Huvudvärk – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Huvudvärk

När jag vaknade i morse av att Jordan gick över till Lovelias säng, och sen gick de ut i vardagsrummet, så hörde jag Novalie där..?

Hm…tittade på klockan, som fortfaramde går en timme efter sen Jordan pillat, och nej..hon borde vara i skolan.

Hon hade vaknat med huvudvärk, och såklart fått stanna hemma, men det var inte så farligt.  Lovelia var pigg och glad, och efter att de kikat på Tv en stund så åt alla lite frukost.

Ute var det urtrist, regn och kallt, så ingen satte näsan utanför dörren i onödan, utom Jordan då, som tvunget måste gå ut en sväng varje dag i bara skor…ibland barfota…men han kom in rätt snabbt :)

Jag och Novalie ingår i en panel som ska utvärdera ett onlinespel för Disney, Club Penguin, och det blev väldigt mkt pingvinspelande idag :)

Hon är en fena på att spela spel, och eftersom hon kan läsa nu, så behöver inte jag springa och läsa nåt var tionde sekund, men eftersom vi ska komma med åsikter om det här spelet så kikar jag mellan varven . Det är  rackarns roligt :)   Jag har provat jag med, men eftersom jag inte är så bra så får jag inte sitta i fred utan barnen tillrättavisar mig….hm

Disney är en storfavorit här hemma på alla sätt och vis, jag känner mig trygg med att det inte är fööör mkt av nåt i varken deras filmer eller spel:)   Om jag vann en miljon skulle jag ta med alla kidsen till Disneyland :) Man kanske måste spela på nåt för att vinna iofs, men jaja ;)

Hur som helst, så var det en dag som gjord för tv tittande och spelande.

 

Jamie är så go och glad, mest hela tiden.  Drygt tre månader nu:)

  Sitter på bordet…

Nästan lite stadig….men bara nästan :)

Suddigt som tusan, men minen är så himla mkt Jamie :)

  Närbild.

Det är inte så lätt att fota när man måste hålla i honom med en hand…så jag provade att släppa…..och med god vilja så kan man ju säga att Jamie sitter själv ;)

 ….. även om det är ganska likt en fällkniv ;)

 

Jordan satt på min andra sida och ville bli fotad han med, och när han vill det så gäller det att vara snabb, så motljus och sånt får man inte bry sig om :

 Skruttunge :)

 

Janelle kom hem och hade ont i huvudet hon med, och jag hade en blykeps på hela dagen jag med, så det är väl huvudvärk som gäller just nu kanske….jaja, den gick bort med piller :)

Janelle har varit utklädd idag med, och det bidrog säkert till huvudvärken att ha en Marge Simpsonperuk på sig…;)

Hon har bilder i sin  kamera som hon lovat att ni ska få se, men överföringssladden är borta…?  Nu hade hon tappat bort en almanacka och en engelskabok plus en godispåse för nån dag sen, som hon sen återfann under en hög med kläder…..så hoppet är gott om att hitta på den snart.

 

Corrinda har basketcup i helgen och de åkte till Södertälje vid 15-tiden, och hon kom hem och var trött med lycklig efter att de vunnit med 40-5 :) Imorgon är det dags igen, och då åker Perra med.

För….tadaaaa! Det är inga marknader på ett tag nu:) :)

Snart börjar julmarknaderna, men några veckor nu är det lugnt, så skööönt!

Han ska försöka vara ledig hela nästa vecka, och vi har många planer: Bära möbler…..åka till Ikea och shoppa det som behövs i de nya rummen, han och Jordan ska vinka av T på Arlanda när hon åker hem till Thailand….så avis, vi ska se om vi kommer iväg på bio kanske, jag vill se Tintin!  Jag älskar Tintin :) och det fanns önskemål om Pelle Svanslöshuset, och så ska vi träffa goda vänner.

Jag vill träna, han vill träna, och jag lurar på en Stockholmsresa….eller inte. Vi får se.

Allt det här kan ju ändras på en sekund eller så, beroende på virus och baciller, men planen är så här.

 

Jaja, det blir som det blir, och nu blir det tandborstning ( fick en kallelse till tandläkaren idag…hu) och sen sovdags

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Man vill bara pussa på Jamie så himla söt är han :) Åh, kom till Stockholm och hälsa på hos oss :) Skulle vara så kul att se hur barnen reagerade när så många barn kom in genom dörren :) Hoppas ni får vara friska allihop så ni kan uträtta det ni behöver och skönt att Perra är ledig. Ha en fin helg! Hälsningar en trogen läsare :)