Familjen Annorlunda

Finns här…

… Men har häcken full :)
Började dagen såhär :

20121223-133030.jpg

Stopp i avloppet:/
Grejar med det till och från men får inte loss skiten och vägrar ringa slamsugarna på jourtid då får vi hellre tvätta händer och borsta tänder i biden ;)

Nu pyntar vi granen ist !!

20121223-133220.jpg

20121223-133305.jpg

Pappa kommer snart med högtryckstvätten… Hehe få se om det lossnar eller om jag blir dygnblöt…;)

Igår satte Patricia och jag upp ljusslingorna…
Först grävde jag fram stegen under en meter snö… Och sen svor jag över att den är så tung, ingen aluminium här inte utan äkta järn :)
Tur jag har muskler ;)
Men sen blev det vackert :

20121223-133634.jpg

Skinkan köpte jag färdigkokt , har ingen aning om det är bra? Ska griljera den senare och sen är jag klar .
Haha fast det trodde ni väl inte på ;)?
Tusen saker kvar men jag har god hjälp av ungarna <3

Nu har jag suttit i fem minuter så det är dags att skutta vidare :)
Ska försöka hinna in på datorn ikväll och visa er årets julkort.

Ha det bra och ta det lugnt. Det blir jul oavsett om det är skurat under badkaret eller ej:)
Jag har inte ens tittat under vårat …;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lillys mamma

  hoppas verkligen ni klarar er från kräksjukan.. min 5årige systerson vart sjuk inatt :( jag är förkyld som tusan och mår jätteilla (men de är av svullnaden i halsen som tur är, även om ja psykiskt emellanåt tror att ja kommer få kräksjukan.. men de är väl för ja är så rädd för den, och julafton för 2år sen låg ja på sjukhuset med dropp efter kräksjuka som triggade igång gallstensanfall.. inte kul.. men lilly som då va 2år charmade alla när hon trippade runt i julklänning och ljusa lockar.. sen blev hon sjuk lagom till 2årsdagen 4dagar senare.. (de va då vi fattade att de inte bara var gallsten på mig, utan faktisk magsjuka med..) hoppas ja inte smittade ner några på sjukhuset bara :S men de är ju upp till personalen att isolera dom som kan smitta, ja va ju jättedålig när ja kom in i ambulansen så ja kunde inte hållas ansvarig.. låg i koridoren på akuten ett bra tag, snacka om att kunna smitta många då, spydde dock inget då..

 2. Annakarin

  Har oxå köpt färdigkokt skinka och gjorde det förra året med. Hur god som helst. Har precis griljerat den och längtar till vi tar första knäckemackan med julskinka till uppesittarkvällen. Griljera med 1 ägggula, 3msk senap och strö över ströbröd 225 gr ca 30 min. Enkelt och gott. Ha en jättefin jul!
  Kram från trogen läsare.

 3. Tina D

  Hej jag undrar vart du köpt dom fina julgranskulorna ifrån. dom me Nalle Puh?. Läser din blogg dagligen. ä så kul.å spännande.
  Önskar dej en riktigt God Jul.

  Kramar Tina.

 4. Kristina Å.

  Ja här är vi inte heller klara, ska rulla köttbullar, göra Jansson och griljera den färdigkokta skinkan. Färdigkokt har jag köpt i några år nu och den är jättebra. Jag vann dessutom en låda full av läckerheter från Ingelsta kalkon, bland annat kalkonskinka, kalkonköttbullar och kalkonprinskorv. Ska bli spännande att testa. Extra bra i år dessutom eftersom min bror med familj är på besök.

  Ha en riktigt skön och avkopplande julhelg!

 5. Christina

  Hej vilka fina julkulor ni har och vilket fint hus… Klarade sig Patricia utan magsjukan? Förjävligt att man kommer till skolan och har magsjuka, det stämmer att man ska vara hemma i 48 timmar… God Jul och Gott Nytt År Kram Christina

Comments are closed.