Familjen Annorlunda

Cirkus Scott!

Åh så bra det var!

Barnen är alldeles lyriska och pratade hela vägen hem om hur det var möjligt att jonglera med så många käglor, eller hur man kunde våga hänga och dingla i sådana där tygstycken:) Eller kanskeom inte vi kunde skaffa en sånb trampolin som de hade, så de åxå kunde hoppa så där höööögt:)

Vi kom iväg aningen sent, men två timmar före start så det kändes lugnt, tills det blev stopp i trafiken efter Knivsta, bara några mil på väg…Krypkörning i en kvart, men sen kom  vi förbi olyckan, som såg ut att vara en bil i diket, vi såg inga ambulanser bara polisen så jag hoppas det var noll personskador.

Sen rullade det på exeptionellt bra och vi kom fram till Gärdet runt 17.20:)  Perfekt.  Tomtens renar stod ju parkerade utanför, det visade jag  tidigare, och i foajen hade de förutom popcorn, en liten karusell, ponnyridning , prova -på jonglering, fotografering osv. Vi nöjde oss med att kika runt, och gå på toa:) Haha, jag fasar alltid för det på sådana där ställen, men här var det fina fräscha vattentoaletter, så jag var nöjd och imponerad. Hade väntat mig bajamajor…brrrrr.

 

Det blev strömavbrott, och föreställningen blev lite försenad, men vad är väl en premiär utan lite krångel;)  och sen var det två fantastiska timmar med fullspäckad underhållning.

Jag har några foton ni ska få se i systemkameran, men orkar inte leta sladden nu, så det får ni imorgon.

 

Och om ni inte hittar mig här som vanligt, kommer ni ihåg vart ni ska leta??

 

Loppi.se !!!!

 

Det är där jag kommer blogga framöver, och det är snart klart!!

Vinnare av stövlarna ska jag fixa imorgon åxå, så kika in.

Nu är det sängen som hägrar:)

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.