Familjen Annorlunda

Tävla om Tingeling:)

20130224-233138.jpg   Jag har fått tre ex av Tingeling – Vingarnas hemlighet på DVD

och de vill jag nu ge till tre av er.

Den här filmen är jättesöt, mina tjejer älskade den när vi såg den på bio:)

Vi kan väl göra som vanligt, så lämna en kommentar här så drar jag vinnarna på lördag, den 2/3, kl 24.00

( MARS hörrni, det finns hopp om våren, ihhh!!)

Lycka till :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda, mamma till majken o arvid

    Åhhh, när jag kollade in din tävling såg min dotter Majken 3 år direkt detta. ”Mamma, jag vill ha den” & pekade på filmen på datorn ;) Hon är helt galen i denna fina älva. Hon fick nyligen en pyjamas med Tingeling ändå ifrån USA där hennes moster bor just nu. Hur roligt vore de inte ha filmen också hemma & titta på med pyjamasen på =)

    Vi prövar vår lycka här ;)

  2. stina liffner

    hej, jag skulle så gärna vilja vinna filmen till min syster som har alla andra tingelin filmerna, hon kommer att bli superglad om man kunde ge henne den.

  3. Viktoria Svensson

    Min dotter på 4 år skulle bli överlycklig om hon fick denna film .Om hon får en till lillasyster så ska hon heta Tingeling (enligt henne då) :-) Kram

  4. Maria

    Filmen skulle jag vilja vinna till min minsta pojk (ja storebror får oxå titta) Min minsting var med om en olycka i helgen och vi spenderade helgen på sjukhus. Det var fruktansvärt och jag vill pigga upp och ge honom något skoj. Så som denna film om jag vinner.

  5. malin öhman

    Har en liten dam hemma som skulle bli jätteglad över en Tingeling film! Hoppas på lite tur! Kram till dej <3

  6. Birgitta

    Vilken bra tävling!!! Självklart vill jag vara med så nu håller jag tummarna för en vinst!! /Birgitta

  7. Birgitta Viklund Kyeremeh

    Jag vill gärna vinna filmen till mina barn. Min systers pojkar gillar den jättemycket så jag tror mina skulle göra det också.

  8. Marijana

    Hej Carola. Vill först och främst säga att du har underbara barn och jag och mina tre tjejer följer din blogg. Vi vill också vara med och tävla om denna film. Den är så bra tyckte min yngsta som är 6 år. Tack på förhand Marijana

  9. Louise Andersson

    Är gärna med och tävlar.Mina 3 barn skulle älska och få den tingeling.Hälsn.Louise.

  10. Anna Ledeby

    Är gärna med och tävlar om en av filmerna, kan vara perfekt överraskning att ha med till guddottern med lillasyster vid ett tillfälle framöver för lite helgmys!

  11. Pernilla Fasth

    Hej jag heter Myra och är 7 år. Om jag och min syster Joline får vinna blir vi glada hon är 5 år. Hälsa alla dina barn jag tycker om er

  12. Anna J

    Hej Carola. Vill gärna vinna denna till mina barn eftersom vi bor i ett litet samhälle med bara ca.4000 invånare så kommer sådana filmer aldrig på bio här.

  13. Lisa Å

    Oh denna tävling vill jag hoppa på…. mina killar (6 o 4 år) skulle bli överlyckliga om de fick denna på dvd. Kunde inte heller gå på den på bio då detta inte riktigt fick plats i vår budget, de har dock frågat om den då vi sett på reklamen osv och frågat om vi inte kan köpa den någon gång…skulle så gärna vilja ge dom detta… De har sett någon annan Tingelingfilm hos en av sina tjejkompisar o tyckte den var bra ;-)

    Hoppas jag vinner…..(brukar dock aldrig vinna men hoppet är väl det sista som överger en ;-P)

  14. Therese

    Med 3 töser på snart 5 år, 3,5 år och snart 2 år vill jag gärna vara med om tävla! Lägligt nog fyller 2 av dem år nu i mars.

  15. Mamma till två

    Vill gärna tävla! Hade varit kul med något annat än skönheten och odjuret som är favoriten här hemma:)
    /Rebecca

  16. Karin

    Vår lilla kille har haft sönder vår DVD genom att trycka in ett antal skivor samtidigt i den…den är på lagning nu. Kanske mina två tjejer kan fira återkomsten av denna saknade mojäng med en ny film? Vore toppen!!!

  17. Veronika K

    Hej Carola
    Jag vill vara med och tävla för jag skulle så gärna vilja uppmuntra min sex-åriga dotter med en film ,för vi fick svar på provera igår varför hon har haft så ont i magen än längre tid och det visar sig att hon varken tål mjölk eller ägg så nu blir det att lägga om kosten helt.Vilket gör att vi måste hitta andra alternativ till viss favoritmat.

  18. Åsa

    Hej!
    Den filmen skulle sitta så fint här hemma hos oss.
    Jag är också hemmamamma på heltid och har varit så i över 19 år nu!! NOLL kronor i ersättning dessutom. Har bara tagit ut de dagar jag inte kunnat skriva över på min man.

    Min yngsta dotter ville sååååå gärna se filmen på bio, men jag hade inga gratisbiljetter just då och hade inte råd att köpa biobiljetter efter jul och födelsedagar.
    Jag kan ju också erkänna att jag själv också gärna vill se filmen!! :)

  19. Elin A

    Åh jag är gärna med och tävlar så min dotter och söner kan få se denna film:) Perfekt med en ny då vi avverkat en del när det varit mycket sjukdomar hemma.

  20. Anna W

    Åh, Tingeling – min dotters stora favorit :) Hon fyller dessutom 6 år nästa fredag (och ska ha ett Tingelingkalas) så den här filmen skulle bli en perfekt födelsedagspresent! :) Hoppas, hoppas :)

  21. Linda

    Hej!
    Skulle gärna vilja vinna en av dessa filmer för att kunna mysa i filmsoffan tillsammans med nyblivna 3-åriga dottern som är ett Stort ”Tinge-ding”-fan – känns som att vi sett den förra filmen 1.000.000 gånger nu… :)

    Håller tummarna för lycka och omväxling!

  22. Cecilia 4 barns mamma

    Jag skulle vilja vinna denna till min dotter på 5 år hon skulle bli överlycklig.

  23. Sara

    Tre av mina tjejer ska i slutet av mars göra en show med deras konståkningsklubb. Denna gång kommer klubben att presentera just Tingeling. Det är också en favorit hos de yngre här hemma, även faktiskt för oss föräldrar. Så med detta skrivet så håller jag tummarna att jag eller barnen vinner. Lycka till ni andra också…

  24. Anna Wall

    Jag vill självklart vara med och tävla om denna film till mina två prinsessor här hemma. De älskar Tingeling och skulle bli överlyckliga! Med vänlig hälsning, Anna

  25. Malin

    Vilken toppentävling; skulle passa som handen i handsken till min stora tjej som fyller år i mars!

  26. Anna

    Åh, min tjej älskar dessa filmer så detta vore verkligen en film för henne…

    Härligt att våren snart är här

  27. Angelica Bergström

    Hejsan,

    Min lilla tjej missade att se denna på bio. Nu ligger hon hemma sjuk i vinterkräksjukan och hon skulle bli sååååååå glad över att vinna denna film och få en liten ljusglimt nu när hon mår så dåligt…..

  28. Anna

    Min son fick välja vilken film han ville se på bio och valde Tingeling. Han skulle bli sååå glad om han fick den här filmen på dvd så att han kan se den massor av gånger.

  29. carola

    Åh, första, och hitills enda film jag och sexåringen sett på bio, hoppas, hoppas, hoppas jag vinner den till henne!!!!

  30. Lillis

    Tack för en toppenblogg som jag kikar in på dagligen.. Jag är me och tävlar om filmen till mina småtjejer..

  31. Camilla

    Hej. Jag vill självklart vara med och tävla om Tingelingfilmen för någon gång måste man väl vinna va? (inte min starka sida, att vinna) ;-) Döttrarna hade såklart blivit ööööverlyckliga :-D
    Kram

  32. Camilla

    Mina tjejer älskar Tingeling så de skulle bli överlyckliga över att få en egen film! Hoppas vi vinner!!!!!

  33. Sanna

    Mina söner vill vara med och tävla! Men jag måste erkänna att deras mamma också älskar Tingeling ;)

  34. Annakarin

    Vad kunde rädda påskresan hem till norrland (82mil) bättre än en Tingelingfilm till våra 2 bråkiga småtjejjer så storebror får lite frid i bilen :))
    Kram till dig och snart är det vår längtas vi med :)))

  35. Jaana

    Jag vill haaaaaaaa!! Eller ska väl skylla på att tjejerna vill gärna ha den men jag vill oxå se den :) mvh: Jaana

  36. Jenny

    Min dotter blir helt överlycklig nör hon ser reklamen på tv om tingeling så jag vill gärna vara med och tävla :-)

  37. Sylwia

    Hej!
    Vill så klart vara med och ta chansen att vinna Tingeling film!!
    Tack för tokbra bloggande :)

  38. Karin

    Åh tingeling :) då måste jag vara me doch tävla!
    Båda mina barn älskar tingeling så det skulle bli en superbra födelsedagspresent!

  39. Karolina

    Åhh – det hade varit jättekul att vinna! Mina tjejer är 4 och 6 år och har sett den på bio. Direkt när vi kom ut sa de – ”Mamma, när den kommer på DVD måste vi köpa den!”

  40. Johanna Hjorth

    Min lilla tjej som fyller 4 i början på April skulle bli så lycklig
    om hon fick denna film i födelsedagspresent.
    Hon älskar allt vad prinsessor och älvor heter och just Tingeling är en stor favorit.

    Nu håller jag tummarna för att jag vinner och kan ge dottern en present som hon skulle bli så glad över.

    // Johanna

  41. Jennie Tates

    Åhh den skulle min dotter Hanne bli superglad över. Om vi vann skulle hon få den i födelsedagspresent. Hon älskar Tingeling och jag med. Med vänlig hälsning Jennie

  42. Tvåbarnspappan

    Hej! Min fru har varit hemma med våra barn (5 och 1år) nu i ett år. Det är dags för skiftbyte och jag ska nu vara hemma i 6 månader. Det ska bli jättekul men samtidigt lite läskigt och ovant också då jag inte har varit själv med dem så mycket:-) att få vinna denna film innebär att jag har ett ess i rockärmen när det kör ihop sig, då kan den kanske rädda situationen tills jag blivit varm i kläderna! Håller tummarna för att jag vinner denna och för att allt går bra hemma :-)

  43. Hanna

    Jag vill också vara med o tävla. Väntar på att lillasysters ankomst som är beräknat till helgen, o en mysig film vore trevligt att vinna.

  44. Sandra

    Har en 3-årig son som pratar om tjej och killfilmer, och han skrattar så där busigt när man frågar vad han tycker bäst om och svaret bli My little pony. Tror han även uppskattat dessa. Tack för en härlig blogg!

  45. Helen

    Den skulle vara en fantastisk present till minsta tjejen!
    Hon skulle bli överlycklig.
    Anmäler mig till tävlingen!!!!!

  46. Ann-Sofi

    Skulle gärna vinna den till mina tre killar, de bara älskar våran prinsessfilm vi har så förmodligen skulle de gilla denna oxå :)

  47. Annelie Lindström

    Den vore trevligt att vinna till min dotter som fyller åtta snart
    tror även lill tjejen vill se den

  48. Sofia

    Jag vill vinna en film från min favoritfamilj säger dottern 6 år! Hon har älskat er sedan hon såg er på tv och kollar bilderna i bloggen varje dag

  49. Anna

    Mina bägge tjejer hade blivit så glada för denna filmen , dem älskar tingeling och har tjatat om denna sen vi såg den på bio i höstas !!

  50. Jenny

    Den där skulle mina döttrar bli väldigt glada om vi vann. Min minsta dotter fyller 5 år den 8 mars så det skulle bli en perfekt present till henne om inte annat :) Dessutom skulle vi hyrt den i lördags men då var alla exemplaren utlånade :(så vi vill gärna se den :)

  51. Karin

    Hej!
    Jag vill vara med och tävla om denna underbara film.

    Om jag vinner den ska mitt lilla 1-åriga barnbarn få den, hon har haft sån otur i helgen, ramlat och slagit sig så illa i munnen, hon blödde som en tok. Idag fick dom tid hos tandläkaren, och som tur var verkar hennes två små tänder ha klarat sig.
    Skulle vara så kul att få ge henne den här filmen, hon fick en annan Tingeling film av mig när hon fyllde 1 år.

    Kram från mig

  52. Lovisa

    Jag vill jättegärna vara med och tävla. Min sambo har en liten söt brorsdotter på snart 3 år. Den vore perfekt att ge henne :D

  53. Tessan Eklund

    Min dotter på 3 år bara älskar Tingeling, så hon skulle bli överlycklig om hon fick denna. Kram

  54. Veronika H

    Min äldsta tjej (snart 5 år) ville så gärna se den på bio, men jag misstänkte att den skulle vara för lång för min yngsta tjej (snart 3 år). Förra helgen tog vi en chansning och såg den på bio och den yngsta somnade efter 20 minuter…:). Men den äldsta tyckte den var superbra och skulle bli överlycklig om hon fick titta på den hur många gånger som helst! Kanske lillsyrran också hinner se några fler scener då…

  55. Anna Johansson

    Tänk så glada både barnen och jag skulle bli om vi vann en film. Då jag tyvärr är arbetslös just nu så är det knapert i kassan med fem barn, så en film skulle sätta guldkant på en ekonomisk tuff vardag:)
    Tycker du har en härlig blogg som bjuder på härliga skratt och bra inspiration.
    Mvh Anna

  56. Carina

    Hej! Vill gärna vinna en film till min lilla N som precis slutat sova middag på dagen utan istället varvar ner med en film i soffan, alltid kul att kunna överraska med nåt nytt utan att det kostar skjortan!

  57. Louise.Ek-Turesson

    Hej. Söndagen gick i oturs tecken. Hämtade ved men körde av vägen M.
    in make sjuk. Inga pengar på kontot när jag skulle betala varorna i affären. Sen lite andra små missöden den dagen. Skulle bli lycklig av att se filmen med mina tre gudbarn 9,6,4 år.Kram

  58. Anja

    Jag vill vara med och tävla har 1 tjej och 3 killar så det kunde bli en mysig eftermiddag med hemmabio. Alla tre gossarn fyller år i mars så det vore en perfekt gemensam present.

  59. Annette

    vilken lycka att få vinna en tjejfim att se med enda dottern efter att här hemma med alla 4a sönerna haft harry pottermaraton och sett hitills 5 av dom filmerna :) håller tummarna ! kram

  60. Jenny*snart mamma till 3*

    Min dotter älskar tingeling och försöker få lillasyster ( på 22 mån) att intressera sig oxå. Håller tummarna på en vinst ,en ny film skulle garanterat pigga upp min lilla sjukling..
    Kram

  61. Cecilia

    Åhhhh! Vill väldigt gärna titta på Tingeling med
    mina fyra sjuka barn.
    Vi har haft sjukstuga sen julas. Det är alltid någon som är sjuk.
    Sen går det runt och ingen hinner bli frisk innan
    det är dax igen. :(

    De filmer vi har går på högvarv. ;)
    Helst ser de ju samma film om och om igen. :)

    Tack för en rolig och inspirerande blogg.
    Läses varje morgon med kaffekoppen i handen.

    Oj….det var inte meningen att det skulle bli en roman. ;)

  62. Marie K

    Min dotter heter Tingeling i andranamn och älskar allt som har med Tingeling att göra. Tyvärr har vi missat denna, men tävlar gärna om den.

    Må så gott!

  63. Elin Bolander

    Min flicka som blir fyra år i april fick gå på bio för första gången för ett par helger sen. Då såg vi Tingeling som hon älskar. Hon har de tre andra filmerna och pratar dagligen sen biobesöket om att hon önskar sig den nya filmen i födelsedagspresent. Så gör min dotter själaglad Carola!;-)

  64. Nanny

    Oj oj min Dotter bara älskar tingeling (fast hon kallar henne och allt som har klänning och är rosa för Barbie ) så jag är gärna med och tävlar :-)

  65. Ida

    Kollade på den här på IcaMaxi igår… eller jag… dottern tjatade och jag sa nej som vanligt:( vore jättekul o överraska henne!!:)

    Kram

  66. Anna

    Den hade min 3,5 åriga dotter älskat att få titta på om o om igen. Introducerade henne till Tingeling i början på året trots att jag är lite anti till ”prinsess-sagor”. Men vad förvånad jag blev när jag insåg att det inte bara var prinsesstema, glitter och fina kläder. Så nu har vi faktiskt suttit hela familjen (mamma, dotter och tom pappa) och tittat på de första filmerna om Tingeling.

  67. Anna.E

    Vad kul : ) jag vill gärna vara med och tävla : ) tack för en bra blogg som alltid sprider mycket värme, glädje & kärlek från dig och din fina familj
    Kram Anna.E

  68. Sofie

    Den skulle ja vilja vinna till min prinsessa som fyllde 7 år i fredags :)
    Hon älskar prinsessor och tingeling är en favorit.
    Hon var faktiskt utklädd till henne på kalas igår (söndags)

    Hoppas på tur nu.
    Tack för en kanon blogg.
    Kram

  69. Anna

    Åhh, detta är ju brorsdotterns favoritfilm. Jag är mer än gärna med och tävlar. Vinner jag ska hon få den!

  70. Maria

    Hej! Har en femårig tjej här hemma som verkligen älskar Tingeling och alla älvor! Hon vill så gärna ha den på dvd men eftersom jag är föräldraledig m lillebror så har vi det knapert ekonomiskt, att bara köpa en film är helt otänkbart och födelsedagen är inte förrän i dec, låååångt kvar! Hoppas på tur och tack för allt du skriver, både husmorstips och distans till vardagen, det behövs för oss alla!!

  71. Sofia

    Hej Carola,

    Skulle så hemskt gärna vilja tävla. Min dotter älskar tingeling, det var hennes första stora kärlek :-D Dessutom så fyller min stora tjej 5 år den 8 mars så det vore perfekt!

    Tack för en jättebra blogg och för att du delar med dig av ert liv :-)

  72. Elin Andersson

    Tingeling är en lysande liten älva som verkligen älskas här hemma. Så chansen att utöka filmbibloteket med denna film (som ska vara fantastisk efter vad jag hört) är en möjlighet jag ej tänker missa.

  73. Carina Gustafsson

    Jag vill gärna vara med och tävla om filmen. Min 6 åriga dotter har de andra Tingelingfilmerna och tycker de är jättebra.

  74. Malena

    Åh den skulle jag vilja vinna till min dotter. yngsta sonen skulle förmodligen gilla den lika mycket – men aldrig erkänna det :-D

  75. Malin

    Jag vill! Ellen älskade filmen när hon såg den på bio, och det räcker ju inte med att se en film EN gång när man är 3 1/2 år :-)

  76. Magda

    Ja lyckades bli sjuk när vi skulle se den på bio med tjejerna, gissa hur sjukt besvikna dom blev :/ Så vinna denna vore juh toppen :)

  77. Anna

    Jag vill också gärna vara med och tävla. Såg den med sonen på bio. Han avslutade med kommentaren: ” Åh mamma, den här vill jag se tusen gånger till på bio!”, så det skulle verkligen uppskattas här hemma ;-)

  78. Anna

    Åh, tänk vilka glada barn jag skulle ha om vi vann just den här filmen :-) Jag vill så gärna vara med och tävla!

  79. Annica

    Jag o mina pojkar såg den på bio o blev förälskade!! Dom hade blivit överlyckliga om jag kommit hem med den!!
    Kram

  80. Mia Snygg

    Denna filmen hyrde jag till barnen i helgen men när vi satte på den så hadejag tagit fel och det var med svensk text! Besvikelsen var stor. Ett nytt försök på denna film hade varit fint. Mia.

  81. Karina Persson

    Vore jättetrevligt att vinna en film till min systerdotter som älskar prinsessor och tingeling :)

Comments are closed.