God Jul! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

God Jul!

Familjen Wetterholm önskar Er alla en riktigt God Jul:

 

 

Jag tror jag är klar nu.

Färdig känner jag mig iaf ;)

Började ju dagen med att rensa avlopp och det höll jag på med till och från fram till 14-tiden, då pappa kom med en slang så man kan spola rent, då släppte det, och nu verkar det ( ta i trä) funka.

De gånger jag hett önskar att jag bodde i ett hyreshus är sådana här gånger, när avloppen eller elen eller nåt annat jox strular…bara att ringa en gubbe så fixar de ju, inte som nu att det kostar flera tusen  bara de kliver innanför dörren.

Sen gick dagen i ett flygande fläng, det var städ och tvätt och röj och pyntning och mera städ och så börjar man om med att dammsuga igen…

De fina julkulorna köpte jag i London när vi var där för några år sen, de kommer från DisneyStore, och det fanns med Prinsessorna på åxå, men jag fick nåt snålhetsryck, så jag köpte dem inte…det var inte ens dyrt. Sen har jag ångrat mig sen dess;)

Fast vi hade inte rum i väskorna heller så för den delen så…;)

 

Alla barnen var med och klädde granen, och alla har städat och hjälpt till efter bästa förmåga. Perra har ju jobbat som vanligt, och när han så äntligen kom hem….då hade han ju så ont i benet..

Först trodde jag att han var en helt vanlig man, och gnällde för inget, ;) men sen såg jag ju att benet var redigt svullet, och han har ett fult sår på smalbenet. För nån vecka sen så slog han visst i på ett steg i bak på bilen, och hade dessutom feberfrossa för nån natt sen, men inte brytt sig vidare i det. Jag sa 1177, och han tyckte jagv ar larvig, men eftersom han själv sa att han trodde det var infekterat så vad var det att vänta på? Nej, det är ju inget kul, men det är inget kul att bli jättesjuk heller. När han så kom fram till 1177 så stressade de upp honom, de ville att han skulle åka in NU för intravenöst antibiotika! Helst skulle han inte köra bil själv, men där går gränsen för vad jag ställer upp på, kan man jobba kan man köra bil de tio minutrarna in till sjukhuset:)

Han fick skäll av 1177 åxå, för att han ignorerat, haha.

Nu sitter han på akuten och väntar på läkaren.( tre timmar hittills) Vissa gör allt för att slippa hjälpa till hemma ;)

Få se när han dyker upp och  vad de hittar på.

 

Jag tror som sagt att det är klart nu, jag har slagit in julklapparna, det tog ju bara 9 timmar uppdelat på två kvällar…Och då är det inga snygga paket vi snackar om utan snabbinslagningen:)  jag har städat , griljerat skinkan, packat upp alla tomtar, lagt på dukar, och tretusen andra saker. Allt under slavdrivaren Patricias övervakning:)

-Mamma! Vi måste gör det här och det här och det här!! Nu:)

Hon är suverän på att få fart på mig.  Dessutom är hon suverän på att städa, fixa och greja, utan henne hade jag väl stått kvar på ruta ett, möjligen hade jag klivit upp på ruta tre av tio:)

 

Tjejerna kikar på film nere, jag har en låda med julfilmer som plockas undan resten av året så de är uppskattade:)

 

Jag har fått en jättesöt grej:)

Eller, jag har fått garn, stickor, blixtlås och en stickbeskrivning :) Känner ni igen honom??

Jag kan ju inte sticka, men jag ska ge det ett försök!

Återkommer med resultatet…kanske;)

 

Och sen har jag sett en så rolig grej!

I affären häromdagen så såg jag det här roliga Tv spelet!

Ett Harry Potter!  Man ska visst lära sig trollformler på nåt magiskt vis, och i affären så hamnade jag plötsligt själv på värsta stora tv-skärmen…hehe, där stod jag och rättade till tröjan som hakat upp sig under jackan och såg allmänt muppig ut, och så var jag i bild lite överallt;)

Hur som helst m det här är till Ps3 och är ett Move spel….Det enda Ps3 vi har i den här familjen är Robbans egna som han själv köpt , och inget move, så vi får väl fortsätta drömma lite om det här. Men roligt verkade det!

 

Om nån har sista minuten ångest över julklappar så vill jag tipsa om Action Aid, eller liknande. Köp en get, eller vaccin eller nåt sånt, det känns bra både att ge och få!

En tidningsprenumeration är toppen åxå, det brukar jag ge Perras mormor.

 

Nu ska jag kika över så att det är klart ordentligt, och sen ska jag nog göra lite glögg! Skinkan måste ju avsmakas åxå…:)

Julgodiset har jag redan smakat på och det var klart godkänt.

 

Ha en riktigt underbar jul nu!

Kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maud Franzén Arroyo

  Har sett julkortet idag, lite sent, men det är ett så fint kort på era barn. Grattis till det, God fortsättning på helgerna. Kram

 2. Anna B

  God fortsättning! S fick öppna min vinst på julafton och blev helt tokglad!!! :) Jag har inte hunnit sitta med och se, men hon såg den med sin mellanstorebror och tyckte att den var SÅ bra.

  Carola: åh hann den komma fram i tid!? Vad roligt!!!! Kul att den blev uppskattad:)

 3. lillys mamma

  ja, man ska passa sig med ben som gör ont och är svullet, min bror hade förra sommarn benröta, låg inlagd länge och fick opereras flera gånger, de va risk för amputation.. då hade han vart till läkare flera gånger, men dom underskattade hans smärta.. å han hatar sjukhus, så han uppsöker de inte i onödan.. han klarade benet men har fortfarande ont till och från, kan inte gå långprommenader eller så..