Slödag:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Slödag:)

Idag var alla sega och trötta.. Ingen var tydligen på topp, utan de ville vara hemma och mysa runt i pyamas.

Nej förresten , Novalie gick ju iväg till en kompis i morse och kom hem till middagen :) men övriga låg och spelade Nintendo ds, eller tjejspel på internet:) Tjejspel är typ Lps och små fåniga spel där man ska designa kläder, eller fixa frisyrer osv. De älskar det . Novalie gillar Panfu, och henens kompis V åxå, och ganska ofta så sitter de med telefonen i örat och pratar med varandra, samtidigt som de spelar…Jag har inte orkat sätta mig in i det spelet riktigt utan litar på hennes mamma J s omdöme:) De spelar väl mot varandra på nåt vis…fast de inte kan prata tydligen ;)

.

Jordan var som alltid busig, och gladoch vill mest bara vara ute, ännu en orsak till att fasa inför den kallare årstiden.. Han vill ju gå ut och in, och det funkar ju inte med tjocka kläder, overaller och 20 minusgrader ;)

Han kommer klättra på väggarna inne i vinter…hua. Men, han lugnar väl ner sig lite han  med  vad det lider.

Han fyller år snart!!

Den 2 september blir han två år:)

Jag vet ju det såklart, men har liksom skjutit det framför mig, men idag på FB så fyllde en liten kompis från hans ankomstgrupp 2 år, och då blev det plötsligt påtagligt att även hans födelsedag är snart…

Hm, måste börja planera lite tror jag, det är hans födelsedag, Perras den 8:e, Lovelias den 17:e och dop den 18:e, och Patricias den 30:e, och så Trixie i oktober, den 15:e…pust :)

Får väl slå ihop lite kalas! Frågan är bara när?

.

Det här är vår nya sparbössa:

Ja visst ser det ut som en helt vanlig bilstereo….?

Ja just det ja, det ÄR en vanlig bilstereo, numera utan fungerande cd spelare skulle jag tro, eftersom Jordan matat den med femtioöringar som låg i bilen….

Vad han gjorde ensam i bilen??

Ja, det undrar jag med, jag avskyr när barnen leker i bilen och de får absolut inte göra det, men de får gå ut och sätta sig i bilen i förväg när vi ska nånstans…så han passade väl på :)

Jag är inte förvånad.. ;)

.

Jag ringde min syster och frågade om hon ville haka på en promenad, och det slutade med att Corrinda följde med, och vi var ute och traskade i 2 timmar. Inte så fort dock, för jag fick ont i knät :( Det där förbaskade knät, som krånglar mellan varven…det är verkligen dags att träna upp det igen!

.

Robban skjutsades till lasergamekalaset, och presentkortet på Chocolat var uppskattat, han fick flera så nu kan han köpa mkt choklad:)

Jordan och Lovelia ville följa med när jag skjutsade, så jag hade lite sällskap, även fast de var knäpptysta.

Middagen blev beställd mat av olika sorter, pizza, kebab, thai och sushi….tre olika ställen :)

Corrinda har bakat en sockerkaka, så en bit sån till kaffet smakade finfint.

.

Kolla här då, ingen skorv!

Jag tycker skorv är så fult, att jag bara  måste få bort det, men ibland är det envist. Nu försvann det, för tillfället iaf, på två inoljningar av huvudet med vanlig barnolja :) Och luskammen från lusfri.nu.

.

I morgon är det måndag, och en ny vecka igen, de går så fort..!

Ungarna är redan less på skolan…märkligt att alla barn ledsnar efter nåt år?  Trots det så är de duktiga, packar sina väskor och håller reda på tider.

.

Nu börjar aktiviteterna…Corrindas basket har redan startat, och nu till veckan börjar Robbans tennis. Övriga vet jag inte riktigt hur det blir för än, det visar sig.

.

Jordan hittade en  för honom ny bok idag, och den bläddrade han i fram och tillbaka, och berättade vad han såg, med sin falsettröst…den där som skär rätt fint i öronen, och man bara önskar att han kunde byta frekvens, eller komma i målbrottet ;)

Vill ni se honom??

 Ja det är klart ni vill:)

Klicka HÄR så får ni se och höra min snart 2 åriga lillprins :)

.

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mettemy

  Kanske lite dyrt men vi åkte till thailand när liten var ett halvår , hon hade fortfarande massor med skorv då som försvann i ett nafs! Det var som trolleri :) Storasystrarnas nariga händer blev också botade direkt…

 2. Gunilla

  Vad han är härlig lille Jordan!! Men jag förstår om du får ont i öronen :) Var bara lugn, snart saknar du detta ljud.

  Kram Gunilla

 3. Linda

  ha!!! det där med rösten kommer nog sitta i länge. Min mellankille har också en riktigt ljus röst, skär i öronen ibland:) Han är 6 år:). Måste även säga att han är så otroligt söt Jordan!! En riktigt fin busig kille.

 4. Ulrika

  Skorv är inte kul. Alla mina barn (utom minstingen…2.5 månad gammal.. än så länge) har haft det. Men jag har varit för slö för att hålla på mer en 1-2 gånger per barn. Det har fått växa bort..
  Vilken sötis han är, Jordan! :)