Familjen Annorlunda

Sådärja!

Jag har fått ändan ur vagnen och påbörjat julklappsinköpen ordentligt:)

Jag begriper inte, jag vet ju att minsta lilla febertopp ställer till det hela nåt så otroligt, så varför är jag så seg?

Varje år?

Tack för era råd om surfplattor! Jag har kikat på nätet, och det lutar åt att om det blir nån så blir det inte en Kurio, tycker som sagt att den verkar vara gjord för att övertyga föräldrar om att man måste ha just den till barn, och jag är lite avig mot sånt;)

Jag har ju en Ipad på min önskelista, i smyg, för det är liksom ingen idé att säga det högt, hehe. Istället har jag maskerat den bakom koftor, ett täcke, en iphonedocka, och lite annat smått och gott, jo just det ja, en kamera vore fint åxå:) En liten, men med schysst objektiv vore perfekt att slänga med i väskan, den stora systemkameran blir tung och besvärlig, även om jag älskar den! En mindre skulle komplettera kan man väl säga ;)

Äsch, jag har kanske inte varit snäll nog iår, utan det blir ett par stickiga strumpor. Jaja:)

Hur som helst så är jag ju inte klar, men på väg i alla fall, och det känns bra!

 

I förra veckan fick Jordan sina kläder från Draken och Juvelen:

Fina va?

 

Byxorna har muttrar :) och är sådär mörkt militärgröna, supersnyggt!

 

Haha, Jamie vaknade inne hos sig nyss, och grät och lät jättedeppig, och huttrade. När jag kom in så hittar jag en spritt språngande naken unge ståendes i sängen, som är nerkissad:)

Han har dille på att klä av sig just nu….så imorgon blir det silvertejp några varv runt blöjan ;)

( nä, inte på allvar!)

 

Nu är lille killen deppig så jag får lov att sluta..!

Ses!

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillys mamma

    ett tips om du vill hålla blöjan på under natten är helpyjamas, om han kan knäppa upp så sätt den bakåfram, så knapparna/dragkedjan hamnar på ryggen.. eller body med tjt babytrosa över.. min lilla höll på så på morgonen hon med,men slutade efter helpyjamasen bakåfram, men var de knappar ner i benen fick ja sy ihop den upp över grenen, på så stora behöver man ju ändå inte ha knappar ner till fötterna.. är dom varma finns de ju hela dräckter med korta ben och armar.. man kan göra roligare saker än tvätta allt i sängen för dom fått av sig blöjan.. kan även tipsa om pampers engångs draglakan -om man inte har kontakter och kan få några från vårdpersonal då, ja fick med mig en bunt från bb tex..

Comments are closed.