Familjen Annorlunda

OMG

 

För att prata tonårssnack ;)  Men jag fattar inte varför det ska strula så att mobilblogga?

Det är ju så enkelt att kunna slänga iväg några rader, men ska det krångla så får jag väl ta till den gamla hederliga datorn, ni får ha lite tålamod med mina inlägg, och var säkra på att om de ser konstiga och korta ut, så är det inte med flit ;)

 

Jag var på BVC med min lilla prins. Han är visst inte så liten och när vågen stannade på dryga 13 kilo så fattar jag ju varför det är lite tungt att bära på honom ;)  Shit! Hur lång han var minns jag inte…? Men han  är rätt så lång för sin ålder. Han gillade inte alls att vare sig sitta på vågen eller ligga på längdbrädan, men det var ju inget alls mot den där sprutan …

Han flörtade glatt med Eva, lekte tittut med henne och spatserade runt och visade hur bra han var på att klättra på stolar, bord och bänkar, och vara allmänt klåfingrig;)  innan han landade i mitt knä och hon snabbt tryckte sprutan i låret på honom.

Ansikttsuttrycket på en liten som får en spruta är så talande. Från att vara glad till att bli lite irriterad över att bli fasthållen till den där Ajjjj! blicken :) och så tårarna som kryper upp i ögonen.

Det gick över lika fort, och han fortsatte sin genomsökning av Evas arbetsrum :)

 

Vi åkte hemåt igen, jag hade sån tur att Patricia var hemma, skulle jobba kväll på sin praktik, men det blev ändrat till helledigt, så hon kunde ta hand om syskonen medan jag var iväg, det är en så snabb tur som medför så mkt tid i av och påklädning annnars.

Novalie var hemma med huvudvärk och halsont, det var visst ett virus som slagit klorna i henne, just som hon blivit frisk från magontet..typiskt.  Hon och Lovelia och Jordan låg och spelade på var sin platta/ipod. Plus att Tvn var på, såklart ;)

Jag och Patricia babblade på om allt och inget samtidigt som jag värmde lite rester till lunch, som de sen åt med blandad aptit…tja, det är ju inte jättekul att äta samma som till middag dagen innan, men det är ju våran lott, vi som är hemma :)

Ibland är det ju jättegod mat;)

 

Sen ringde en vän och vi babblade länge, efter att vi först ringt varandra fram och tillbaka flera gånger utan att vi kunnat svara ;)

En reporter från en tidning ringde och ville höra om m in HIT träning :) Tydligen är det nya rön från England, eller ny forskning kanske är mera rätt, som säger att det ska räcka med tre minuters väldigt intensiv träning i veckan för att få goda resultat på hälsan..

Jag är skeptisk, för tre minuter är liksom ingen tid alls, och hur ska det kunna vara tillräckligt? Jag ser fram emot att läsa om forskningen.  Mina HITpass är ju på hela 16 minuters högintensiv träning, plus ofta fyra minuter ”bonus”;)

 

Mera telefonpratade blev det för jag var tvungen att avboka Novalies tandläkartid i morgon, och då passade jag på att boka om övriga barn som fått tider till en och samma dag.

Nu får jag gå med tre barn en dag, tiderna efter varandra, istf tre olika dagar:) Janelle valde att behålla sin tid, hon klarar ju av det själv, stora damen ju ;)

Och som om det inte räckte så fick jag ringa Boxer för Patricia digitalbox vill inte längre.. Fick ju ingen klarhet i det, utan jag ska roa mig åt felsökning i morgon …jihaa..typ inte.

 

Sen hade liksom hela dagen gått, och det var dags för middag, som jag inte alls planerat nåt för…HIttade köttfärs i frysen så det blev en lasagne :) Den gick åt, så den var visst helt ok :)

Träning som vanligt på måndagar, Cirkelfys, och idag var det tungt.  Avslutade med ruscher…..gahhh, jag hatar att springa, och ruscha är verkligen skitjobbigt! Tur att det är en liten sal så det inte hinns så långa spurter , hehe.

 

Hem, duscha äta, och nu är det sovdags!

Imorgon ska Jamie till spädbarnslab för nån forskning, tror det var om ögonens rörelser…sist var han inte ett dugg samarbetsvillig, så jag hoppas att han har lust att bidra lite mer till forskningen nu..  Och det är kyrkis för både Loveliao och Jordan, plus att jag inte hann handla idag så det måste bli imorgon.. hm och så gympa för Trixie…:)

Tisdagar som de ska vara !

 

Ha det gott nu :)

Natti natti ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Låter ju himla tråkigt att få träna bara 3 minuter i veckan… Träningsdagarna (med dig) är ju veckans bästa! :)
    Carola: Ja visst vore det stentrist….tänk att bara få se Björn tre minuter…inte ok ;)

  2. Elsa

    Hej! Åtminstone här i Finland kom det just en dokumentär om just nyttan med HIT, dokumentären hette ’the truth about exercise’ eller nåt liknande:). Där var det just om att det sku räcka med 3 minuter i veckan:). Låter ju otroligt!

  3. Ida

    Ni är enligt mig den klart bästa familjen av alla som medverkat i Familjen Annorlunda och jag kan inte förstå att ni inte fick vara med fler säsonger. Tycker det är kul att läsa din blogg och hur du lyckas kombinera rollen att vara småbarnsmamma med att vara tonårsmamma.

    Carola: Tack snälla Ida, det värmer <3<3<3<3

Comments are closed.