Familjen Annorlunda

Beslutsångest

Denna gång är det inte jag utan Patricia som har svår beslutsångest :)

Hon har nu TVÅ klänningar som hon gillar till balen! Den ljusblå ni fick se, och en svart.

Jag älskar den ljusblå och tycker den är mer glamourig och balaktig osv, men det är ju inte jag som ska ha den.

Senast måndag måste hon bestämt sig för att behålla eller lämna tillbaka den!  Den var inte svindyr, men liite för dyr för att köpa bara ändå, tror den kostade 600kr. Använder hon den  inte till balen så är den lite för fin för att ha till vardags, och tyvärr ska vi inte på varken bröllop eller dop eller större fest den närmsta tiden. Om ingen känner för att bjuda in oss på nåt trevligt???  Nån?? Vem som helst, vad som helst :)

.

Den svarta är fin den med, och hon köpte en vit satinjacka, midjekort och tänker sig de vita skorna till och så ett vitt skärp..Det blir tjusigt det med, så jag förstår hennes funderande!!

.

Vi har varit på sommarkyrkis, och är nu hemma igen, vädret bråkar igen och det är ömsom sol ömson regn och blåser som fasiken!!  Lågtrycket gör att huvudet är lite luddigt, men än så länge ingen huvudvärk, men den kommer väl…

Jag som ska på Bio ikväll med J…. !  Pirates of the Carribbean :)

Nu kommer katterna in åxå, det innebär att vädret är riktigt uselt, annars ser man de knappt nu för tiden ;)

Okeeeeey….. nu börjar det åska! Aha…. men låt det då för bövelen komma ett rejält åskoväder så luften rensas och man kan bli som folk igen!  Inget litet halvmesigt dundrande utan riktigt brak och blixt..Och det får gärna gå över snabbt så vi kommer iväg utan att behöva ta galoscher på oss :)

.

Nej, jag får väl stänga ner datorn och fixa köket lite snabbt innan Perra kommer hem.

Ha det bra:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.