Familjen Annorlunda

Skräpet åtgärdat ;)

Lovelia som var dålig igår, piggade ju på sig framåt kvällen, sov gott och är nu piggare än piggast :)

Diskmaskinen ville visst bara kolla om Perra kom ihåg hur man handdiskar, för så fort han diskat undan det gigantiska berget som fanns, både i och utanför maskinen, så hoppade den igång :)

Så vi ändrar oss igen, och jag har precis reseverat biobiljetter till oss, på Fast and fuorius  5 . Jag vågade inte betala dem direkt för då blir det väl nåt knas igen.. Men 21.00 borde vi sitta bänkade i salongen, precis som vi gjorde den där dagen för 24 år sen, fast då tittade vi på Plutonen :)

.

Jag sitter nu och väntar på att Patricia ska bestämma sig om hon ska med mig och handla födelsedagspresent till Novalie eller inte.. Hon fyller ju imorgon.

Jag tänkta minsann köra Mazdan, för nu är den pumpade i däcket och startkablad och ….tadaaaa…lite krockad..

Perra blev påbackad av en av grannarna när han svängde in på vår gata efter att ha pumpat däcket.

Jag är övertygad om att det är grannen som är vållande, och är glad att det var en BIL och inte ett BARN som tog smällen! Vi ska väl dit och prata lite försäkringar sen, han var ju på väg bort så vi avvaktar lite..Förhoppningsvis kommer ju Han, men det är väl tveksamt. Men man kan fan inte backa ut från sin uppfart och inte ha koll!Speciellt inte när han bor i första huset på gatan och det är skymd sikt från alla håll,¨då får man ta det lugnt,

Jaja.

.

Nu ska jag dra en borste genom håret, det är lite för blött efter duschen egentligen, jag har hunnit träna åxå, medan Perra krockade och klippte gräs:) och sen fara iväg.

Hörs!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    vi har varit och sett fast and fourius 5 JÄTTE BRA :D fast filmen är 2 tim lång så känns den kort tyckte jag