Solen är här :) :) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Solen är här :) :)

Ja idag har det verkligen varit varmt!! Underbart! Jag har faktiskt sökt mig till skuggan och de dagarna är härliga, när man faktiskt kan sitta i skuggan och bara njuta :)

Mera sol åt folket!!  :)

.

Ja, som jag sa så åkte ju Janelle iväg till Peace and love festivalen idag, och så här tjusig var hon:

  Hatt och gummistövlar :)

Vis av erfarenheten från Sonisphere, där det var knähög lera till slut så stod gummistövlarna högt upp på listan över vad som skulle med. Men, de tar ju sån plats, så alla fyra tjejerna hade varsitt par på sig…i denna hetta ;)

Alla syskonen som var hemma ville ha kram och säga hejdå till storasyrran:

                                                  

Sen åkte de….och det blev tomt här hemma.

Jag passade på att lägga mig på soffan medan Jordan sov middag, sen läste jag en artikel i dagens UNT om att man ska se till att Vila sig i form och kände att DET är jag jäkla bra på faktiskt :)

Ingen tackar en för att man stressar livet ur sig, så är det bara, så det är lika bra att ta det lite lugnt .

.

Eftermiddagen satt jag i skuggan och plöjde igenom både Biltema och Julas kataloger för att hitta det jag behöver till mitt lilla projekt, men det är nog lättare att åka dit och klämma och känna, får göra det i morgon.

Min lilla tjejtrio visade upp sina bikinis:

Lovelias är den som Trixie fick förra året, medan Trixie har nåns gamla avlagda, men Novalie har en helt ny :)

Loppan och Trixie är nästan lika långa, och när Novalie såg bilden så kommenterade hon att nu är det inte Tripp-trapp-trull längre…de ställer sig ju alltid så när kameran kommer fram , hihi :)

.

Jordan vägrar inse att han är lite för kort i rocken för att kunna cykla än:

  Men eftersom han är så envis så lyckas han väl snart :)

.

Poolen var välbesökt idag, Corrinda hade en bunt tjejer här, och Novalies kompis kom på eftermiddagen, och så våra trollungar då såklart, jag tror att de plaskade ut en väldig massa vatten, så Perra får nog fylla på  :) Och ha i mer klor…jösses vad med klor man måste pytsa i hela tiden för att inte vattnet ska bli sunkigt.

.

Till middag lyckades jag göra barnen rätt nöjda, de fick stekta hamburgare ( utan bröd) och kokt färskpotatis, och till oss tärnade jag lax som jag  panerade samt kryddade. Det hade varit supergott, om jag inte råkat salta väldigt mkt föööör mkt…. Blä. Hualigen så salt det blev!!  Undras om man kan göra nåt med det som blev över utan att saltet sabbar den middagen åxå… Jag tänkte typ om man kokar ihop nån yougurtsås och låter bli att krydda nåt mer?? Kan det funka tror ni?

.

Jordan höll på att hungra ihjäl innan middagen, och jag hittade en sånhär smoothie i kylen som han glatt sörplade i sig:

                                                                        

Han ser så koncentrerad ut, lilla busungen .

Sen åt han ju såklart inte upp maten, och nu är han inne på den tredje flaskan välling sen han gick och lade sig…

.

I morgon ska jag iväg en sväng, och sen hoppas vi att det är samma väder som idag, Perra har börjat sin semester, så jag ska ju ligga och bli uppassad ;) Haha, nädå.

Vi funderar på Furuvik på onsdag eller torsdag, så vi ska förbereda lite inför det.

.

Nu ska jag köra i säng småtjejerna som inte alls vill sova…

Bye bye:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emili

  hej!
  riktigt trevlig blogg vill jag bara säga! och ni verkar ha det underbart, men jag tänkte bara fråga vad alla era fina barn heter och hur gamla dem är? tacksam för svar :)

  ni får ha en underbar sommar och lycka till med den nya babyn!

  många kramar till er! (:

 2. ida

  Då kanske man ser Janelle under veckan då, bor i Borlänge och det börjar bli riktigt mycket folk här nu.
  Carola: Då får du säga Hej till henne, det tycker hon är kul:)