Belöning:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Belöning:)

Minus tio kilo kräver sin belöning :)

20120129-160741.jpg

Bilden vänder sig fel hur jag än gör … Men så noga är det ju inte .
En rosa sport bh måste man ju ha , och eftersom den blev så snygg ihop med det lila linnet så var det en måste ha.
Den svarta tröjan har jag i rosa och trivs superbra i:)
Jag hade ett par Capri tajts i korgen åxå men så lurade syrran mig att prova ett par med anti skak effekt ;)
Åtsittande och formande alltså och skillnaden var enorm så de får det bli senare , som nästa belöning :)

Rea på linnet , 100kr rabatt på bh och 25% på den svarta tröjan . Jag är nöjd och måste såklart testa dem senare :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kim

  Vad duktig du är! Hatten av för dig :). Måste fråga om de där shaping träningsbyxorna! Det skulle jag också vilja ha så därför, vilket märke var de och vad kostade de?

  Allt gott!
  Hälsningar från Viby
  Carola: De kostade 600kr…och jag är snål, så det ville jag inte betala när jag köpte massa annat;) Märke minns jag inte, men typ casall eller rönisch

 2. Kim

  Vad duktig du är! Hatten av för dig :). Måste fråga om de där shaping träningsbyxorna! Det skulle jag också vilja ha så därför, vilket märke var de och vad kostade de?

  Allt gott!
  Hälsningar från Viby
  Carola: De kostade 600kr…och jag är snål, så det ville jag inte betala när jag köpte massa annat;) Märke minns jag inte, men typ casall eller rönisch

 3. mamma till fyra pojkar

  DUKTIG du är! Och självklart kräver det sin belöning – fina kläder du hittat!
  Hur mycke ska du gå ner i vikt ännu? Följer du LCHF eller hur äter du?
  Carola: Tack, och jag håller ju med såklart om kläderna:) Viktnedgången är inte det viktiga nu när alla gravidkilon är borta, utan nu vill jag få bort magen, och se till så rumpan och låren inte flobbar , samt få snygga armar med lite ( ok då..ganska mkt) muskler:)

 4. mamma till fyra pojkar

  DUKTIG du är! Och självklart kräver det sin belöning – fina kläder du hittat!
  Hur mycke ska du gå ner i vikt ännu? Följer du LCHF eller hur äter du?
  Carola: Tack, och jag håller ju med såklart om kläderna:) Viktnedgången är inte det viktiga nu när alla gravidkilon är borta, utan nu vill jag få bort magen, och se till så rumpan och låren inte flobbar , samt få snygga armar med lite ( ok då..ganska mkt) muskler:)

 5. Anki J.

  Önskar att jag oxå hade varit så superduktig att gå ner i vikt som du är! Hatar min kropp men sen ta sig i kragen och göra något åt det… hm, det blir några dagar sen är jag tillbaka i samma dåliga karaktär igen :o(

  Hälsningar från Skåneland
  Carola: Jo ta dig i kragen!! Jag lovar att det är värt så mkt att känna sig tillfreds med sig själv! Börja lite lugnt, och hitta nåt du gillar:)

 6. Anki J.

  Önskar att jag oxå hade varit så superduktig att gå ner i vikt som du är! Hatar min kropp men sen ta sig i kragen och göra något åt det… hm, det blir några dagar sen är jag tillbaka i samma dåliga karaktär igen :o(

  Hälsningar från Skåneland
  Carola: Jo ta dig i kragen!! Jag lovar att det är värt så mkt att känna sig tillfreds med sig själv! Börja lite lugnt, och hitta nåt du gillar:)

 7. Sabina Fällgren

  Grattis bra jobbat :D Är det jobbigt med den där dieten? Kan du inte skicka lite tips till mig när du har tid eller göra ett blogg inlägg om det? :D Funderar själv på att börja med den där dieten då jag vill komma i form till studenten och bli av med mina kärleks kilon som smugit sig på sedan jag träffa min dröm prins för 2 år och snart 8 månader sedan :) Prövat naturdiet men det funka inte för mig :/ För övrigt älskar jag din blogg och dina barn är socker söta :D Speciellt dina 2 minsta trollungar :) Skulle velat haft med er i denna säsong av familjen annorlunda som börjar imorgon :)
  Carola: Det är ju ingen diet i den bemärkelsen, utan det är ju träning och bra mat på regelbunda tider som är nyckeln:) Skit i Naturdieter och sånt och satsa på träning och riktig mat, inte pulverjox.
  Börja nu så hinner du till studenten, vänta inte och ångra dig!! :)

 8. Sabina Fällgren

  Grattis bra jobbat :D Är det jobbigt med den där dieten? Kan du inte skicka lite tips till mig när du har tid eller göra ett blogg inlägg om det? :D Funderar själv på att börja med den där dieten då jag vill komma i form till studenten och bli av med mina kärleks kilon som smugit sig på sedan jag träffa min dröm prins för 2 år och snart 8 månader sedan :) Prövat naturdiet men det funka inte för mig :/ För övrigt älskar jag din blogg och dina barn är socker söta :D Speciellt dina 2 minsta trollungar :) Skulle velat haft med er i denna säsong av familjen annorlunda som börjar imorgon :)
  Carola: Det är ju ingen diet i den bemärkelsen, utan det är ju träning och bra mat på regelbunda tider som är nyckeln:) Skit i Naturdieter och sånt och satsa på träning och riktig mat, inte pulverjox.
  Börja nu så hinner du till studenten, vänta inte och ångra dig!! :)

 9. Susanne

  Fina träningskläder! Vad duktig du är som verkar träna varje dag i princip? Antingen hemma eller på friskis?
  Hur mycket till planerar du att gå ned i vikt (för du verkar så fin som du är nu!)? Själv har jag nya planer varenda kväll :( “I morgon så… nu jäklar är det jag som slutar äta godis/äta för mycket/för onyttig mat/börjar power-walka” etc etc) Resultat: inte ett skit hittills :( Vet att det beror på depp, olycklighet pga skiljsmässa och en son som är i lilla tonåren och behöver mer hjälp och stöd av mig (pappan hjälper inte till) men skulle hellre då vilja reagera med att INTE stoppa i mig så mycket “skit”!
  Nä, just nu väljer jag att vara lite “snäll” mot mig själv (säger inte att snällheten betyder ohämmat intag av onyttigt) och ta ett rejält tag i detta när allt lugnat ner sig…

  Alltid lika roligt att kika in på din blogg, tack för att du bjuder på dig och din underbara familj!!
  Carola: Tack:) Jag vill främst nu se till att få bort daller och flobb, som finns där trots viktnedgång…Vikten i sig är inte det primära. Hoppas att du tar tag i ditt välmående snart, för allt det du räknade upp kan ju behöva en motvikt i att DU mår bra :) Kram:)

 10. Susanne

  Fina träningskläder! Vad duktig du är som verkar träna varje dag i princip? Antingen hemma eller på friskis?
  Hur mycket till planerar du att gå ned i vikt (för du verkar så fin som du är nu!)? Själv har jag nya planer varenda kväll :( “I morgon så… nu jäklar är det jag som slutar äta godis/äta för mycket/för onyttig mat/börjar power-walka” etc etc) Resultat: inte ett skit hittills :( Vet att det beror på depp, olycklighet pga skiljsmässa och en son som är i lilla tonåren och behöver mer hjälp och stöd av mig (pappan hjälper inte till) men skulle hellre då vilja reagera med att INTE stoppa i mig så mycket “skit”!
  Nä, just nu väljer jag att vara lite “snäll” mot mig själv (säger inte att snällheten betyder ohämmat intag av onyttigt) och ta ett rejält tag i detta när allt lugnat ner sig…

  Alltid lika roligt att kika in på din blogg, tack för att du bjuder på dig och din underbara familj!!
  Carola: Tack:) Jag vill främst nu se till att få bort daller och flobb, som finns där trots viktnedgång…Vikten i sig är inte det primära. Hoppas att du tar tag i ditt välmående snart, för allt det du räknade upp kan ju behöva en motvikt i att DU mår bra :) Kram:)

Annons