De kommer i tre…. – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

De kommer i tre….

… Olyckorna , visst är det så?
Jag kan rada upp ännu fler på rad så nu borde det väl vända ?
Tappad mobil, trasig tumlare och en biljäkel som bråkar ..bl.a.

Ikväll fick bilen tillbaka för gammal ost när den väldigt olycksaligt fastnade på vår ena grindstolpe!
Eftersom det liksom verkar jäklas de luxe hemma just nu så var det ju inte ens konstigt att det dessutom stack ut en skruv ur grinden just precis där och spetsade fast bilen så det inte gick att komma loss, utan bilen stod mitt i grindhålet, nedhalkad från de förbannade isvallarna som blivit, spetsad på en skruv, brevlådan och grindstolpen som rev upp en lång ful repa och så spann det bara loss under hjulen dessutom … Jojo ibland är det extra roligt här hemma ;)

Det tog TID att få loss den och många starka armar, två trasmattor under hjulen och så äntligen kunde den backas ut på gatan , i aningen sämre skick än tidigare ;)
Ett hål i sidan som ser ut som man gått loss med en konservöppnare modell större och en fet ful äcklig djup intryckt repa blev resultatet :(

Grindstolpen ser ut som förr och brevlådan blev väl lite sned på sin höjd, man får vara glad för det lilla , hehe.

Det var otur, en ren olycka och jag har varit lite orolig själv när jag backat / kört in men vad sjutton- det är svårt att få bort isvallar på vintern !
Nej det var inte jag som körde , men jag önskar att det hade varit det…
Olyckor händer, men det är aldrig kul att vara den som orsakar dem!
Men som sagt, det var otur och en olycka.

Nu tycker jag mig veta att vi har en bra försäkring på den men vågar ändå inte tro att det verkligen är så förrän jag pratat med trygg hansa på måndag.
Men håll tummarna är ni snälla !!
Det räcker med elände nu tycker jag ..!

Förutom att sabba bilar så har vi inte gjort så mkt väsen av oss idag här hemma .
Jag fick spunk på vårt badrum, det blir så himla äckeldammigt på nån dag , svart tjockt damm som ligger överallt – usch!
Det fick sig en ordentlig avhyvling och nu luktar det klorin och Ajax och är dammfritt tills imorgon kväll eller så ;)

Köket blev ordentligt undanröjt och dessutom våttorkat, det var inte igår kan jag väl erkänna … Typ till jul kanske ? Normalt torkar jag golvet rätt ofta, en gång i veckan som minst men på vintern så syns det inte lika väl att det är smutsigt, det är ju inget solljus som avslöjar;) och sen har det varit massa annat som kommit i vägen, men nu är det rent .
Eller VAR, för sen åt vi middag , hm…;)

Under soffan hittade jag massa smått och gott , pepparkakor tex, och laddaren till surfplattorna.. Och en platta:/
Jag har sagt åt ungarna att kolla där efter diverse saker men de har inte hittat något alls , men tydligen tittade de inte ens , skitungar ;)

Efter middagen erbjöd sig Patricia att bada småkillarna , hon tycker det är kul att tvätta håret och smörja in dem efteråt med lukta-gott krämer och de gillar att bli stylade;)
Jamie kom utrusande i all sin nakna prakt och sprang sen som en tok fram och tillbaka , han är snabb ! Skrattade så det kvillrade och busade med allt och inget . Blöja ville han inte alls ha men fogade sig till slut och fick på både den och pyamas :)

Imorgon är det söndag , sista dagen på sportlovet, trist att det är över men okey då, det är ju snart påsklov :)
Alla barnen längtar till skolan … Eh nej knappast ;)

Jaja , det var det, min dator är upptagen så jag fick nöja mig med mobilinlägg.
Ha nu en bra söndag, och är det nån som vill laga min bil så är det bara att höra av sig ;)

Jag bjuder på kaffe , hihi .

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Tänkte bara tala om att vi fick ut pengar på våran hemförsäkring när frysen pajade för några månader sedan. Trodde det var helt kört eftersom den är 5 år men vi fick bara stå för självrisken på någon tusenlapp och det kändes ju bra jämfört med att köpa en helt ny. Ska man betala hela lagningen själv kan man ju lika gärna inhandla en ny eftersom saker i dag inte har så lång livslängd.Hoppas allt löser sig kram

    Carola: Åh vad skönt att höra! Jag hade ingen aning om att man kunde få det…eller jo, men inte för en äldre maskin, som garantin gått ut på. Tack :)

  2. Linnea

    Tycker otroligt synd om er just nu. Så mycket på en gång som kostar en del pengar, inte roligt alls:-( Men jag tänker såhär. En bil är något som ni verkligen måste ha och som använda varje dag. Är själv inte mycket för att låna pengar men ibland måste man. Varför köper ni er inte en ordentlig bil som (förhoppningsvis) inte krånglar. Det tjänar man ju på i längden. Är ju inte alls insatt i er ekonomi så jag kan ju inte avgöra det men känns bara som en sådan stress över denna bil, “ska den starta idag eller inte?”. Det är ju skillnad på att låna pengar som man sen har till nöjen som tex en resa än en bil. Lider med er! Ta en funderare. Passar på att ännu en gång tacka för en fantastiskt bra blogg. Du skriver så himla bra, jag fastnar alltid för dina rader och läser vartenda ord, även om det ofta är vardagssaker. Jag gillar’t! Ha det fint och hoppas det ordnar sig med alla prylar.