Familjen Annorlunda

I’m to old for this shit!

I min ålder ska man inte åka rishög, man ska ha kommit upp sig lite och ha råd att köpa en hyfsad bil ;)

20130531-103619.jpg

Det har inte jag:)
Dessutom Gillar jag att köra skruttibangbangMazdan… meeen nu sitter jag utanför affären och väntar på pappa som kommer med startkablar!
Det gillar jag inte. Alls. Överhuvudtaget.

Bilen full av barn ( nåja, de tre minsta) och det är varmt..
Silverbussen är på verkstaden så det är inte så att jag hade nåt direkt val idag , men jag tror att jag ska köpa nytt batteri , till båda bilarna . Jag är trött på att få hjälp med bilarna .:)
Ge mig en sprillans ny, och jag ska vara evigt tacksam , lottovinsten får gärna falla in nu !
Gahhhh!

20130531-104124.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillys mamma

    idag hände de oss med, bilen la av.. va nå bensinpumpsrelä.. vi åker hellre äldre bilar man både kan fixa med själv, och som man slipper ha massa lån på, jag har hellre en skruttig 240 som vår och kan va hemma med min dotter, istället för å lämna hemme på dagis mest hela dagarna och sen stressa hela helgen för å hinna umgås och försöka uppfostra en dagis-vilding.. fler hemmaföräldrar skulle ge lugnare skolklasser och bättre kompisar!

  2. Maria

    Hur menar du nu? Du har ju gjort ditt val? Ändå gnäller du över att du inte kan ha samma standard som andra i din ålder? Men vet du vad, det är inte konstigt, de flesta i vår ålder jobbar och tjänar pengar och har våra barn på förskolan. I bästa fall kan vi unna oss lite mer som tex nyare bilar eller annat. Och du får väl vara glad över att du har möjlighet att vara hemma om det är det viktigaste för dig isf. :-P

    Men på riktigt? Jag har valt att vara hemma, men för den sakens skull kan väl även jag få önska mig en ny bil? Eller? Jag gnäller inte över min bil, utan jag ironiserar, det är en stor skillnad. Den bilen är vår lilla övningskörningsbil, som jag kör för att jag gillar att köra en bil istf en buss, och för att det är mkt roligare att tanka den ;)

  3. Maria

    Du har ju gjort ditt val, en massa barn och är hemma hela tiden med dem. Inte konstigt att man inte kan åka nytt då. Skulle kännas bittert för oss som jobbar och sliter om vi båda hade samma standard.
    Carola: Ja fy så hemskt det vore för er!

  4. Fru P

    Men din stackare… Jag tycker att jag oftast är ganska lugn och sällan blir arg, men om bilen inte startar blir jag helt galen och skäller på allt och alla, så du har just nu mitt största medlidande. Hoppas det löste sig!

  5. lillys mamma

    jag ville bara gratta till att du värderar barnens liv så bra att jordan sitter bakåt än, ser att han är lite längre än min lilla fis på 4½år, då hon har lika bilstol (också hon bakåtvänd såklart) de är alltid lika kul att se barn över 2år bakåtvända, för fler å fler vänder på tok för små barn.. men de är ju trevligt om bilen funkar såklart, hoppas nån kan få ordning på den!!

  6. Kristina Å

    Hoppas du fick igång bilen och kom hem till slut. Inte roligt när allt som kostar pengar händer precis före sommar och jul.

    Vår kylskåpsdörr har börjat gå sönder men ändå fungerat att stänga men bara för en stund sen hörde jag dottern ropa att den inte gick att stänga. Och mycket riktigt, det gick ju inte. Nähä, bara att stänga av och börja plocka ur alla varor och fixa fram kylväskan och låna från grannen ännu fler kylväskor och kylklampar. Har varit på väg att beställa ny dörr eftersom kylen bara är fyra år gammal men har avvaktat, kostar ändå över 3000 kr! Blir till att ringa direkt på måndag morgon. Hade tänkt storhandla imorgon men nä, det går visst inte heller.

    Här har du en till som väntar på storvinsten!

  7. Anette

    Usch fy vad jobbigt med bilar som krånglar!! Vet hur det känns och tro mig, du är inte den enda som inte har råd med nyare bil :-). Meeen, det är väl bara att kämpa på!

  8. Maj

    Du har kommit upp dej!! Dina barn är värda i nedlagt kapital minst 1 000 000 kr per styck, kom ihåg det !! Vet hur det är med bilar som krånglar.

    Maj

  9. Carola P

    Precis min tanke när jag läste Carolas inlägg Terese, bilar ska bara funka, sen om dom alltid var tankade också så hade det varit kanon;).
    Om jag vinner drömvinsten i helgen så kan du få en ny bil av mig.
    Ha en bra dag.
    Kramis

Comments are closed.