Familjen Annorlunda

Dessa tisdagar….

De tar kål på mig ;)

Eller inte, men det är tider att passa, och passa in med varandra från morgon till kväll.

Först Lovelias kyrkis, sen Jordans, gympa, tennis,kyrkis för Novalie, och till råga på allt så lägger Friskis in ett pass cirkelfys!

Det kan man ju inte missa så det är bara att se till så att det funkar:)

 

Vi började dagen med att väcka en bunt ungar, ett extrabarn inatt blev det, en kompis till Patricia som har lång resväg till skolan, kul med nya bekantskaper:)

Novalie är hemma idag med, igår hade hon huvudvärk, och var lite hängig, och idag fick hon stanna hemma lite för att vila upp sig, få se hur hon mår i morgon bitti.

Lovelia kördes till kyrkis, och sen drog jag igång lite påskstäd…shit det är ju påsk på torsdag.. jag som inte haft en tanke på det, kanske måste klippa lite grenar i trädgården till ett påskris iaf, och ställa fram nån kyckling – mer än så blir det inte ;)

Solen lyser ju om dagarna, det r helt underbart, men ack så avslöjande..det ser ut som skit hemma! På riktigt..Konstigt att ingen är dammallergiker, för det bara yr ju omkring om man råkar röra sig för fort. Äsch, det yr mest hela tiden om man ska vara helt ärlig ;)

 

Jordan och Jamie hittade mina klackskor jag hade i helgen och roade sigt länge med att gå omkring med dem på sig, tänk att det är så kul att gå i andras skor?  Den egenskapen borde man hålla kvar vid ju, för som talesättet säger : Döm ingen förrän du gått en mil i hans skor , är ju sant :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.