Välkommen in i sovrummet ;) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Välkommen in i sovrummet ;)

Igår möblerade jag ju om i sovrummet, och eftersom ni ju inte vet hur det såg ut innan så tänkte jag visa hur det ser ut nu iaf , hehe.

Om man bara kikar rakt in från vardagsrummet så ser det ju ut som det står bara en dubbelsäng:

– Hej hej!!

– Välkomna in till oss :)

Jaja, det är stökigt, och massa skit under sängen ( omaka strumpor i mängd!!) men skit samma.Persiennen är inte trasig heller, usch så det såg skruttigt ut…men det är en reflex från stora vardagsrumsfönstret bakom mig.

Tittar man till vänster så ser man den lilla utdragssängen som Lovelia sover i mellan varven:

Den brukade stå med kortsidan in mot dörren, som går till Robban, men inte används. Så här är den väldigt kort, kortare än en spjälis, men hon ligger ju inte där ofta, och det är i så fall enkelt att bara vrida den . Jordan ska ha den tänkte jag, men han älskar sin koltsäng:)

Framför garderoberna stod Jamies säng förut…inte den bästa placeringen men jag slängde ju in den utan att planera;)

Jordan i bara “kalkongerna” ,jag fryser bara jag ser det….men han gillar att skutta runt så här.

Den blå kassen är till dig, Helen ;)

På andra sidan sängen:

Tadaa!

Jamie hoppar i sängen :) Det var på millimetern som spjälsängarna gick in så här , så jag är supernöjd, det blir mkt bättre plats. Det är gott om plats på golvet mellan våran och deras sängar åxå, och hela sovrummet känns luftigt. Enklare att dammsuga dessutom! Hm den gröna hinken…..tja;) ? Snyggt?

Förut ståd Jordans säng ( svart) mitt på väggen och en byrå stod som sängbord, och sen stod den blå byrån i högra hörnet med en TV på, och bredvid den en skänk/ skåp.

Mkt bättre såhär :)  Jag gillart.

Jamie hade visst lite invändningar, för han sov som en kratta i natt..men det var ju fullmåne…eller nåt. Han sov middag där utan att fundera en sekund så det funkar nog. Kallt på golvet  var det att tassa upp, men jag får väl kanske sova med strumpor då:)

 

Japp, så blev det, jag är nöjd och jag har inte hört några klagomål från någon, tvärtom blev det till och med godkänt av tonårstjejerna, som ju har åsikter om det mesta:)

 

Idag var det kyrkis på fm för Lovelia, och på eftermiddagen för Jordan.

Stilbytardag i skolan, så Trixie och Novalie funderade på vad för kul klädsel de skulle ha på sig, och Trixie blev en glittertjej till slut, med paljettkjol och lika glittrig kofta. Novalie blev tvilling med sin kompis, och de hade rosa kjol och svarta strumpbyxor,tröja och en vit pälsväst:)  Mobilen låg i sovrummet så det blev ina foton, men snygga var de.

När jag skjutsat Jordan till kyrkis så passade jag på att åka och handla, Patricia har ju så konstiga tider, så hon var hemma, och då kan Jamie få sova i fred och i rätt tid. Lovelia stannade hemma och surfade i ensamt majestät på surfplattan som de annars slåss om.  Helen mötte upp mig och vi handlade först, för att sen inse att vi faktiskt hann med en kopp kaffe innan det var dags att hämta Jordan. Härligt!

Inte den mest kalorisnåla latten jag druckit den här veckan direkt….;) Men ska det vara så ska det!

Massa snack och skönt soffhäng i en knapp timme och man har fyllt på depåerna igen :)   så då var det bara att hämta skrutten, och åka hem och packa upp varorna.

Tisdagar är ju en sån där dag då vi har massor av aktiviteter, och det kräver en del logistik, men funkar i princip alltid.

Robban tar sig till sin tennis direkt efter skolan på egen hand, och det underlättar ju, då är det “bara” massa kyrkis och gympa kvar. Idag stökade det till sig lite när Jennys dotter fick feber mitt i, vi brukar köra varsin väg, men det är ju inga problem ändå.

Snart är det dags för gympatävlingen och det övas för fullt på både Trixie och Novalies grupper, ska bli spännande att se sen. Nästa lördag blir det med andra ord en heldag på Fyrishov:)

 

Idag lagade vi kyckling, och Jamie åt med hela ansiktet…

Han åkte i badet, tillsammans med Jordan som gillar att bada. Patricia tycker ju om att fixa med de mindre, och hon både badade de här två, och målade naglarna på Lovelia. Multiskills:)

 

När jag kom hem efter att ha kört Trixie till gympan och skulle börja med maten, så drabbades jag av akut trötthet. Det blev inte så många timmars sömn eftersom Jamie var missnöjd, och jag var uppe och hoppade flera gånger än vanligt, och när blodsockret sjönk så blev det väldigt Zzzzz…. Men det gick ju över, och nu sitter jag här.. Borde gå och sova.

Snart :)

Jag skulle köpa semlebullar idag, men de fanns inte på Citugross? Eller så missade jag dem..men hade några kvar sen sist, så de barn som ville har smaskat i sig en varsin nu, jag blev utan, men det gör ju inte direkt nåt.

Samling i soffan för att se Bygglov. Patricia kikar mest på Matte, och det gör ju inte alls ont det kan jag hålla med om, och så gillar jag Willy.  Sen veckans höjdpunkt med Mindy och Maria . …Ahh jag älskar dem!  Inga problem att tala om, mer än vilken servett som matchar läppstiftet, typ ;)

Jag blir glad av att se dem, och sånt ska man ju verkligen kika på och tanka positivism.

Corrinda och Patricia håller mig alltid sällskap då, medan övriga familjen flyr eller får lov att gå och lägga sig.

 

Nu ska jag lyssna på Bon Jovis nya låt, Because we can, en gång till. Hörde den nyss, och blev som alltid, imponerad över att de är så förbannat bra. ALLTID.  Längtar till konserten:)

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Manja

  Sovrummet blev bra tycker jag.
  En liten fråga om byrån mellan killarnas sängar, har den hängt med sedan 70 talet?
  Den liknar nämligen “min byrå” som jag har haft sedan jag bodde hemma!
  Från början var den röd faner, men sedan har jag målat den ett par gånger så just nu är den vit.
  Knopparna sitter “in i” träet och går att skruva av när det är målardax.
  Kan det vara en likadan?

  Carola: Ja det är en gammal byrå, den var brun från början, och den är fortfarande en av de bästa byråar jag någonsin sett, lådorna är stadiga och bra inte som moderna skitlådor där botten viker sig…:)
  Kul att du har en lika:)

 2. Hej,

  Svårt att föreställa sig hur sovrummet är i verkligheten men jag hade velat ställa dubbelsängen åt höger o Jamies spjälis bredvid din sida av sängen och Jordans spjälis vid fontändan av dubbelsängen, likt Sir väs i Robin Hood :)