Familjen Annorlunda

Jisses :)

Herrejösses amalia vad ni har kommenterat :)

Härligt! Jag har suttit hur länge som helst nu och läst, för ni har tagit mig på orden och verkligen motiverat era svar :)

Min tanke var att svara er var och en, men det går ju inte…så jag ska försöka få till ett inlägg som svarar på era frågor, ok?

De flesta av er är positiva och nyfikna, det gillar jag, och jag tycker mycket om  att fler av er skriver att serien Familjen Annorlunda fått er att se på stora familjer med andra ögon. Det var ju därför vi var med, för att visa att även om vi är många så är vi precis som en vanlig familj, det funkar på  samma sätt hos oss som hos de flesta av er.

 

När vi fick frågan om att vara med, så tvekade framför allt jag  länge, för vad hade vi att visa upp? Egentligen?

Ett alldeles normalt familjeliv fast med sju barn, som blev åtta och nu är nio :) men Tv4 insisterade, och det var ju tur att jag övervann tvivlen, för allt positivt med att ha varit med där, övervinner stort det negativa. Senast idag satt alla barn utom tonåringarna och Corrinda och tittade på Familjen Annorlunda, och pratade om hur kul vi hade det, och de satt tätt intill varandra och bara hade det mysigt. :)

 

Så om vi har bidragit det minsta lilla till att normalisera stora familjer så är jag glad:)

 

Jag måste ha lite tid på mig för att titta igenom alla era kommentarer så jag får helt enkelt be om att få återkomma om det!

 

.

Jamie börjar knorra nu, så det får bli ett snabbt inlägg innan larmet går…

Vi har haft det förträffligt på alla sätt och vis idag, även om vi inte gjort så mkt, men vädret gör ju sinnet soligt:)

Ungarna försvann ut för att sen komma och fråga om de fick ta med sig Jordan i en vagn på promenad, och det lät ju så hinla mysigt så jag drog med mig Robban och tog en annan vagn till Jamie och så promenixade vi en sväng, barnen ledde vägen.

Perra och Corrinda var på basketcup och tonåringarna sooooov ;) men Novalie, Trixie, Lovelia, Jordan, Robban och jag och Jamie var ju ett litet hyfsat gäng .

Tjejerna plockade stora fång löv och gav till Jordan:

 Han makade åt sig och löven fick åka med honom i vagnen :)

Jamie sov som en liten stock:

  Myyyys.

 

Hemma så åt de lite mellis och ser ni nåt nytt???

Jag ser en nybliven 6 åring ;) och sen DUKEN!!!

Eller eg dukarna, för det är två….

    Jag beställde från Soff och stil  och det fanns massa olika vaxdukar att välja på i metervara så jag fick lagom till vårt nya bord.

Jag skulle ha en ljusblå med prickar men den var slut, och då var det ju som ett tecken att det var den rosa jag skulla ha ist:)

Janelle tyckte dock att den spetsmönstrade var finare, och när jag klippt av dem lite så fick båda ligga kvar …. det blev så  fint när det rosa lyste igenom spetsen…hihi.

Underst lade jag blå fleecefiltar från Ikea, tack för tipset det  funkar super!  Nu slamrar det inte alls om tallrikar och bestick :)

Det blev lagom kvar att klä in en gammal skrivbordskiva till tjejernas nya rum, men jag klantade till det lite så det vete sjutton hur det blev…få se i morgon!

 

Nu vill inte Jamie mer….han vill gå och sova med mamma i stora sängen, så jag får lov att logga ut!

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.