Familjen Annorlunda

Hoppsan-sa

Igår vaknade jag och kände mig inte på topp. Efter att ha klivit upp, gjort mig i ordning och försökt äta frukost som inte smakade nåt alls, så hoppade jag tillbaka i pyjamasen och gick och lade mig!
Det var musiklek för Jamie igår så Perra var hemma . Jag somnade som en stock och vaknade av att han lade in en hungrig Jamie och sen sov jag vidare, när bebisen vaknade smsade jag så fick Perra hämta honom.
När Lovelia blivit hämtad på kyrkis tyckte visst Perra att jag var frisk för då tänkte han åka och jobba
– Meh ? Jag är ju sjuk? Och du åker och jobbar ??
– Ja??

Förra veckan var han sjuk och jag lät honom ligga i fred hela dagen, servade med vatten , blåbärssoppa och smörgås samt höll barnen tysta och fina… Man undrar ju lite när man ska få samma behandling faktiskt …

Jag morrade och han stannade faktiskt hemma, men bara tills de större kom från skolan, då drog han.
I samma sekund som jag sen visade mig utanför sovrummet blev ju Jamie påmind om att det var ju hos mamma han hörde hemma ;) och blev som en igel .. Robban och Patricia hjälptes åt och jag kommenderade faktiskt hem Perra igen. Han hade nåt hyperviktigt han måste göra på jobbet men kom sen hem och skippade både träning och basketmatch.
I mina ögon en självklarhet iofs, men män måste tänka annorlunda ;)?

Nog för att jag är en superwoman och klarar det mesta, ;) men jag tycker inte att det är riktigt rättvist att jag inte ens får vara sjuk ifred . För det mesta behöver ju inte Perra stanna hemma då dessutom så jag tycker inte det borde vara nåt att fundera på den gången jag ber om det..morrar lite ;)

Vad jag var för sjuk??
Ja inte vet jag – skitskumt, kände mig matt och totalt orkeslös , frös lite samtidigt som jag svettades, och sov sov sov! Huvudvärk from hell framåt kvällen åxå. Sov eller dåsade hela dagen..?
Inget att direkt ta på. Inte låter det speciellt allvarligt heller , men det var jobbigt för jag orkade liksom inget alls, bara ligga och glo..eller sova ..

Vad det än var så hade det den goda smaken att försvinna snabbt för idag mår jag bra igen !!
Än så länge iaf :) ta i trä!

Nu tänker jag inte bli det minsta lilla skruttig på jäkligt länge för det räcker bra med det som varit, jag har ju varit mer sjuk än vanligt tycker jag . Jäkla bacillträsk !

Inte tänker jag gnälla mer heller utan måste ju tillägga att Perra fixat mat till igår som stod färdig på kylning bara att värma – pluspoäng till honom där !
Och idag tog han med sig Jordan till jobbet vilket ger hundra pluspoäng:)

Fick mms nyss där Jordan hjälper till att packa syltburkar i kartonger :) han älskar att vara med pappa på jobbet .

Jamie och jag sitter och leker :

20120328-104528.jpg

Han har åkt runt i gåstolen och letat efter nåt syskon , stackarn är ju inte van att vara ensam direkt ;)

20120328-104925.jpg

Nu ska vi snart hämta Lovelia på kyrkis och sen kanske ta en promenad ? Inte för att det är så majsigt väder men skönt att röra lite på sig! Jag har ett paket att hämta åxå som jag inte riktigt vet vad det är – spännande :)

Ha det gott :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natali BLOGGAR OM LIVET

    Män, de är så där, när de själva är sjuka så är det så himla hemskt. Men när man själv är det så förväntas man ta hand om allt och även om man nu får sova så måste man påminna om middag, träningar, matsäsck etc…..
    Carola: Ja det är väl för konstigt..? Det är liksom som att man låtsas…för sjuk på riktigt kan ju inte en mamma bli, eller?? ;)

  2. Karin

    Hej där!
    Jag har mått ganska lika… Skillnaden är att för mig började det med att jag kände mig lite öm och uppblåst i magen straxt innan jag skullle lägga mig. Somna med vakna fort och behövde gå på toa, och fick där snabbt slita fram en hink… Japp, mer än så behöver jag nog inte skriva… Men allt kom ur mig på en gång. Somna sen, sov oroligt, hade hög feber. Låg hela dagen efter, huvudvärk from HELL. Och nu är jag så trött, så trött, så trött. Jag känner mig helt orkeslös, matt och ja det känns nästan som jag inte orkar hålla mig stående. Efter en dusch är jag så trött så det tar evigheter att få på några kläder på kroppen. Jag fattar inte hur man kan vara så trött och slut =C
    Vet i sjutton vad det är, men förmodligen nåt virus =/
    Kram