Familjen Annorlunda

Jodå, så småningom så..

..fick jag ändan ur vagnen och fart på benen, så lite fick jag gjort trots att det var lååååååång startsträcka idag.

Vissa dagar är bara så, och det är ju tur att de oftast kommer en och en och då och då, och inte är mer frekvent än så.

Ja, det rimmar…( lite halvtaskigt) och det var inte meningen :)

 

I morse så fick smågossarna på sig matchande kläder igen, det är ju nytvättat så det är bäst att passa på :) JAg är egentligen inte alls speciellt mkt för det här med att ha lika kläder på ungarna, det är mer de själva som älskar samma kläder, gäller ju främst tjejtrion – Novalie, Trixie och Lovelia…:)

Men ibland är det kul till festligheter tex.

Och ibland en vanlig hemmafredag, men jag vet inte om jag tog i för mkt idag….?

Ser ni???  Samma byxor som igår och tröjorna nya för dagen, allt från D&J

Visst är det väl lite väl att matcha ungarna med babygymmet va ;)?

 

Det är ju samma färg på deras blå tröjor som på mattan, och det röda i tröjorna, plus strumporna är samma som mattans…

Jösses…:)

Ja, det var ju inte min mening förstås ;)

 

När jag väl fick upp farten sen framåt eftermiddagen, så hämtade jag upp alla lådor med adventsgrejor, det är tre stora och några mindre…det är väldigt mycket… Det finns de som är värre, men jag ligger i den övre skalan av julpyntsgalningar ;)

Fast just nu har jag inte den minsta lust, det är för vårlikt ute, idag var det varma ljumma vindar..! Härligt såklart, men svårt att fatta att det är jul snart.

Med lite hjälp av barnen fick jag fram ljusstakarna i köket, fick putsa lilla köksfönstret för det såg för grisigt ut…och det stora ska få sig en omgång av det imorgon, det är stora fina kladdiga avtryck av någons händer där.

Det är konstigt, för hur ofta jag än röjer i köket så kommer det alltid lika mkt skräp dit igen? Har alla det så?

Eller är det bara vi som är extremt slarviga kanske..

Men det samlas högar av post, reklam,leksaker, hårsnoddar, smycken, mobiler, cd skivor, plastbyttor, batterier, kläder- strumpor framför allt, helst omaka… pennor, tallrikar, glas, kaffekoppar (ehrm, de KAN vara mina förstås….) plastomslag – sånt där som är runt tidningar för det går tydligen inte att kasta bort..och så vidare i en evighet.

Jag röjer ju varenda dag, och förutom plocka i och ur diskmaskinen och torka av alla bord och bänkar, så är det sånt här jag får plocka med.

Finns det en plan yta att lägga i från sig saker på, så ligger det åxå saker där..

 

Jaja :)

Hallen ser likadan ut för den delen, fast där är det mest skor och väskor, ibland får man sparka undan skor för att ens kunna gå förbi..Den är jätteliten så det är inte konstigt iofs.

 

När Jordan somnat och Robban och Corrinda kommit hem så körde jag till affären och handlade middag, och när jag kom hem klockan fyra, var det redan svart och mörkt ute, och det syns ju extra bra in då…

Lovelia ser min bil, men inte mig :) Hon står i vår kökssoffa.

Det ser nog kalt ut utan gardiner??  Vi är i valet och kvalet på om vi ska sätta upp nån gardinstång.

Väggarna har inte fått en endaste tavla sen vi gjorde om köket i våras, men nu ser det ju inte så roligt ut kanske…men å andra sidan är det svårt att börja göra fula spikhål i de fina väggarna :)

 

Robban och Corrindas klass anordnade disco idag, så jag hade i uppdrag att poppa tre påsar popcorn och fördela det i sex plastpåsar.

Gånger två blir det fasligt mkt popcorn…tallriken i micron var alldeles het, och när jag lade en nypoppad påse på plastpåsarna så smälte plasten….hua. Varmt varmt ..

Skjutsade dit Corrinda, i vanlig ordning ville Robban cykla, men Corrinda är lite lat, och nu ville hon ju inte sabba frisyren ;)

Patricia hade stylat henne, så fint så men jag hann inte fota henne.

 

Imorgon har Novalie KM i gymnastik, samling 8.10…jihooo.. Corrinda har basket , samling 8.30, jihoo på det med ;)

Janelles kompisar är gympaledare för Novalie så hon kunde tänka sig att sitta där med henne, och Novalie blev överlycklig att få vara med storasyrran :) Jag skjutsar dit dem allihop, så det är uppstigning tidigt.

Jag skulle hinna skjutsa Corrinda, men då blir hon antagligen för tidig, så hon fick skjuts av en kompis.

Tennis sen 14-15,  så förhoppningsvis så hinns det med att städa och ställa fram resterade adventsgrejor nångång där mellan.

 

Till slut måste jag skriva om Idol :)

Alltså, jag blir så förbaskat trött på Alexander Bard. Vilken fjant han är, bara för att han av nån anledning inte tycker om Robin som person, så ska han ta mig sjutton klaga på allt. Idag reste sig hela jäkla arenan när Robin sjöng, stående ovationer, och Bardtönten bara klagade..Det har han gjort sen dag ett, jag har inte hört honom säga ett enda gott ord om Robin.vAnmärker på klädseln, när han själv sitter i nån fjollkrage och ser helmuppig ut?

Jag har aldrig tyckt om den gubben, han är läskig, men att inte kunna erkänna att en deltagare är bra när hela arenan jublar, det är inte proffsigt.

Mitt Idolintresse är inte självvalt, det blir så när man har en bunt barn som älskar programmet och frågar tusen frågor om alla som är med:

– Mamma, hur gammal är André?

– Mamma, varför har hon en röd tröja på sig?

-Mamma, vad var det för sång somMoa sjöng förra gången?

-Mamma, vad är det för tema idag?

-Mamma, vem tycker du ska åka ut??

– Mamma, vem är Amanda P?? är inte det Amanda F?? Vem är vem??

Osv osv osv… :)

Det är liksom lika bra att hänga med.  Och vips så är men dessutom engagerad!  Vi mammor på kyrkis brukar sitta och diskutera Idol över en kopp kaffe…på allvar :)

 

Haha, jo men visst.

Nu är det sovdags!!

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. paula

    här snabbglor jag igenom reklamen och sen åker det raka vägen ner i soporna =) varför lägga det på bänken egentligen?? =)..sen har vi ngt så underbart smidigt i hallen, en möbel med 9korgar från jysk, så där åker allt ner med en ggn, så kan man rensa de där korgarna ngn ggn om året =)
    sen en korg, för all post, reklam har vi där oxå,då rensar man ju den sen, o så slipper man ha skiten framme..älskar korgar som kan gömma en massa junk =)

  2. Katie

    Ja det är verkligen ett annorlunda väder för års tiden i år!
    Igår hade vi blixt och dunder till den milda grad på västkusten och den slog också ner här i närheten!!!

    Vilken underbar bild på Lovelia <3 hon har blivit så stor =)
    Ha en fin dag!
    Kram kram,
    Katie