Familjen Annorlunda

24 år!

Idag för 24 år sen så träffades Perra och jag. Eller, vi hade ju gått och kikat på varandra ett tag i skolan förstås, men vi hade vår allra första date idag :)

För fyra år sen så gifte vi oss, och då såg vi ut såhär:

                                    

Tjusigt värre :)  Lovelia låg i magen, i v 21, så det var tur att min frisör och påkläderska var stark i nyporna när hon snörade ihop klänningslivet ;)

Vi gifte oss i Danmarks kyrka, där har jag haft mina skolavslutningar  många år, jag är konfirmerad där, Perras föräldrar gifte sig där, och  de flesta av våra barn är döpta där, så det känns som vår kyrka på alla sätt och vis.

Klänningen hyrde jag, jag vet hur jag är, om jag hade köpt en klänning så hade den hängt i garderoben och varit ledsen, för jag hade aldrig kunnat sälja den, och använda den igen…? Jo, men NÄR? På Syltkrukans personalfester??   ;)

Kronan är mammas som hon hade när hon gifte sig med pappa.

.

Vi gifte oss på vår 20 års dag, det råkade vara en tisdag, så mitt i veckan ställde vi till med bröllop, men det funkade alldeles utmärkt det med.

.

Nu ska vi äta smörgåstårta och sen åka på bio !

Bye bye

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Grattis! Wow, du var verkligen underbart vacker Carola! Jättefint uppsatt hår! Wow, som sagt helt underbart :) Har ni en stor förstoring på detta hemma? Superfint!
    kram och grattis!

  2. Annelie Susanna

    GRATTIS!! Så härligt!! Det blir 4 år sedan min man och jag gifte oss också, fast i augusti =)
    Hoppas ni hade det bra på er bröllopsdags dejt ; )