Den där Jamie…. – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Den där Jamie….

20130327-232244.jpg

 

Jag satt i godan ro och drack kaffe, och hörde hur någon var vid diskbänken men såg inte vem. Men det var lugnt och fint, inget stök så jag bara antog att det var Novalie, som varit där en stund tidigare. Jag satt vid sidan om skåpet som är efter diskmaskinen så jag såg inte.

Men när jag tyckte att det var ett fasligt pysslande så kikade jag fram och skådade lillfjant som tyst och stilla grejade i diskhon :)

Han plockade disk mellan hoarna, skakade på handspritsflaskan som står där och grejade på i största allmänhet.

Efter en stund så kom Smulan och höll honom sällskap. Partner in crimes ;)

20130327-232259.jpg

 

Jaja, den här killen vet hur man reder sig själv.

 

Vi hade musiklek idag, så planen var att skjutsa Lovelia till kyrkis och sen stanna kvar där tills musiken börjar, men jag fick ett mess av Patricia några minuter efter att hon och Robban gått till bussen. Den var nån minut tidig och körde förbi dem, trots att de hade knappt fem meter kvar till hållplatsen. Surt.

Det var ju bara till att stressa på småbarnen kläder och hämta upp de där två och sen skjutsa till deras skolor…Båda hann, även om det var på sekunden för Robban.

SEN åkte vi till kyrkis, där vi sen hann både leka lite och dricka kaffe innan det var dags att sjunga.

Jordan var på skithumör och vägrade sitta i ringen, han ville minsann sitta i fönstret, alternativt under bordet…jojo.. Lite dispyter mellan honom och mig och till sist var han glad igen :)

 

Lite mera lek efteråt, innan vi susade till Ica. Novalie, som var hemma idag med, hon hade lite halsont och huvudvärk tidigare i veckan, hade beställt Billys Panpizza till lunch. Nu fanns det inte den gamla vanliga sorten utan bara nån limited edition, så det fick bli Gorbys piroger ist.  Jamen vaddå?  Några har en kock som heter Felix, andra Mamma Scan eller Dafgård…Min heter Gorby ;)

 

De har börjat spränga på granntomten:

 

Det var lite läskigt först, men det är ju inte några värstingsmällar, mera ett dovt POFF under en matta av nåt slag.

Värst tyckte ungarna att signalen innan var….haha.

 

Jamie fick sova, och övriga barn städa, medan jag tog itu med badrummet uppe.  Det har länge retat mit att den lilla Paxfläkten där inne är totalt igenslammad av äckligt tjockt svart damm, men  nu är den finare :) Inte helt ren men hyfsat.

Som tur var kom Helen på en snabb kopp kaffe så jag inte hann städa mig alldeles utmattad..;)

 

När hon åkte för att provköra nån ny fräsig bil, så vispade jag ihop middagen.

Det var ju våffeldagen i måndags. ( mer korrekt Vår Fru dagen…men tja…)  Jag hade ingen koll på det, utan hörde det när jag satt i bilen på väg till tandläkaren.  Inga hål, allt såg fint ut :)  Det var tandhygienisten jag skulle till, för jag fick skäll sist för att jag inte tandtrådade….det är ju så förbannat trist! Men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Säger de att tänderna ser fina ut, men att de ska ha nåt att sitta fast i åxå, och gormar om tandtråd, så okey då. Bättre joxa med det nu i en minut om dagen än att tappa alla tänder sen…!  Hon var så nöjd med mig att hon fick tandläkaren att snabbt kika igenom , så slapp jag komma till honom om några månader. Perfekt!  Allt till det facila priset av 850kr….Jag som börjat räkna när hon först ville ta röntgenbilder och sen kallade in tandläkaren och hamnat på typ 2000kr blev glatt överraskad ;)

 

Men tillbaka till våfflorna ;)

Jag trodde att ingen av barnen hade koll de heller…men ack så jag bedrog mig, de har tjatat sen dess! Och idag gav jag med mig :)

Vispade snällt ihop en smet, ja, jag gör den själv, det är ju typ världens enklaste, och sen överlämnade jag gräddandet till tvillingarna som gärna ville sköta det, och pep iväg för veckans tredje cirkelfyspass.

:)

Det var aptungt igår, jag kände mig oinspirerad, och seg, tung och klumpig och funderade på om jag kanske höll på att bli sjuk.

Det blev jag som tur var inte ( ta i trä!!) och idag gick det mkt bättre:)

Jag har ökat lite på några vikter, och nu börjar det kännas som att marklyft med 40kg faktiskt går att öka upp snart igen, och rodd med 20kg funkar:)  Härligt! Resultat är kul:)  Jag kommer aldrig någonsin att känna mig bekväm i bikini,  det beror på massa saker, men jag vet att jag då fan inte behöver tokskämmas iaf :)

Om nån fokuserar på magfläsket så får jag väl flexa med bicepsen, hihi

 

Nu ska jag och mina schyssta biceps ta och gå och sova, det är en dag i morgon med, och då ska jag på påskäggsjakt, och ev till Ikea för att köpa lite påskblommor. Kanske en lunchdejt åxå:)

Men nu, Natti natti :)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Vad trist att du inte känner dig bekväm med din kropp, och ännu tråkigare att det bekymrar dig vad andra tycker. (Fast det kanske var ironiskt?) Jag har döttrar som jag inte vill ska få de signalerna från mig, det finns massor av annat som ger dem detta. Jag tränar för att det är kul, jag försöker tänka på vad vi äter för att vi ska må bra och vara friska. Jag fattar ju att du säkert tänker likadant, men det är lite skrämmande och samtidigt intressant att vi faller i dessa gropar hela tiden. Äsch, glad påsk!

  Carola: Ja det var delvis ironi, men sen är det inte för att jag tycker jag är tjock som jag inte trivs att visa upp mig. Jag har riktiga problem, hehe;)

 2. Kristina Å.

  Hej Carola, vilken liten spelevink men bra att lära sig diska tidigt.

  Bet av en tand som jag fick lagad, det blev dyrt, över 1000 kr! Tråkigt med tandtråd tycker jag också men bäst att försöka vara noga.

  Blev våfflor hos också men typ bara en till lite kvällsfika, gott med blåbärssylt till.

  Nu ska det bli skönt med lite långhelg men vete sjutton om jag orkar med allt planerande med mat och påskägg och allt.

  Ha i alla fall en härlig helg!

 3. Carro

  Har försökt maila dig 3 gånger om ett väldigt viktigt ämne
  Tyvärr har jag inte ens fått svar …..
  Tråkigt tycker jag

  Carola: Oj då? Vad konstigt, jag kan inte se att nåt mail från din adress kommit? Ibland hoppar det till skräpposten som jag ladrig kollar…Kan du inte maila igen :)?