på, och det finns allt lite kvar än…tillräckligt för en liten lunch iaf.

 

Idag var Trixie på kalas, och imorgon ska Novalie på kalas.

Massa kalasande just nu :)

 

Nej, nu är det sovdags! Det har precis blivit mörkt ute, och snart går solen upp och fåglarna börjar kvittra!

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad gulligt skrivet om din dotter att hon är flygfärdig men att hon kan komma in i boet igen, är precis så det är. Är mamma själv till två underbara barn 16 månader och fyra år och 5 månader. Ser hur tiden springer iväg. Ni verkar ha haft det jätteroligt , studenten minns man som igår.älskar att läsa din blogg du skriver ärligt och förskönar inte som många och du skrivelsen roligt.det är så lätt man man inte kommenterar på bloggen men visst ska du veta att vi är dem som läser den. Jag imponeras verkligen av dig att du orkar med så många barn, det är ju verkligen saker att göra hela tiden, och då har jag bara två barn:)!!!!!!

  2. Hanna

    Helt underbart! Det måste vara blandade känslor att se sitt barn gå ut i vuxenvärlden. Jag har fyra barn, och vill helst inte att de ska bli stora utan förbli barn :-).

  3. Ida

    Det låter som en riktigt lyckad dag. Ser fram emot bilder från studentfirandet.

Comments are closed.