Familjen Annorlunda

♥Janelle 19 år ♥

♥ Det innebär åxå att det är 19 år sen jag blev mamma, det bästa jag någonsin gjort.

Janelle är ju i mångt och mycket vårt ”övningsobjekt”, den som vi övat upp våra skills på, och jo, jag måste säga, med stolthet, att vi nog var naturbegåvningar på det här med föräldraskap ;)

Janelle är ju en fantastisk ung dam, med hjärtat på rätt ställe och ett enormt rättspatos, och i stort sett är jag böjd att säga att vi inte kunnat lyckats bättre, close to perfection:)

Lite små fläckar har ju även solen, och jo, hon är morgontrött, och ganska långsint, men annars rätt nära full pott.

( det är de övriga åxå, så ni inte tror att jag favoriserar, men idag är det Janelles dag! ( eller igår om man går på datum…))

Vi samlade ihop oss och traskade ner till hennes rum under vår allra vackraste skönsång, och hon vaknade med ett leende på läpparna:

  Vi överräckte vår lilla present:

Innehållande ett stycke ordfläta:

som min syster och Corrinda fixade ihop sent igår kväll när jag agerade taxichaufför åt Robban och hans kompis som varit på bio. Syrran kom över på fredagstacos:) hehe.. Nån undrade vade det var med de eviga tacosen påfredagar, och jag kan ju inte svara för  övriga Sverige, men hos oss var det såhär:

För några år sen, typ sju-åtta? så ledsnade jag på att ungarna sa Bläääää, om allt, och gjorde en deal med dem – om de lovar att smaka på allt jag serverar under veckan utan att klaga, så får de tacos på fredagarna:)

Jag kan tydligen inte lösas från det löftet, men de å sin sida uppfyller inte riktigt motprestationen ;)

 

Här löser hon ordflätan, utan större problem:

Och jag glömde ju såklart fota själva presenten  sen…. Men det var en skrivbordsstol. och det var alltså det ordet hon fick fram.

Hon var supernöjd, och det visade sig senare att den var lika som hennes nya pojkväns skrivbordsstol;) och han var nöjd med sin efter ett år eller så, så jag känner mig nöjd jag med:)

Jag är nöjd med pojkvännen åxå, för den delen :)

 

Efter lite frukost och morgonbestyr så hjälptes vi åt att skruva ihop stolen, utan problem, tack för det.

 

Jag och Robban drog iväg på tennis, men innan han gick in så dubbelkollade jag på mailen så det verkligen var idag det började, och det var det ju.

Inte!

Åhhh, fan,typiskt.  Jag hade läst ett annat mail där det stod att de skulle ta igen ett missat träningstillfälle under hösten, den här helgen, så då hade jag bara förutsatt att det började nu…helt fel, redig tankekollaps helt enkelt. Blir så ibland:)

Robban var ju inte direkt ett solsken, men vi åkte och handlade lördagsgodis. Bara det att jag tänkte köpa ett par byxor åt honom, och han ville absolut inte prova och de var fula och han ville kanske inte ha några och såvidare….men skit i det då, unge, tänkte jag och gick vidare till rean:)

Haha, han var ju kanske mer som ett åskmoln när jag kom ut ur provrummet gång nummer två….men jag är nöjd:)

 

Hemma hade Patricia plattat håret på Lovelia, och när det är kammat och inte uppsatt har det blivit riktigt långt:

Borde klippa lite toppar bara, men det är rätt fräscht ändå längst ner.

Fina lilla Lovelia:)

 

Janelle skulle ut på galej ikväll, så hon ville äta middag lite tidigare, och fyller man år så kan man få bestämma lite, så det blev middag vid 17. Simon kom lite innan, och åt med oss. Fläskfile med ostsås, och ungarnas favorit-potatis bollar:)

Sen försvann de vidare och lär inte komma tillbaka förrän i morgon. Hon har såklart stränga förmaningar att sköta sig:)

 

Jag råkade sen gå ner i tjejernas rum, och där såg det ju ut som skit….så jag kanske inte sa de allra vackraste orden, typ kanske lite mer tvärtom…;) men det blev städad iaf….

Tja, och sen kastade jag ett getöga in i Jordan och Jamies rum och det var ju rätt stökigt det med….milt sagt, så jag gjorde en redig uppröjning där, kastade en hel del och slängde ut typ hundra mjukdjur i garaget!!

Alltså , jag avskyr mjukdjur!!  De är underbara, och jag köper ett och annat ibland jag med, men sen får jag spel på dem när de bara ligger och dräller. Överallt.

De leker ju väldigt sällan med dem, inte mina ungar iaf. De får favoriter, och de mjuka hundarna funkar nästan alltid, men alla de här pelikanerna, råttorna, kaninerna,chimpanserna, ödlorna, enhörningarna med tomteluva, sköldpaddorna och övriga mjukdjur…..gahh :)

Jag skulle kunna öppna en mjukdjursaffär.  Lugnt.

Till råga på allt, så är jag en mjukis själv, och kan såklart inte kasta bort dem utan det finns ett par ganska stora ( jätte) kartonger och sopsäckar i garaget….hehe..

 

Röja tar tid, och klockan var mkt innan jag satte mig i soffan, så nu är det mitt i natten, och dags att sova.

 

Ni vet att jag finns på Instagram åxå va?

carolawetterholm heter jag där.

 

Nu är det natti natti

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Lite sena Grattis till Janelle!
    Sedan du flyttade din blogg så får jag inte längre något meddelkande när du uppdaterar. Tråkigt o det fast att jag skrivet i min mailadress på att jag följa dig :-( Nu blir det tyvärr bara då och då jag kommer på att titta in till dig
    Kramar från Skåneland

    Nä, men så ska det ju inte vara? Fast du får lägga mig högst upp i Dina favoriter, så du inte glömmer mig <3 då saknar ju jag dig och dina alltid lika fina kommentarer<3

  2. lillys mamma

    wow, de va lågnt hår på en sån liten tjej.. ja har precis kapat av över en dec på lilly, hon blev 4 förra månaden.. hon grina å ville ha sitt hår kvar, men ja ville få frächare toppar, och nu är de lite nedanför axeln, och visst saknar man henens långa, men de växer ju ut, och de ser MKT tjockare ut nu.. hon vart nöjd rätt snabbt ändå, sur över att inte kunna ha långa pippi-flätor bara, men de va så mkt olika längder innan så de va ändå inte fint med flätor..

  3. Angelica Robertsson

    Hej är så härligt att läsa din blogg! Hur länge har du tänkt vara manna ledig har du din tjänst som barnsköterska kvar? Hoppas du får en härlig söndag!
    Carola: Tack:) Jag vet inte riktigt hur länge, och jag har aldrig haft en fast tjänst utan gått på antingen vik eller timmar:) Det har passat mig utmärkt:)

  4. Jessica

    Hej!
    Appropå gosedjuren, jag vet inte om ni är något till Tierp. Men resebyrån där, G&L Resebyrå AB, tar emot leksaker & kläder som de sedan lämnar direkt till olika barnhem, bla Estland tror jag… Kan ju va ett tips om du kan lämna ifrån dig några nallar ;)
    Ha det gott :))

Comments are closed.