Familjen Annorlunda

Glömde ta i trä…

Sa ju igår att minsta febertopp ställer till det, och vad fick jag ??
Jo Jamie har hög feber ! Han har fått några suppar under natten och som tack för det bajsade han flytande i morse . Det seriöst droppade/ rann ner över benen , skötbordet, handduken och ner på golvet. Där låg nåt vitt såg jag…. Mina nya vita vinterstövlar !
Med rinnande bajs på sig …
Godmorgon ;)

Idag är enda dagen som Perra kunde vara med och köpa gran , och eftersom jag inte får in den i bilen, hehe så var det tvunget att han var med.
Va? Att han skulle köpa den ensam ??
Kommer aldrig på fråga :)

Så med sjuk liten Jamie krånglade det till sig, och när Lovelia vaknade med ont i magen kände jag att det blev besvärligt . Väckte sjuka Janelle som fick komma och lägga sig på soffan och så smet jag iväg en halvtimme och fixade värsta snygga granen.

Hemma igen så ringde telefonen och det var Robbans skolsköterska. Han har ett rött märke på underarmen, som ett bett eller utslag, och igår så var det så svullet runt ikring att jag bad honom visa upp det för henne idag.
Borrelia !
Fästingdjävlar.
Hon kan ju inte skriva ut pc så jag ringde vårdcentralen och fick tid 14.15.
Jagade reda på telefonnummer till skolan så jag fick tag i Robban , var ju tvungen att hämta honom tidigare. Pratade med hans lärare åxå så hon visste vart han tog vägen

Min dag var INTE planerad så här :)

Upp på vc och det var ju klassisk borrelia och pc i 10 dagar

20121218-152208.jpg

Hem med honom och hämta upp Janelle och nu sitter vi på närakuten , hon blir ju inte ett dugg bättre , och det är tre fulla dagar med pc nu, det borde vända.

20121218-152328.jpg

Hon har fortfarande jätteont och klarar sig inte utan de starka smärtstillande hon fick, och trots det mår hon skit .

Just det ja, de ringde från skolan och Trixie har klämt fingrarna ;)
Men det var inte värre än att hon ville följa med Jenny hem så det var nog inget man behöver söka vård för ;)
Hoppas jag …!

Jag har lite bacillskräck och tittar på folk runt omkring mig här och undrar vad för baciller och skit de kan tänkas bjuda på..! Hu:/
Handsprit har jag, undras om det finns munskydd och handskar att låna ;)

Ikväll ska jag till mamma och pappa och göra julgodis ju …!
Och få äta mammas mat..,
Men det löser sig väl på nåt vis. Jag har redan gjort en plåt lasagne hemma iaf då det är bara att putta in den i ugnen :)

Nä, nu ska jag prata med Janelle . Hon låter jätterolig , alldeles nasal och konstig så det är säkert igensvullet på nåt vis .

Ha det gott :)
Ta i trä !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nanus

    Varför berätta hurbajsen beteende sig bara skriv dålig i magen men inte alla detaljer vill vi inte läsa
    Men hon orkar leka med mobilen det skulle inte någon göra som har ont och mår dåligt fattar ju vem som helst

  2. Nanus

    Varför berätta hurbajsen beteende sig bara skriv dålig i magen men inte alla detaljer vill vi inte läsa

  3. Lotta

    hej Carola! Jag brukar läsa din blogg men nästan aldrig kommentera. Jag vill bara säga att anledningen till att jag gillar din blogg är att du inte pratar illa om några människor. Det känns som att du är rätt trygg i dig själv och det är skönt att inte du har behov att kasta skit på andra för att själv framhäva dig! Så jag vill bara att du ska veta att jag gillar din bloggstil. God Jul på dig/er!

  4. Annette

    Men usch fy din stackare :( inte lite prövningar för er mitt i juletid. Hoppas det snart är bättre för er alla. kram

  5. Sara

    Tänker precis som Maria att det kan vara körtelfeber. Jag är själv ett halsbarn och har haft både körtelfeber (som tur är har man det bara en gång) och halsfluss. Halsfluss har jag dessutom haft så många gånger att jag kan diagnosticera det själv. Har janelle feber? Det låter inte som halsfluss. Speciellt inte eftersom pc inte hjälper. Kolla upp så det inte är körtelfeber för om det är så är det viktigt att få hjälp så fort som möjligt. Man är ju sjuk hur länge som helst. Jag var borta från skolan fem veckor med min körtelfeber.

    Hoppas hon kryar på sig!

  6. Maria L

    Krya på alla som är sjuka!! Har Janelle fått tagit prov för körtelfeber? Jag hade det när kag var i hennes ålder och av vad jag har läst här både på dom blogg och på Janelles så kanske det är det. Be dem ta ett prov. Hoppas ni alla får vara friska i jul. Kram

  7. Nina

    ”Alltid är det nåt” sa kvinnan när hon blödde näsblod! ;-)
    Tråkigt med så många sjuka, mitt i julstöket. Jag som tyckte att det havererade med EN sjuk unge. Jag tar genast tillbaks det! ;-)

  8. Marie

    Hua! Närakuten i december…jag hade varit livrädd (ja,också bacillfobiker…).Hoppas Janelle kryar på sig, och de andra sjuklingarna med:)!

Comments are closed.