Familjen Annorlunda

Armhävning på tå – check!

Perra godkände min armhävning på tå som en helt riktig och äkta, och när han som är så petig ;) godkänner den så är den helt som den ska.

Ni vet vad jag sa, när jag klarar en på tå, så blir det nya träningskläder:) ( igen..)

Av en händelse så fick jag och syrran syn på att Tropicana hade en kampanj där man samlade koder, fem koder = 200kr rabattcheck på Röhnisch, som har de där anti-shake brallorna..och idag på cirkelfysen så insåg vi att ALLA tjejer utom vi, hade tajta bralls…Så kan man inte ha det :) Syrran dricker massa Tropicana, och jag köpte hem några förpackningar som ungarna älskade, och tjatar dagligen att den är slut..så de där koderna var ju snabbt fixade, och snart hoppas jag att det landar snygga tights i min brevlåda:)

Jag vet inte om jag sen kommer våga ha dem, kanske med en lång tröja som går ner över rumpan? Men om de håller in, formar till och håller på plats kanske man törs..?

Fina?  599kr ordinarie pris svider lite, men med 200kr off känns det ju mer humant :)

De var löjligt bekväma iaf, jag provade ju i butik för ett tag sen.

 

Jag har en förkylning som ligger och lurar om hörnet, men jag vill inte, orkar inte, hinner inte bli sjuk, så jag ignorerar. Och dricker Echineagard ;) OCH riven ingefära, OCH honung,OCH vitlök ;)

Idag funderade jag på att kanske ställa in cirkelfysen, men nää, det ville jag ju inte, så jag tänkte att jag kan väl gå dit och gå lite på halvfart då.  Väl där så var det ju ingen halvfart…utan tvärtom – det gick så jäkla bra att träna idag! Jo det var lite väl lätta vikter på vissa stationer men då ökade jag tempot ist, och svettigt var det , och alla stationer var roliga, ingen apjobbig på det där trista sättet, utan bara roligt. Härligt!

 

Ta i trä, men Novalie verkar fortsatt pigg och ingen mer sjuk, så kanske att det bara var nåt tillfälligt..*hoppas*

Nu ligger det fyra tjejer, Corrinda, Novalie, Trixie och Lovelia nerbäddade på rad i lekrummet, dels för att jag vill ha koll på dem, och dels för att det kommer gubbar halv åtta i morgon bitti och börjar bråka med värmeväxlaren precis intill deras rum, och det kan ju vara skönt för dem att få sova lite längre.

Vi flyttade på en byrå som står i vägen, och tog ner en liten väggstump( träskiva) och nu när man går ner i den förut väldigt trånga lilla hallen så är det som en balsal. Ja kanske världens minsta lilla balsal, men det känns hur rymligt som helst.;)

När den gamla värmeväxlaren sen är väck, som är stor som en rymdraket, och den nya, som är som ett överskåp i köket ungefär är på plats, så blir det ett fint utrymme där. Fast först ska de slabba och söla först, det är ett messy messy jobb…brr. Jag föredrar att blunda för det så länge och sen ta tag i saneringen när det är klart:)

Vi har stora planer för det ”rummet” så småningom!

Just nu är det  bla en  bastu som vi använder som förvaring för mestadels bebiskläder som är urvuxna / på väg att bli ivuxna, lite större pojkkläder som Jordan haft och som Jamie ska ha, och en del åkpåsar och mattor och skräp. Samt att jag hänger tvätt där.

Den ska bort, och där ska det bli duschar, ja i plural, minst två iaf, och sen har jag inte kommit längre i min planering:) men det kommer bli bra. Fast med vår långsamma renovering så är det väl klart lagom tills hälften av kidsen flyttat hemifrån, så då kanske det blir nåt annat för då behövs det kanske inte många duschar..hm..jaja vi får väl se :)

Skönt ska det bli att få en ny värmeväxlare iaf! Den gamla är på upphällningen och det vore ju så typiskt om den skulle lägga av mitt i smällkalla vargavintern….Bättre att planera bytet. De kör en drive nu så de erbjuder alla i området nya, och då blir det en lite lägre kostnad, och det gör ju inget. Helst skulle den ju vara gratis kan jag tycka, det är ju liksom Vattenfalls ägo  ;) Hehe.

Nähä, nu vill inte Jamie vara med längre, han vill verkligen inte sova ensam i sin vagn, inte ens när Robban skakar…så jag får väl avsluta mitt babblande och säga:

 

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.