Familjen Annorlunda

Surfplatta – tips ?

Jag funderar på att köpa surfplatta till småbarnen i julklapp .
De som så gärna vill spela app spel på våra mobiler men inte får , alltså Novalie Trixie Lovelia och Jordan . Jamie med kanske ? Snart iaf:)
Jag har inte lust att lägga ut flera tusen på en IPad , även om JAG vill ha en sån ;) utan kikade på nätet.
Det finns ju plattor från typ 700kr… Är det bara skräp eller ?

Den ska ju inte användas till avancerade saker direkt utan de vill spela på dem, kanske leka med foton och surfa runt lite.

Den där kurio som riktar sig till barn , är den bättre än de billigare ? Läser man om dem känns de ju väldigt lika så jag funderar ju då på on det är att spela på föräldrars okunskap ..?
Köper man en riktad till barn borde den hålla , typ.

Nå, kan ni ge mig några råd?
Jag köper gärna två billigare som man inte gråter blod om de går sönder , men jag vill ju verkligen inte kasta pengarna i sjön på skräp.
Helst vill jag ha elva iPads ;) men tills dess att miljonerna rullar in får jag köra snikvariant!

Alltså dagens fråga lyder ; funkar en surfplatta för under tusenlappen till att spela spel, surfa och leka med ??

:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. therese

    låt dom spela på mobilen nån gång ibland istället, då kan barnen ligga ner och spela och därmed slippa nackskador. jättemånga barn kommer in med nackskador till läkare nu för tiden. endast av att ha spelat på plattor:-(

  2. Martina

    Måste bara kommentera detta inlägg; är det alls någon här som tänker på vad era småbarn får för strålning i sig när dom sitter med surfplattorna i famnen och är uppkopplade och surfar och spelar mm? Vad tror ni deras små ”ofärdiga” kroppar utsätts för? Säkert en hel massa onödig strålning som ingen vet vad det har för effekt.
    Vill inte vara någon som gnäller på vad andra gör, men hoppas att föräldrar tänker på vad de köper åt sina barn och inte bara köper för att det är inne.

  3. Carola

    Vår 9åring har en Denver som han fick från jultidningarna (finns på maxi för 700 & 1400 beroende på storlek)
    Funkar alldeles utmärkt för hans surfande och spelande.

  4. Marie

    Mest prisvärd enligt min man som är intresserad av det här är Nexus för ca 2000:- Vi har en själva och är jättenöjd med den :)

  5. Jessica

    Aftonbladet hade en test på olika surfplattor i olika prisklasser. Fanns en för 700 kr som fått riktigt bra betyg. Kolla

  6. Jessica Axelson

    Köpte 2 st Dmtech på Maxi när de rea ut 8″ för 700 styck…dom funkar galant till våra barn 4 oh 3 år…dom spelar ser på youtube svt play och sånt på dem…har varit med på resor och sånt.. köpt hörlurar till också så man slipper höra melodierna till apparna..kan va såååååå tjatiga!! =)

  7. Viktoria

    Vi har haft precis samma funderingar här idag! Helst hade jag sett att de fem äldsta fick varsin, men det känns inte som att det kommer att hända :-/
    Jag var lite inne på en Kurio till mellanbarnen, tycker den verkar robustare om nu någon skulle tappa den i golvet och den ser ju roligare ut för barn också. Jag ska absolut följa vad du får för svar här ang användbarhet och annat!

  8. Tina

    Hej!

    Madde som var med en säsong i Familjen Annorlunda köpte en Kurio surfplatta till ett av sina barn.

    Du kan kolla med henne hur hon tyckte den var eller ja barnet =)
    Här är hennes mail adress [email protected]

    MVh Tina

  9. Emma Fasth

    Våran dotter som är 8 år fick en denver när hon sålde jultidningar den funkar super och hon är nöjd ( den ä samma som de sållt för 1499 på ica Maxi )

  10. paula

    de för 700kr som maxi har nu funkar galant för barnen..sen finns det billiga på ntradera, nya och begagnade… och ett hett tips, om du vill ha en bra platta ill dig,skit i paddan ,kör på samsungs senaste eller HP …;-) fast nu när jag skrev det så kom jag på att ni är ju apple torskar i familjen ;-)

  11. Soffan

    Vi har oxå köpt Dmtech, 8 tum ca 1200, har fått bättre recentioner än Kurio som faktiskt gått sönder lättare.

  12. anna

    Tänker som dej! Vi köpte en dmtech på ellos för ca 2000. Har fått ok recensioner och vi är nöjda.

  13. Maria Wittbom

    Vi köpte vår på ICA Maxi, 1400 tror jag den kostade. Bara barnen som anvnder den och dom är supernöjda. Det är en Denver, lite halvkänt märke va?! Dom gillar den iallafall!

  14. Jag

    Vår dotter har en iPad som hon är nöjd med, hon är 10. Till yngste sonen på 5 år har jag köpt en kurio, har hört mycket bra om den. Lycka till med valet :)

  15. malin persson

    hej jag hadde också funderingar på en kurio till min dotter när hon fyllde år men han jag pratade med rekomenderad inte en kurio dom spel om finns i den går att spela men att ladda hem nya appar så rekomederde han den inte utan en samsung galaxy men den kostade lite mer. men min dotter är supper nöjd hon ser på youtob och spelar och den fungerar bra vi är nöjda. men som sagt det deror på vad man ska göra på den.
    Malin

Comments are closed.