Familjen Annorlunda

Snart klar med inköpen:)

Idag har jag fortsatt min Mammabloggala shopping:)

Perra var först och hämtade nån jäkla släpvagn som ingen annan än han kunde hämta, även om jag faktiskt tycker att det fanns en alldeles ypperlig kandidat till att hämta hem den, som bor väldigt mkt närmre…men som vanligt så får alla andra göra som de vill, medan Perra får göra jobbet. Frågar man mig så är det förbannat orättvist. Men man frågar inte mig;) Undrar varför? Skulle tro att det kanske blir obekvämt då;)

Hur som helst, med det sagt ;) så kom han hem igen vid lunchdags, och då tog jag med Jamie och susade med lillbilen ner på stan, medan min bil fick sig en rejäl städning. Jag fattar inte, men det är väldigt mkt saker i min bil, saker som 12 stycken mössor, och 9 par vantar, plus en udda, 29 kronor, en kasse skräp, en bärsjal, fyra filtar och det var väl hälften av det…:D

Mötte upp min syster och vi averkade affärer på löpande band, och hittade några toppar och blusar, samt strumpbyxor, två par lika så man har i reserv…inte för att de syns så mkt, men det är så fult med maskor. Frågar man Janelle och de andra tjejerna så är det ju snyggt och coolt, ju fler ju bättre, men så tycker nu inte jag .

Byxor, som var prio ett hittade vi inga förrän strax innan affärerna stängde, och då i fel storlek, så jag får ta en sväng om Gränby i morgon. Det lär väl vara fullt på bolaget där förstås, men dit ska ju inte jag, så vem bryr sig ;)

Jamie smaskade i sig en bit bulle:

  Det var så varmt  och skönt att han fick ta av sig jackan, stackarn höll på att flyta bort. Jag hade bara en tunn blus med linne under, för i affärerna verkar de inte ha fått igång luftkonditioneringen på sval, utan kör den på värme…hujedamej så varmt det var i de flesta…

Jag hade mina nya promenadskor med klack ( och gympadojorna under vagnen ifall att..hehe) och det var värsta bästa shoppingpjucken! Mindre ont i fötterna är vad jag brukar få med gympaskor eller vinterstövlar, så jag anser de vara ett toppenköp!

De ”höga” däremot har jag inte haft idag, men får öva lite i morgon, fick låna ett par av syrran åxå, så jag ska prova vilka som blir bäst.

När stan stängde klockan 16, så gick vi till bilarna, Jamie somnade såklart hundra meter därifrån…och vaknade när jag knölade ner honom i bilstolen, men somnade om igen. Han tyckte det var väldigt märkligt att sitta och titta på mig när jag körde, normalt så sitter ju han mitt i bilen och ser inte mig, men nu satt han i fram:) Spännande, men inte tillräckligt för att kunna hålla sig vaken, så när vi kom hem sov han djupt och fick stå kvar i bilen, i skuggan, ,med dörren öppen och Perra sittandes i solen intill:)

Jag flyttade över till syster ysters bil och så susade vi till Friskis, på ett intervall flexpass, som var jobbigt som vanligt.

Jag har fått så konstigt ont sista tiden, känns lite som foglossning? Hade ju inga större problem med det under graviditeten med Jamie, men direkt efter förlossningen hade jag ju så ont att sängen på BB var en plåga, och inte blev det bättre hemma, jag kunde knappt vända mig utan att det kändes som att benen skulla lossna från bäckenet..Satt jag still så var jag som en hundrafemtioåring sen…På läkarbesöket dag fem så nämde jag det, men de tyckte inte det var konstigt, jag hade ju fött barn och det märks på kroppen.:)

Det gick över och efter några veckor kändes det inget alls och har sen inte gjort ont. Förrän för nån månad, kanske två, sen.

Det klickar/ knakar/ knarrar i bäckenet när jag vänder mig i sängen, eller vid vissa rörelser..känns som att det är ostabilt, ruckbart, men det är det inte. Det här gör inte ont, men är lite obehagligt. Jag bad syrran fråga sin massör vad det kunde vara, och det var typ gas i skelettet….never heard of..?  Det var nog så att bäckenet behövde rättas till av en naprapat/ kiropraktiker.

Jaha, vart hittar man en sån då? Ja det finns massor, men man vill ju ha en bra :) och det är som med allt, har man inte riktig koll på vart man ska vända sig så avvaktar man….eller jag gör iaf;)

Men det onda då? Jo, det känns precis som foglossning, kommer ibland, och är olika ont. Ibland är det bara stelt och ibland ilar det eller gör riktigt ont.  Sen tror jag att jag börjar utveckla svans, som krydda på moset, hehe, men svanskotan sitter liksom ivägen ibland. När jag tränar tex och ska göra situps, så rullar man ju upp och ner över svanskotan, och det funkar ju inte alls, utan en matta mellan mig och golvet..  Det låter ju som att jag verkligen borde gå och rätta till lite, visst ;)

Men jag vågar inte riktigt, det låter lite läskigt…Nån som har lite kloka ord att dela med sig av??

 

Nu efter passet idag så kände jag att det gjorde riktigt ont:(

En varm dusch och så sjönk jag ner i fåtöljen, men jag hade ju lovat Janelle att övningsköra så det var ju bara att hoppa upp innan man fastnade, och så drog vi iväg. Hon är så pass duktig på att placera sig rätt på vägen, och växla så jag tog med henne ut på en såndär liten landsväg där det är 50 och ingen trafik, och det gick utmärkt. Om man räknar bort de inte alltför smidiga starterna så är det väldigt bra. Duktig tjej!  Snart ska väl alla papper för Patricia vara klara så man kan ta två i en smäll:)

Perra ska blio godkänd som handledare för båda och jag för Patricia åxå, sen så, kan vi köra lite som vi vill.

1 maj får vi körförbud på Mazdan för den är obesiktigad….måste fixa det!

 

Småtjejerna har lekt och hoppat studsmatta hela dagen, när de inte lekt kurragömma med Corrinda, Robban och deras kompisar, härligt när solen skiner och det är varmt ute, då vill de bara vara ute. Jordan grejar på, antingen för sig själv eller så är han med de större. Speciellt Corrindas kompisar tycker det är charmigt med honom:)

  Mysmyran.se    Den fina Thomaståget tröjan.

Egentligen i storlek för Jamie, tror det var 1 år på den, men den är alldeles lagom:)

Såg att Mysmyran utsett vinnare av det första presentkortet på Facebook nu!!  Det blev  Åsa Welander fd Axelsson.  :)

Nu höjs priset och nästa presentkort blir på 350kr, och för det behövs 50 nya gillare :) Klicka HÄR om ni vill Gilla :)

 

Nu ska jag snart sova, är trött och seg och har ju ont av fogarna, och nej, jag är inte gravid, jag lovar, det vore ju roligare att ha foglossning då;)

Imorgon är det sista april då….vad gör ni??

Vi har inga planer, mer än min shopping då;) och sen brasa på kvällen, det känns alldeles lagom. Robban kom nu och sa att han har huvudvärk så vi får väl se….förhoppningsvis beror det på för mkt sol, för mkt studsmatta och för lite vätska, han är dålig på det, men det visar sig ju.

Jag hoppas på mer sol, mer värme, mer glada ungar och mer Vår helt enkelt, allt är så mkt enklare när det är varmt ,eller hur??

 

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katia

  Jag är imponerad av dina långa blogg inlägg som du har varje gång. Visst att jag bloggar men känner att jag inte vet vad jag ska skriva längre. Gillar din blogg helt klart!

 2. Maud

  Tack för en trevlig blog! Har blivit adicto. Fast jag förstår inte hur du hinner med och orkar med allt! Hoppas att du får en trevlig helg o att du inte får skoskav ha ha..Självklart så har jag röstat på dej

 3. Maria

  Jag har sluppit foglossning under mina första graviditeter, men efter att ha vart gravid i typ 1,5 år på raken (tvillingar och gravid igen då de var 6 veckor) så fick jag väldiga besvär i slutet av den senaste graviditeten. De gick över efter nån vecka men nu har de helt plötsligt kommit tillbaka igen, 3 månader senare… Riktigt ont gör det emellanåt, men det är väl bara att bita ihop och se glad ut kanske! ;-)

  Hoppas ni får en underbar dag i solen!
  Kramar
  Carola: shiiit, hur kan man ens tänka den tanke som behövs för att bli gravid när man har tvillingar på 6 veckor….;) I ditt fall kan jag förstå att kroppen protesterade, hoppas att du snart blir bättre!!

 4. åsa

  Hej
  Tack för tipset om mysmyrans tävling!!!! Trodde aldrig i min vildaste fantsi att jag skulle vinna. Blev verkligen superglad. Nu ska jag bara välja vad jag vill ha…..
  Foglossning eller så har jag aldrig haft så jag kan tyvärr inte hjälpa dig :(
  Hoppas nu du hittar byxor.
  Ha en bra dag. Kram Åsa
  Carola: Grattis till vinsten:) Välja är det svåraste, för det finns så mkt fint där…!