Familjen Annorlunda

Shoppat…

Det här måste väl kategoriseras som Nödvändighet :)?

20121124-162707.jpg

En jordglob med lys har jag alltid velat ha, och på Lidl stod den och väntade :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie S

    Åhh får visst ta mig till Lidl en dag och kolla….tänkte ev köpa en till sonen. Får man vara fräck och fråga vad den kostade? =)

    Carola: Den kostade 199kr :)

  2. Kristina Å

    Mina tvillingtjejer fick var sin jordglob i julklapp för några år sen, jättefina och lyser lagom mycket. Roligt att kunna peka ut olika länder. Sålde de tidigare i våras och det gick fort, så antagligen bra andrahandsvärde också. Absolut nödvändigt tycker jag!

  3. Angelica

    Hej Carola läser din blogg varje dag hoppas ni mår bättre nu! Har en vän på Facebook som ikväll skrev ett inlägg om att ni måste vara sponsrade för att ni har det så iordning hemma. Jag skrev att det trodde jag absolut inte men jag vet ju inte men det verkar inte så!!!

    Carola: Hej! Jag skrattar så jag viker mig dubbel, vi har ju allt annat än ordning hemma hos oss;) Det är alltid ett kaos som lurar runt hörnet, kläder som väller över, skor och väskor och leksaker i mängder…Men man kan ju flytta undan lite av det värsta eller välja en vinkel att fota i där det värsta inte syns, alternativt beskära bilden :)
    Jag ÖNSKAR att vi vore sponsrade på både det ena och det andra, helst mat, kläder, boende och bilar;) men så kul är det inte. Tyvärr:) Din kompis har fel, lite fel på ögonen åxå tror jag som missar stöket, hehe, och du har rätt:)
    Kram!

  4. Din-inte-så-glada-syster

    Meeeeen, skit! Jag hade ju tänkt att köpa en till typ Robban i julklapp… Tack, då är min enda uttänka julklapp ett minne blott. Grrrrr!

    Carola: Kära systeryster! Du får väl agera istf att tänka;) hehe;)

  5. Maria

    Men visst är det en nödvändighet :-) Om inte annat så allmänbildande vid geografilektioner ;-)

Comments are closed.