Familjen Annorlunda

♥ Jamie 1 år ♥

♥ Mitt lilla hjärta fyller ett år!♥

Det året har som vanligt sprungit förbi i 180, och här sitter jag och undrar vad som hände, han föddes ju nyss?

Men även om det såklart är lite sorgligt att han inte är en pyttebebis längre, så är det ju helt underbart att han vuxit upp till den fina unge han är idag!

Han är go och glad för det mesta, allra helst sen han började gå och kan skrutta runt som han vill, och kommer åt de mest spännande ställen:)

Rund och go är han ju åxå, en stadig bit, tung att bära på, men han tycker väldigt mkt om att bli buren så självklart gör jag det. Jag tycker ju liksom att det är himla mysigt ♥

 

För ett år sen så hade jag precis gått och lagt mig med en blixtrande migrän, förlossningen skulle sättas igång på morgonen om det inte hänt nåt av sig själv, och jag var så orolig för att föda barn med migrän…det är liksom inte helt kompatibelt!

Jag har precis läst igenom förlossningsberättelsen jag skrev här, och vill ni åxå läsa den så finns den här:

Jamies förlossning

 

En av de snabbaste, och en av de enklaste, om man räknar bort att vattnet gick ett dygn innan..

Förra sommaren var underbar på många sätt, för iom att vi väntade på Jamie så var Perra hemma hela juli, det hade inte hänt på en väldig massa år, och det är nåt som inte kommer att hända igen.

Att få ha honom hemma de sista veckorna av graviditeten, och bara kunna vila och samla kraft, och att sen veta med bestämdhet att han skulle vara hemma när det hela satte igång, samt att få landa i bebisbubblan efteråt istf att behöva rodda runt hela familjen, det var en helt underbar tid.

Jag kan starkt rekommendera att föda barn under sommarmånaderna, för det är mkt enklare med allt:)

Vi har ju tre majbarn, Jamie i juli, tre i september, en i oktober och en i januari, och vår och sommar är bäst – varmt, ledighet, sommarlovsbarn, och en maklig lunk:)

Kan inte bli bättre:)

 

Corrinda och jag har varit och köpt present till Jamie, det är inte lätt att hitta på nåt kan jag lova när det finns många äldre syskon, och som barn nummer nio har man det mesta redan.. Det blev en kundvagn med varor, han gillade ju den som fanns hos Peter och Mirka:) och så nån sand/vattenlek grej, samt en fotboll med fyra koner. Jag tänkte att han säkert gillar att gå och släpa runt på dem om inget annat ;)

Mer än så bidde det inte, men jag vet ju hur jag är, snart har jag hittat nåt fint, kläder eller grejer och så köper jag dem lite i efterhand:)

 

Imorgon bitti blir det upp och hoppa väldigt tidigt, närmare bestämt halv sju, Varför det kan man ju undra, men Perra ska jobba och Janelle blir hämtad 07.00 för att flyga till Göteborg:)

Vi hade alternativet att sjunga på kvällen, men det känns fånigt att gå och ignorera en hel dag för att sen sjunga sent när Perra kommit hem..och Janelle är borta.

Lite fånigt är det att kliva upp i ottan med sommarlovssega barn för att sjunga för en liten ettåring som inte kommer fatta ett dugg men såna är vi:)

Sen får vi se vad vi gör av dagen, men lite bakning av nåt slag måste det ju bli. Sen försöker vi samla ihop släkt och vänner nästa söndag ist på lite kalas.:)

 

Nu ska jag krypa i säng och se om jag kan somna, brukar kunna fastna lite i nostalgitänk kvällen innan födelsedagar:)

Ha en bra dag!

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda med sju

    Grattis till ett åringen i efterskott! Har inte varit hemma så jag har inte kunnat kika in här som jag brukar. Tiden går för fort, alldeles för fort. Känns som att det var igår jag satt med min lille skrutt på en vecka när jag läste om er lille Jamie :) Känns som att det snurrar på fortare med bebis tiden för varje barn man får, undra om den kortas ner på nått vänster ;) Ha det så bra och hoppas att ni får lite sol och värme, annars har ni det i eran familj! En helt otroligt härlig familj!! Kram på er!

  2. Jenny

    Grattis stora lilla killen;) Vad fort tiden går,känns ju inte som ett år sedan det var spännande att kika in och se om det kommit nån bebis!

  3. Johanna

    Stort GRATTIS till minsta lillebror :-)

    Håller med om att det inte känns som om det var så längesen. Så otroligt söt han är… både som nyfödd och idag som 1 åring :-)

  4. Greta

    Shit, det känns verkligen som det var igår Jamie föddes! Hälsa honom så mycket på födelsedagen!

  5. Viktoria

    Grattis på ettårsdagen Jamie! Det känns som om han kom nyss och samtidigt så har han liksom funnits hur länge som helst. Tiden flyger iväg!
    Tycker det känns skumt att när han föddes så var jag gravid i v.12 och nu när han fyller 1 så är jag (fortfarande?) gravid i v.12 ;-)
    Carola: Haha, ja om det Fortfarande är v 12 vore det illa;) Klappa din fina mage! :)