Pysslar – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Pysslar

Hittade siffror i ljuslådan och där kan de ju inte ligga :)
Vet inte om det blev så bra men det får vara ett tag.

20111130-140333.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie Susanna

    Jättefint ju!! ;-)

    Kanske kan få dit något rött oxå för lite julstämning? Eller rosa går ju oxå bra =)

  2. annelieolssonsblogg

    Hejsan jag brukar titta in här men skriver inget jag har sett dej på tv och de va roligt att du hade en blogg och mirka mä :) jag har fem st barn och jag vet hur mysigt det är med en stor familj fast min minsta är 2åroch 4månader så det blev en sladdis jag blev så full i skratt då jag såg ditt arrangemang för jag gjorde likdan som du då jag inte hitta min ljusstake ha det gott nu mvh annelie O .http://blogg.mama.nu/herstadbergsnytt/