Ledsen… – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Ledsen…

 

Jamie är ledsen idag. Ont i lilla (hm…fast tjocka *s*) magen gör det svårt att sova, och då blir han ledsen för att han är trött…

Han sover, men bara i min famn.

Jag halvlåg i en solstol först med honom på magen och läste korsord, mysigt, men sen så kallade hushållets plikter och jag var tvungen att laga mat. Inte ville jag ju riskera att väcka honom genom att lägga ner honom i vagnen eller sängen, så jag knöt in honom i mei tai sjalen och sen skalade jag tre kilo potatis som jag sen skivade…puust.

Jag ogillar att skala potatis, för jag får så ont i händerna, mest tummen, och sen kliar all stärkelse …därför brukar Perra göra det , ja han är snäll:) men idag var han ju inte hemma. Jag har en skalmaskin…men den bullrar så förbaskat, så den använder vi sällan…

Sen blev det ugnsstekt potatis med lax, ungarna fick köttbullar, synd att slösa finfin fisk på dem;) De pillar bara i den, och kastar bort den.

.

Nej, Jamie vill inte att jag ska blogga.,. sorry, men vi får höras i morgon!!!

Men, jag har hittat mitt yrke “efter barnen”,  stämmer ju lite ;)

         

.

Natti natti med er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Haha den var bra!! Klart på.. Kan vi starta firma ihop…Borde ju bli framgångsrik..:-D.. Vi kom aldrig iväg på husvisningen.. Jo det är kul och gå men just nu är vi inte i läge att köpa ngt nytt och då blir jag lite anti.. Vill ju flytta!!! Det var många kalas i september :-) vi har bara ett den trettionde… Då blir min 1a 20 år!!! Shit… O jag som bara är 25…. Hmmm… El vad är det nu heter.. Åldras m värdighet..?!?! Nä men ibland undrar man vart tiden tar vägen ..!!? Som nu.. Kl har dragit iväg.. Godnatt