Familjen Annorlunda

Tårta!!

Man ska ta alla tillfällen att fira :) Man vet aldrig när tillfälle ges igen, så det är bäst att passa på.

Janelle gjorde en tårta här om dagen till en kompis som tycker väldigt mkt om Star Wars:

  Hon fotade, men det blev ju snett….fast det syns ju ändå.

Vi letade länge på nätet efter nån som hade Star wars tårtoblater, och hittade det till slut hos Picture on Cake och  eftersom de hade så himla mkt fint så har jag beställt en med Teletubbies på till Jordans tårta :)

Jag ska sätta mig ner med Lovelia och Trixie nån dag så ska de få välja varsin bild åxå, det fanns på nästan allt man kan tänka sig, och vill man så kan man få ett eget foto åxå.   Vi har ju liksom klumpat ihop våra barn, så vissa tider på året blir det många kalas, och då är det kul att tårtorna ser olika ut, även om de smakar lika..

Nu på hösten så har vi ju Jordan, Perra, Lovelia, Patricia och Trixie, på 1½ månad :)

Mkt tårta blir det.

Vi ska ju ha dop åxå, och även det kräver mumsiga tårtor.

Men om ni letar efter tårtoblater så är mitt tips alltså Picture om Cake, snabba på leverans var de åxå!

*gillas*

.

Idag så  klev vi upp tidigt, för att vara oss, och traskade iväg till Öppna förskolan, var där vid 9.40 nånting, och kom ju lagom till sångstunden 10.00. Det var jättelänge sen vi var där.. Iofs så var jag ju på deras Babycafé i våras och babblade om hur det funkade hemma hos oss, men då är det ju bara bebisar där…så det gills nästan inte :)

Det är alltid trevligt att vara där, så vi får väl se om jag kanske kommer iväg lite oftare i höst…iaf tills alla virusattacker sätter ordentlig fart.. :)

.

ÖF slutar 12.00 och då tog vi en promenad till affären, vi hade sällskap med en annan mamma och hennes två tjejer, så det gick lätt för Lovelia att springa på sin springcykel, sällskap har den följden, det är roligare då. Är det bara vi så blir det lätt lite jobbigt efter en stund ;)

Vi handlade lite lunch, och sen tog vi en omväg hem för att sen gå och hämta Trixie på skolan.

Det var då vi stannade och gungade på de roliga gungorna:

                          

Det är helt onödigt att jag hämtar henne, för hon ska ända cykla hem med Novalie säger hon. Så jag får gå ensam bakom dem, eller om jag har bilen så får jag köra hem ensam .

Då kan hon få gå hem själv redan nu, annars brukar jag hämta dem några veckor när de börjar skolan, men nu kan Jordan få sova middag som vanligt ist för att vänta till efter två.

.

Fick med en kompis till Novalie hem iaf, och lite sällskap;) och lite senare kom mamma J och  drack kaffe.

Åhh så slappt jag haft det idag, inte gjort många handtag hemma, men å andra sidan har vi ju inte stökat ner heller när vi varit iväg ;)

.

Nu ligger min lille Jordan och kan inte sova av nån anledning…det är inte bra, men han sov väldigt sent så det kan väl vara det. Han har hittat ett nytt mysigt ställe:

                         

Jamie har inget emot det, så länge Jordan inte sölar välling ;)

.

Jamie ja, han är en sån sötnos.

Nu har hans magonda gått över, var de stackars omogna tarmarna som inte riktigt hängde med som spökade där i början, men han är fortfarande i stort behov av att rapa ordentligt efter maten.

Han har börjat sova i lite längre perioder, och faktiskt i vagnen, även här hemma när den står still..*ta i trä*

Givetvis så har jag glömt bort att börja ge de där förbaskade D-dropparna….får väl ställa fram flaskan, men av nån anledning så är de väldigt lätta att glömma bort. Skärpning. Ett tag iaf ;)

Han är himla söt när han sover:

Här ligger han bredvid mig i soffan, han har vridit sig ett kvarts varv för han låg på kudden från början :)

Trång ska det vara.

Faktiskt, och här blir det ännu ett ”Ta i trä” så sover han ganska bra på nätterna, han äter ibland, men mest ligger han nära och är nöjd, fast han grymtar och gnyr en hel del fortfarande.

.

I morgon ska vi nog försöka hämta min buss, hoppas det gick bra och att det låter som en vanlig bil nu och inte värsta raggarkärran ;)

Sen tror jag att jag och småbarnen ska vara hemma bara, ta tag i lite tråkgöra och bara passa på att mysa runt tillsammans. Snart börjar allas aktiviteter, och med dem all planering för att få ihop mat och sovtider för alla..

Basket, tennis, gympa, dans, miniorer, juniorer… och säkert lite till.

Jaja, blir väl bra med det med, men nog sjutton är det skönt att ha tomma kalendrar!

.

Nu ska jag gå och fråga lille gossen vad det är som felar, och sen får jag väl lägga mig jag med kanske…eller så ska jag vika den där tvätten…Jag får se hur det blir!

Tills dess:

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trollmorsan, Mamma Till 8 Troll

    Kikade in på den sidan med tårtbilder! Fanns ju allt och hur mycket som helst som man ville beställa :) Vi har spridit våra barn lite…är nog lite av en födelsedag per månad här hemma :) Ta hand om er!

    Många kramar till dig och din familj!

  2. Anneli

    Bilden på Jordan, påminner mig om ett par tvillingkillar som jag började passa när jag var 15 år, de var bara någon månad gamla. När de fick sin välling så satt de i sina babysitter så att man kunde ge dem mat samtidigt. De tyckte om att sitta i dem länge, ja minst till de var två år. Idag är killarna 23 år!