Familjen Annorlunda

Rymmare ;)

Inte Jordan utan Jamie är det som är vår nya rymmare :)

20120127-140512.jpg

Han tar sig ju dit han vill med hjälp av gåstolen och vilken frihet det måste vara för honom !
Att själv kunna bestämma vart man ska och när, och om man kanske vill ta en paus och kolla nåt spännande på vägen ;)
Han tycker väldigt mkt om att skutta runt och greja, ibland är han för nyfiken och jag har insett en liten nackdel med låddämpare.. Nämligen att Jamie hinner dit med sina små fingrar innan lådan stängs och så klämmer han sig :/
Mer korrekt så fastnar han för han är bara ledsen så länge som han sitter fast, så fort han får hjälp att komma loss blir han glad igen :)

20120127-141124.jpg

Mattan ligger som ett stort knöl i nåt hörn mest hela tiden och pappersinsamlingen är ju ett himmelrike att stå och greja med, smaka lite måste man ju och godast hittills var en gammal kalasinbjudan tätt följd av Rustas reklamblad ;)

Vi har precis kommit hem efter lite ….. Jovisst , lite shopping :)
Snart kommer nån tipsa Anonyma Shopoholics om mitt shoppingbeteende ;) men det är ändå inga större summor trots att det blivit mkt handlat senaste tiden.
Idag var det den där vågen, mat och lite annat ;)
Patricia orkade inte kliva upp och göra sig i ordning för att köpa skor… Ingen kan ju beskylla henne för att tänka efter iaf, för jag var ju och handlade precis vid hennes skola och hade kunnat släppa av henne efter skoinköpet , men ist väljer hon att inte följa med , får inga skor men måste gå hemifrån för att ta bussen bara några minuter efter att vi åkt …
Smart ? Nä inte direkt . Dessutom skiter jag i det nu, om hon inte kan masa sig upp för att få ett par skor så kan hon fortsätta frysa.
Låta henne köpa själv är inget alternativ för då kommer hon hem med antingen skyhöga klackar som hon inte kan gå i, men snygga var de… Eller skor med så tunna sulor att det är som att gå i tygskor lik förbannat… Eller nåt annat som hon aldrig använder sen … Belive me, been there , done that . Inte en eller två gånger heller utan VARJE gång..
Så för att slippa översvämmas av skor som hon aldrig använder så får hon leva med att jag följer med .
Sommarskor är hon bättre på att handla men det blir ofta snygga , höööga klackisar som var så fina så fina, och sen får stå på en hylla och vara just det … Fiiina ;)

Jaja så är det , nu ska jag dricka kaffe och sen tror jag att det får bli lite crosstrainer… Kanske . Om inte latmasken segrar ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helén

    Det är härligt med gåstol men det finns både fördelar och nackdelar. När mina barn var mindre de blir 11 och 15 i år. Den äldsta fick använda gåstolen mycket men inte den minsta högst två gånger. Jag läste i någon tidning som man fick gratis att de hade gjort undersökningar och kommit fram till att det hände mer olyckor och att barnen började gå av sig själva mycket senare, men jag kommer inte ihåg hur många procent det var..

  2. Alexandra

    Nu har du tränat varje dag i en vecka typ! Wow! Gillar din blogg förresten. Själv är jag mamma till två och försöker få tiden att räcka till, förstår inte hur du får ihop det!