Familjen Annorlunda

Alltså…

Johnny Depp….. :)  Jag älskar honom!   Han är helt löjligt snygg, han är en fantastisk skådespelare, han är sällan på tapeten för droger, sexskandaler eller otrohet, och han  verkar så cooooooool :)

Rollen som Jack Sparrow..nej förlåt mig: Captain Jack Sparrow är ju inget undantag, för fy tusan så jäkla rolig och bra han är!

Snygg snyggare snyggast ?

.

J kom med sina barn hit och Perra fick barnvakta dem lite tills deras pappa kom från jobbet, barnen och papporna åt middag tillsammans, och vi åkte till stan.

Shoppade lite ;) På kyrkis idag skulle det vara tema: prickigt, och när jag såg de här kunde jag inte låta bli:

Från H&M 

       Novalies                                        Lovelias                                  Trixies

De fick varsina par caprileggings till åxå, Novalie grå (shorts), Loppan Vita, och Trixie rosa.

De var så fina, mina tjejer!!! Jag letade efter en prickig tröja till Jordan med, men det fanns ju inte…han fick en med en pirat på ist, helt i bions tecken ;)

.

Vi käkade sallad på Max, och sen fikade vi på Storken innan vi köpte lite godis och gick till bion.

Eftersom det var så förbaskat trångt när Perra och jag var i söndags, så hade vi hittat att det fanns en stolsrad med extra komfort och benutrymme, 20 kr extra….så den tog vi :)

Sen skrattade jag gott när hela salongen var väldigt mkt lyxigare och större än den vi var på då. Men stoalrna var helt klart värda 20 kr , för de gick att fälla lite bakåt, och man satt som en prinsessa i dem, hade det varit en trist film hade man somnat gott, men nu var det ju inte det, utan tvärtom tokaction i 2½ timme.

En sak jag tänkt på de sista gångerna jag varit på bio….fy fasiken var Filmstaden i Uppsala är sunkigt!  Gammalt och slitet, äckliga toaletter, som verkligen inte rengörs speciellt ofta, dessutom är de så små att man får backa in och sen sitta med knäna mot dörren… Salongerna är fulla med gammalt popcorn och annat snacks.

I London…där var det rent och snyggt, inget popcorn så lång ögat nådde, inte innan vi satte oss och började spilla iaf ;)

Ska det vara så svårt att hålla rent? Det är ju förbaskat dyrt att gå på bio, och helheltsintrycket dras ju ner rejält av att det är sunkigt, eller som i söndags, extremt trångt!!   Nej, det borde det faktiskt inte vara.

.

Pirates of the Caribbean 4 var alltså helt klart sevärd, vi såg den i 3d och det är överskattat, men filmen i sig var rolig:)

Och så Johnny Depp då :) Underbar!

.

Kom hem efter halv tolv, och alla sov som små grisar, så det var bara att gå och sova själv med:)

.

Idag har vi varit på kyrkis, sista sommarkyrkis, om man inte ska med på utflykten i morgon, och det tror jag att vi skippar, jag behöver uträtta lite ärenden, och solen har strålat, helt underbart!

Jag har blivit så bortskämd av de andra mammorna som sprungit och jagat Jordan, stort tack :)

Nu är vi hemma, Novalie har gått till en kompis, Corrinda kom hem med NIO kompisar som jag körde ut, orkade inte ha dem inne… och småtjejerna ser på Barbie. Kan vara skönt att vila lite från både bus och sol :)

.

Jag letade precis i frysen efter nåt att äta till middag och hittade inget roligare än blodpudding… Jag äter det, men det är ingen superfavorit.. Just nu är det väl fint att få i sig järn förstås, så det får gå an. Barnen gillar det, de flesta iaf :)

Vår frys har krånglat sen några veckor, den larmar och har sig, men nu har den funkat i flera dagar efteratt vi stängt av den ett dygn, råd från proffsen:) Men nu larmar den igen? Jag har satt en termometer i den som visar -18 grader

så jag fattar inte grejen? *sur* 

Jaja, det blir nog bra, kanske..  ;)

Men vi måste fylla på frysförråden, så man har lite att välja på .

.

Nu ska jag sätta mig ute en stund till, tror jag!.

Ha det gott:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Den nya Pirates är underbar, dock tycker jag att den hade vart ännu lite underbarare om man hade haft kvar Orlando Bloom, som enligt mig är snyggare än Captain Jack Sparrow ;)

  2. Sandra

    Tack för att du delar med dig av din vardag, alltid roligt att läsa.
    Sandra med fyra barn

  3. Annelie susanna

    Älskar oxå johnny depp men tyvärr har han tydligen varit otrogen med 2 olika(unga) kvinnor på kort tid :( Gubbsjuka??

    Hatar när någon man gillar och tror är hyvens prick, men så går dom å e otrogna :(

    Men han är ändå en bra skådis.

    Ni behöver inte frosta av frysen? Kan det vara därför den larmar?
    Carola: Jag tror inte på otrohetshistorierna ;) Väljer att blunda:) Nej det är självavfrostning, och vi har pratat med Bosch, och fått rådet att stänga av den i 24 tim så rören i bak utanpå frostades av…men den larmar ändå, fast tempen är som den ska…skit!

  4. Maria Piteå

    Om det är en whirlpool ni har som märke på frysen så har mina föräldrar haft det problemet och det visade sig vara ett kretskort som gått sönder. detta hände när de var ganska nya. så kolla upp det och ge er inte.

    kram