Familjen Annorlunda

Grisen är hemma:)

Jag kom iväg och köpte den rosa grishögtalaren:)

Corrinda fick en annan variant på högtalare förra julen, som varit lite trasig( inte laddat mobilen, glappat) ett tag och strax före jul fick jag äntligen ändan ur och åkte och bytte den. Då fanns inte den kvar i sortimentet, surt eftersom det var skitbra ljud i den.

Jag pratade med en säljare då och funderade på om jag skulle gå upp i pris för att få en bättre, men de jag kikade på då som låg strax under tusenlappen var sämre än den jag just lämnat in…typiskt!  Men grisen var helt i klass med den :) Bara det att det var just en…gris då, och de flesta tycker kanske det är fånigt…Men nu var den ju till Corrinda så jag plockade med den hem och fick dessutom en hundring tillbaka:)

Alla älskade den från första sekunden, och ljudet är verkligen bra. Janelle och Patricia önskade sig genast en varsin i julklapp. Janelle fick en med Patricia fick ju en Ipad så hon blev utan. Jag ville ha en iphonedocka jag med så jag kan ladda och lyssna på radio i köket, men jag ville gärna ha en som rymdes på micron. Det fick jag ju, men den var det uselt ljud i, och nu sitter  även jag med en gris.

Jag har alltså köpt två likadana under december månad, och de kostade 599kr.

Idag stod det inget pris på dem men jag visste ju och plockade på mig en, och så två paket kaffe till Tassimoapparaten för 59kr styck.

Förväntade mig alltså en slutsumma på drygt 700kr, men tjejen i kassan sa: 917kr.

Jaha??  Kikade på kvittot och det var ju fel, och givetvis hade jag gjort hela betalningstryckandet på apparaten så jag bara godkände när hon sa priset…utan att hinna reflektera över att det var fel. Jag räknar ju så in i bänken illa åxå så jag var tvungen att tänka en gång till innan jag sa nåt;)

Grisrackarn kostade 799kr.

What?  Jag kollade på den på nätet igår och där kostade den 599, och jag hade ingen lust att betala 200kr mer, då kan jag beställa den lika gärna:)

Hon i kassan var inte så samarbetsvillig, direkt, utan när jag påpekade felet bara suckade hon att hon inte hade en aning…skulle hon kanske ringa och kolla? Eh..? Ja tack?  Eller ska jag gå ut till Byten och återköp??

Det var ju bara nåt jag sa för att vara artig, men hon suckade och skickade ut mig. Typiskt, man ska inte erbjuda sig;)

Där var det ju kö så det tog längre tid än vad det behövt göra..Men jag fick tillbaka mina 200kr:)

 

Grisen bor nu på min köksö och är supersöt och har invigts med diverse iphones, alla slänger ur den som står där och trycker i sin egen eftersom dem bästa musiken finns på just deras mobil, hehe.

Den ryms inte på micron bara…men det gör inget!

 

Flera av er har frågat om min ”lockpinne”, och jag har ju inget att jämföra med så för mig är den suverän! Den ser ut såhär:

Jag impulsköpte den på nätet, Lyko.se. efter att ha sett den, eller nån liknande på en blogg nånstans:)

För nåt år sen köpte jag en vanlig locktång, men den blev jag aldrig kompis med, för det är meckigt att få till topparna med den där klämman som gör så håret sitter kvar….men med den här är det bara att ta en slinga, snurra upp, låt sitta en sekund och sen släppa – klart!  Ett stycke korkskruv:)

Tar man små slingor blir det lockigare och jag inbillar mig att de sitter i lite längre, men även de lite tjockare blir fina, spänstiga som sjutton, som gummiband;)  Dagen efter är det fortfarande lockigt, om än rakare och mer utspridda.  Jag har inte kammat igenom håret, gör man det delar de på sig mer och det blir lite annat stuk.

Jag kan utan större problem locka hela håret själv, det är dock väldigt långt hår att snurra upp så det känns som att armarna inte räcker till…men mitt hår är ju rätt så långt. Jag brukar fråga min stylist Patricia om hjälp på slutet, i bak är det lätt att missa lite, men då fixar hon till det :)

Jag ogillar att ha hårspray i hela håret så det brukar jag strunta i, men då håller de såklart ännu längre. Får väl skaffa en såndär spray som inte blir hård och stel kanske.

Den var rätt billig, tror den kostade runt 300kr, möligen 400kr.

 

Idag klickade jag in på Facebook och snubblade över min stora kärlek;) Guds gåva till kvinnorna:

Nej, han hade inte postat den på min logg, (hehe I wish) utan det var visst fler än jag som gillar :) men de får vackert stå där med lång näsa när han plockar upp mig i maj. Tja, eller ”plockar upp” lät ju iofs inte helt bra…men ni vet:) Jag har ju väntat sen 1983, och nu börjar det bli dags.  Undras om jag kanske skulle ta och göra en såndär Superman tatuering?

Eller…njä, jag har ju två delfiner där redan, det kanske ser konstigt ut? Superdolphins….hihi

Men nog sjutton ser jag fram emot maj och konserten! Skulle tro att han klär på sig lite mer tills dess;) Sverige i maj kan ju vara antingen snöstorm eller tropisk hetta. Jag vet vad jag föredrar. Ni vet åxå vad jag föredrar;)

 

Förutom att handla högtalargris, lite mat och surfat på Facebook, så har jag inte gjort så många knop idag.

Jamie vaknade strax före tio, Jordan strax efter, och därefter kom tjejerna upp en efter en. Jag betalade räkningarna, hade totalt glömt bort dem! Jag är ofta i sista sekunden, men glömma bort gör jag sällan, men det har varit så mkt helgdagar nu. När jag sen hämtade posten hade jag fått en påminnelse, fast på en räkning jag INTE fått orginalfakturan?  Den är från Klarna och jag tycker att det händer ganska ofta. Flera gånger har jag råkat uit för det, fått en påminnelse , med 50krs extra avgift såklart…fast de inte skickat den första, och när jag ringer så har de beklagat det hela och korrigerat den så påminnelseavgiften tas bort.

Lite märkligt att det händer gång på gång, eller så har de satt det i system, vad vet jag.  Nu måste jag krångla med att ringa dit åxå.

 

Dammsugaren fick jobba lite, och diskmaskinen likaså, men deras kompis tvättmaskinen vilar idag.

Jordan orkar inte klä på sig, utan springer runt i kalsongerna hela dagen, ända fram till kvällen när han drar på sig jeans och tröja? Då, när det är dags att ta av dem igen? Knäppis. Men han säger att han inte fryser och att ” Det gör ingenting mamma, det spelar ingen roll”-

Nähä, okey då;)

Jamie tycker det är kul att klä av sig han med, och det gäller att se till så han inte gör det för då åker blöjan av åxå, och det är sällan kul. HAN tycker det är jättekul såklart, ända tills han kissar på golvet och halkar, hihi. Jag vill ju helst inte torka golv dagarna i ända så jag föredrar kläder på.  Varje natt så krånglar han fast ena armen i tröjan på nåt vis, han snurrar till tröjan så armen sitter fast, men han verkar gilla det för jag trasslar ju tillbaka det, men han är snabbt där och virar till det igen.

Han är rätt besvärligt just nu, lilla gullungen, klättrar på allt, når allt, river i allt , sabbar och förstör. Allt med ett stor leende:)

Det är som behändigast när han sover;)

 

Träna har jag gjort, ett HIT pass, och jag var totalt slut efter uppvärmningen, som vanligt. Man ska springa runt i typ 7 jäkla minuter! Samtidigt ska man veva på armarna framåt och bakåt, eller göra hoppsansa steg…eller ruscha! Jag springer ju inte, av princip, så jag är rätt kass på det, och det är superjobbigt:)

Sen massa tunga, apjobbiga övningar på det, och man känner att man lever. Härligt.

 

Imorgon ska Lovelia och Trixie följa med Perra till jobbet, Corrinda var med idag, och vi andra här hemma får besök både imorgon och på fredag.  Det är härligt med jullov :)

 

Jag ska väl gå och sova då kanske….

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klarna

    Hej!

    Jag vill tipsa er om att vi nyligen har lanserat en ny funktion ”Mina sidor” på Klarna.se som gör det ännu enklare att hålla koll på sina köp genom oss. Där ser man alla sina betalda och obetalda fakturor sedan två månader tillbaka. Skulle ni sakna en faktura kan ni själva hämta er faktura som PDF-fil samt att ni alltid kan flytta fram fakturans förfallodatum med tio dagar. Hoppas det kan vara ett bra hjälpmedel i framtiden!

    Josefine och Nettan, ni är båda välkomna att skriva till mig [email protected] om ni vill kommunicera kring detta tillsammans med mig.

    Mvh Tove på Klarna

  2. Neta

    Jag vet vem den där tjejen är på elgiganten har också råkat ut för henne. Synd när restan av personalen är riktigt bra.

  3. nettan

    Här hemma har både jag och sambo fått påminnelser av er.Email fakturor verkar gå fram rätt men pappersfakturor verkar vara problemet.
    på fraktsedeln står det oftast att faktura skickas separat från klarna, ett par veckor senare dyker det upp en påminnelse!
    Tyvärr verkar de flesta nätbutiker erbjuda just er för fakturering så det går ju inte att komma ifrån…

  4. Josefine

    Hej!!
    Haft samma problem med klarna..
    Frakturerna kommer på mejlen..
    Å dom mejlen syns inte på iphonen..
    Utan du måste (fick ja iaf) gå ut på datorn
    För att kunna se detta mejl.
    Jävligt dåligt tycker ja :(

    Kram

  5. Klarna

    Hej Carola,

    Vad skönt att vi fick tag på varandra och kunde reda ut varför originalfaktura inte kommit fram ordentligt denna gång. Jag är glad att du är tillfreds med lösningen vi kom fram till! Som jag också berättade på telefon, är det givetvis meningen att man alltid ska få en första faktura när man handlar genom Klarna. Den skickas antingen via vanligt post, e-post eller tillsammans med varorna i paktet, beroende på vilken av våra anslutna butiken man har handlat hos. Är man osäker på hur den första faktura kommer att skickas finns denna information ofta i butikens köpvillkor. Har man däremot inte tagit emot sin faktura är man alltid välkommen att höra av sig till oss, så hjälper vi gärna till!

    @Monica – När man handlar från MQ.se skickas den första fakturan vanligtvis via e-post. Jag tittar gärna närmare på hur och när din originalfaktura skickades, och ser över hur jag kan hjälpa dig! Du når mig direkt via [email protected].

    Mvh Tove på Klarna

    1. nettan

      Här hemma har både jag och sambo fått påminnelser av er.Email fakturor verkar gå fram rätt men pappersfakturor verkar vara problemet.
      på fraktsedeln står det oftast att faktura skickas separat från klarna, ett par veckor senare dyker det upp en påminnelse!
      Tyvärr verkar de flesta nätbutiker erbjuda just er för fakturering så det går ju inte att komma ifrån…

  6. Carina-50år

    Jag är en mormor på 51 år,tre underbara barnbarn har jag,fast det var ju inte det jag skulle tala om,utan dina härliga blogginlägg,jag bara älskar att läsa dem och att dem oftast är långa och trevliga.Ni verkar vara en superhärlig familj!!

  7. Cilla

    Jag har också grisen och tycker den är hur bra som helst! Ville bara varna for en sak, grisen känner tydligen inte av när iphone/ipod är fulladdad utan fortsätter ladda, lyckades förstöra en ipod på det viset, batteriet blir totalförstört om den sitter i hela tiden, vara bara att köpa ny…

  8. Kristina Å.

    Kul grej den där Grisen!

    Jag kollar alltid priset på t.ex. Elgigantens hemsida innan jag åker till butiken och handlar och då säger jag alltid till att det är ett annat pris på deras egen websida och då får jag samma pris i butiken. Har alltid funkat.

    Trist att få påminnelse när man inte ens sett röken av originalfakturan. Hoppas du slipper påminnelseavgiften även denna gång.

    Snart helg igen, skönt säger jag som jobbar.

  9. Anna

    Det är inte alls ovanligt att elektronikbutiker (säkert andra också) har olika pris på nätet och i fysisk butik. Bl.a Elgiganten har så. Det är bara att acceptera. Nätpris och butikspris.

  10. Ewi

    Ofta är ju första räkningen i paketet man får, istället för fraktsedeln så kommer räkning direkt eftersom det står typ samma på dem… Är lätt att man missar det då.

  11. Monica

    Måste bara fråga om den där påminnelsen från klarna, står det varifrån? Jag fick i dag från klarna det står MQ men jag har inte heller fått nån räkning.

Comments are closed.