Familjen Annorlunda

Dagen idag var en tråkig dag

Ända tills Pärlan kom hem:)  Och det gjorde den vid sextiden eller så, så förutom det var det rysligt trist och segt idag.

Eller, jag var ju iväg och körde kettlebells, och det var kul, men hela dagen var liksom seg. Jag skyller på vädret..

Och faktiskt är jag lite sur på just vädret, det är ju 18 maj idag, snart har hela min favoritmånad susat förbi, och var är VÄRMEN?

Jag har inte ens bränt mig?  Alltså just att bränna mig i solen avskyr jag för det är amatörsmässigt;) men det har ju inte ens funnits en chans/risk att få så mkt sol på huden. . Jag vill ha tokvarmt nu. TOKVARMT, tack:)

 

De håller på att lägga ny vägbeläggning på bron som jag, och alla andra åker över när man ska nånstans, typ träna då, så det är ett körfält bara och köer köer köer..Igår tänkte jag att det var ju röd dag så det borde ju inte vara nån fara, men nog fastnade jag där ändå, så idag funderade jag på hur jag skulle undvika det, och tog vägen genom stan. Det funkade utmärkt eftersom det var mitt på dagen en klämdag;) men jag vill helst inte köra den i rusningstrafik för då är det massa trafik där med, men idag gick det kvickt.

Hem körde jag den långa vägen över Flottsund, går fort det med.

Hemma var det ungefär dubbelt så mkt barn som vanligt:) Jag tror att halva gatans barn var representerade på nåt vis, och det är ju bara för härligt när de skrattar och tjuter och har kul ihop:)

 

Jamie vill bara gå hela tiden, men han kan ju inte riktigt än, utan kan stå och tjuta på hjälp hur länge som helst, inte kan han sätta sig ner själv heller, så han blir liksom fast…Besvärligt:)

Stå och hålla mig i benen gillar han:

  Picmonkey.com

Mitt nyfunna, efter tips från er, tack!! redigeringsprogram för fotona är väldigt likt Picnic, och enkelt att pyssla med.

-Tittut, morsan!

 

Han älskar att gå mellan syskonen, och de älskar att skicka honom mellan sig, ibland blir de lite för ivriga, speciellt Jordan och Lovelia, och lilla gubben stupar i backen, men han börjar kunna parera bra nu..

Han har fått ett sår på lilltån , stackarn, när han gick ute på terassens stenar, och det blödde massor, ur ett pyttelitet sår, så han fick ett pyttelitet plåster till syskonens förtjusning:)

Janelle och Patricia tycker det är superhäftigt att en så liten människa kan gå, och det är ju faktist rätt coolt om man tänker efter..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mettemy

    Min mellanflicka började också gå när hon var tio månader, dessutom var hon blöjfri på dagen (tidigt va?) så hon såg superkomisk ut när hon travade omkring som en liten miniperson med smal oblöjig rumpa :)

  2. Trillingmamma och sjubarnsmor

    Tänk vad man är beroende av vädret, jag är också en person som behöver sol och värme. Vi har nog haft lite mer tur tror jag för här i Skövde så har den kommit och gått. Lite solbränna har man också fått även om det är en ”konstig” månad med ”konstigt” väder. Har aldrig upplevt det så förr. Men tittar man på prognosen här så kommer det bli uppåt tjugo grader :-). Skickar lite sol från Skövde till er. Syns om en vecka.

    Kramar Eva

  3. Smurvel

    Nej, urk.
    Tokvarmt låter inge vidare, då är det… Varmt. Tycker det varit ganska lagom när det var omkring 15 – 20 grader. Du kan få tokvarmt i Uppsala i juli när jag inte är här. :P