Familjen Annorlunda

Stylist?

Sitter här med Let´s dance på tv:n..Finns liksom inget annat att se!! Jag tycker det är rätt bra bakgrundsprogram till att slösurfa, men jag vill gärna slippa se utröstningarna…boooring.

Brukar ju börja nån film där vid halv tio..men inte idag, eller det gjorde det kanske, men ingen jag ville se.

Men, jag sitter varenda gång och undrar vem som stylar den kvinnliga programledaren?

Hon är så söt och har en fin kropp ju, men det är så sällan jag ser en snygg klänning på henne som verkligen passar ? Antingen sitter det åt så det bullar ut  på konstiga ställen, eller så ser det bara konstigt ut?

Hon är fin, men borde byta stylist. Sagt av modeikonen nummer ett…..haha:)

.

Idag vaknade alla hyfsat pigga och krya, tonåringarna klev upp och gick iväg själva så jag behövde inte ens vakna tidigt, tack för det:)

Istället så sov jag tills Jordan slog upp de ljusblå och började kvittra vid halv nio. Corrinda , som har legat inne hos mig när Perra är borta, ledsnade på honom efter en stund och hämtade upp honom och langade ut honom till tjejerna och Robban i vardagsrummet :D, drog igen dörren och så somnade hon om, haha.

Jordan ja…den lilla marodören! Vissa dagar, (idag) så är han som han den där fågeln i Kalle på julafton, han som är överallt hela tiden…men ändå…när han ser ut såhär, så smälter man ju bara:

 Det var tröjan/jackan jag skulle fota, för att skicka som mms till syrran som gav honom den i julklapp. Köpt i London:)

Men han höll flaskan för trycket på magen hela tiden – och det är ju trycket som ÄR Jordan, för det står ju

Mr Happy :) och det är han.

  Här syns det lite iaf.  Det är en supermysig fleecejacka, som  jag hoppas att han inte växer ur för fort!

.

Alla de små barnen (Novalie, Trixie , Lovelia och Jordan ) har varit som små monster idag, det har gnällts, grinats, skrikits, slagits,tjafsats, krånglats och ja allt sånt.  Man blir less till slut, speciellt på gnället.

Jag är allergisk mot gnäll! När de ideligen låter illa, fastnar i gnällträsket och var och varannan mening är gnat då vrider jag upp stereon med Jay på högsta volym och skiter i dem :) 

Men idag hjälpte inte ens det..

Jag plockade äntligen ur den där bokhyllan som blev över efter rumsflyttarna och som har stått i vägen i hallen sen dess, och med Corrindas hjälp bar jag ut den i garaget. Nu börjar garaget se för jäkligt ut, som varje vinter, man bara lassar in där tills det blir fullt, så får man ägna några dagar på våren åt att sortera och städa:D

.

Nu har jag en stor bunt böcker på bordet, som jag inte vill ha. Vi har så himla mkt böcker! Ingen läser dem….

Jag älskar att läsa, gör det inte så ofta nu för tiden, men har alltid tyckt om det. De större barnen tycker om att läsa de med, men de små är inte intresserade ett enda dugg. Så har det varit med varenda en. Vi köper böcker, sätter oss med dem och ska läsa , och de skiter högaktningsfullt i det och går iväg… Jahapp…

.

De jag nu plockat ur är sånt som mer eller mindre är oläst, men som hängt med i många år. De böcker jag spar på är såklart de gamla godingarna: Alla  Astrid Lindgrens , Totte, Alfons, Pettsson,  och nya favoriter som Benny böckerna:)

De gillar ungarna, men typ Kråke och polisen är värdelöst enligt dem.

Jaja, nu åker de till Röda korset eller nåt.

………………………………………………………………………………………..

Och apropå Röda korset så tog jag och Corrinda en sväng dit på em, hon ville så gärna kika lite, och vi skulle ändå handla mat. Hon hade ju kunnat köpa hela affären oavsett om hon behövde det eller ej ;) men vi kom därifrån med en t-shirt till henne med dödskalle på, en tunika till Trixie från Lingon och blåbär, kunde inte låta bli när den kostade 30kr…normalpris är ju liiite mer :D  , en löpare, en väska till C, och säkert nåt mer litet skräp:)

Därifrån till Bauhaus, för jag måste köpa gångjärn till våra köksluckor, de jäklarna går av så man får luckan i handen helt plötsligt….Sen vi flyttade hit har vi bytt snart alla gångjärn, men tydligen inte alla..Det är så meckigt att byta för de går ju av, och då kan man inte skruva ur dem utan måste borra nya hål, och måttpassa och greja…Skulle vara enklare att göra det innan de går av kan man tycka, men det går inte att skruva ur dem för då går de åxå av…skitkvalite´.

Hittade knoppar till den vita skänken jag målade i höstas om som varit utan tills nu…skruvade i dem när vi kom hem.

Fint :)

.

Idag är det ju fredag, och alla som sett oss på TV har väl fattat vad vi äter för nåt idag då…Jo visst, tacos…

Jag är tvärless, så jag köpte egen mat :D
                                                              

                                                               Fiskbakelser, a´117kr totalt….men det är jag värd:D

De är såååå goda, och jag skulle lätt kunna äta dem varje dag. Killen i fiskdisken kikade på Corrinda, sen på mig och så frågade han: – Ni har varit med på TV va? Familjen Annorlunda? Du heter…..Corrinda :D

Hon tyckte det var helcoolt, och han sa att han minsann tittat hela den säsongen, jag har sagt det förr, Uppsala är lokalpatrioter:) 

.

Hemma så lagade hon och jag mat tillsammans, hon har varit så himla pysslig sen hon blev piggare, i morse bäddade hon rent i vår säng, igår gick hon runt och ställde i ordning alla möbler, lade undan filtar osv innan hon gick och lade sig, och hon plockar och donar hela tiden :)

Himla trevligt, för det behövs bara en enda mer än jag som håller efter för att det ska bli så himla mkt bättre här hemma!

.

Ingen av tonåringarna åt hemma idag, Patricia skulle iväg på nåt och Janelle och Justus firar minsan en månad idag :D så de har varit ute och käkat och sen på bio , hihi.

Patricia smsade nyss, hon skulle sova borta, men mår dåligt och kommer hem ist….stackarn:( Hoppas hon kryar på sig fort!

.

I morgon har Robban tennis, och sen kommer Perra hem. Ungarna har tjatat varenda dag! ” När kommer pappa hem?”

När han sen väl kommer så säger de Hej, han får en kram och sen är det bra , då är det som det ska och de bryr sig inte så mkt :D

Var samma när jag var i London, de tjatar när man är borta, men när man väl kommer hem så är det inte så noga…

Men det ska vara som vanligt, helt klart.

.

Nu har jag en tvätt att byta plats på, från maskinen tilll tumlaren, så jag gör det och säger godnatt!

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta L

    Håller med. Hon behöver verkligen en ny stylist. Jättekonstiga kläder har hon som inte alls sitter bra på henne. Trodde att det bara var jag som inte fattade….

  2. Lotta

    Vi fick vår tumlare lagad igår =) På tal om tvätt liksom… ;) Den har varit trasig sedan innan jul o vi har haft tvätt hängandes tamejfan ÖVERALLT! Å det blir ju en del tvätt här…liksom hos er kan jag tänka =) Va gullig Corrinda är som hjälper till o plocka o dona. Det är den där lilla extrahjälpen man får som betyder så himla mycket tycker jag =) Ha det bra =)

  3. Annelie Susanna

    Ha ha ha! Det är ju precis vad jag brukar tänka, vad i h-lvete har Jessica Almenäs ”Let´s dance” på sig!??

    Trodde det bara var jag som reagerade ;)

    Såå otroligt söt Jordan är!!! Och fina kläder, du har bra smak!

  4. anna-lena j

    Hej, jag vill veta hur du gjort med förskola – slipper dina barn detta? Och vad tycker du om förskola – är det nödvändigt och bra för barnen? Du bör vara proffs i ämnet, tack på förhand.

  5. Michaela

    Guu va fiskbakelserna såg smarriga ut!

    Kul med fynd på RK!! Sånna ställen borde man besöka oftare!

    Det där med böcker känner jag igen!
    Vår son läser typ bara Halvan (polisbil och sopbil) och en brandbilsbok, någon enstaka gång i en traktorbok! Annars ratar han alla andra böcker… Biltemakatalogen läser han också förresten… så är vi på biltema så norpar vi alltid en hög kataloger.

    Hoppas Patricia kryar på sig nu och inte blir allt för dålig!

  6. Michaela

    Guu va fiskbakelserna ser goda ut:) Mums:)

    Kul o fynda lite på RK!

    Det där med böcker känner jag igen… enda böckerna som går hem här är Halvan med polisbil och Halvan med sopbil samt en brandbilsbok! Han är tokig i dom böckerna!