Familjen Annorlunda

God morgon:)

Eller nåt, för tittar man ut genom fönstret är det mest grått och vått …Isch.

Jag kikade in på Facebook  nyss och såg att vår fotograf från Familjen Annorlunda lagt ut lite bilder från ”behind the scenes”…Givetvis var jag tvungen att sno dem:)

Här är vi hela familjen när vi precis kommit fram till hotellet vi bodde på när vi var i EuropaPark . Minns inte vad det hette nu…?Jo, El Andaluz hette det, och var så maffigt :)

Foto: Linus Nilsson

Ungarna ser lite tjuriga ut, men de är bra trötta efter att ha varit på resande fot sen 7 på morgonen, klockan är runt 17 här.

Det är nog nästan precis ett år sen vi var här, det var Halloweenpyntat till max och det var ett fantastiskt ställe måste jag säga!

I de här stora pumpan går det en berg och dalbana i totalt mörker, så coolt! Lite laserblixtar och sånt bara.

Foto: Linus Nilsson

Japp, jag åkte den! Kom på ungefär i samma stund som den första knycken, att Jäääklar, undrar jag om man verkligen ska åka sånt här när man är alldeles , alldeles nyförlöst??  Jordan var bara några veckor gammal. men det gick såklart bra, även om jag en sekund såg framför mig hur hela alltet skulla ramla ut ;)

Ungarna älskar att åka berg och dalbanor, och det fanns massor här, det var till och med så bra att Robban, som är lite kortare än sin tvillingsyrra Corrinda, fick åka de flesta. Annars brukar hon få åka och inte han, för hon har kommit över längdgränsen….Ja, det känns skittaskigt :(

De fyra äldsta, Janelle, Patricia, Robban och Corrinda, och Perra åkte Europas tuffaste B och D bana:)

Den heter Bluefire, och jag lovar att jag hade no way in hell åkt den…hu. Fast jag erkände ju såklart inte det utan skyllde på Jordan….hehe.  Men…idag kan jag känna att det kanske hade varit lite fräckt ändå…men vi lär ju inte åka tillbaka direkt :)

Här åker Patricia och Robert en, såklart berg och dalbana, nu har jag skrivit det ordet tusen gånger snart ;) som heter Mir, där snurrade vagnarna runt sin egen axel, plus att den gick upp och ner och hit och dit :)

Foto: Linus Nilsson

Ja, sånt här kan man ju sitta och drömma sig tillbaka till, när man kikar ut på det grådaskiga vädret utanför fönstret :)

Nån som vill veta mer , klicka här : EuropaPark

Nån som vill läsa vad jag skrev i bloggen då, och se fler bilder från resan , klicka HÄR.

Det är jäkla bökigt att byta ställe att blogga på har jag märkt, för allt ligger ju på den andra…och där har jag ju ett gäng läsare som redan läst allt, men på ett nytt ställe så känner jag att jag vill berätta det igen :)

Det får bli lite länkningar hit och dit! För jag kommer att blogga vidare där med…det var det där med separationsångesten….haha.

Nu ska jag snart åka och hämta Trixie på kyrkis, och sen betala räkningar…kul. Den här månaden blev det två feta extraräkningar , som jag väntat på iofs, men ändå..BÅDE Robbans tennis på 3000kr OCH Patricias sånglektioner a´2500kr….Blä:(

Men men, de var väntade som sagt, hade varit värre om de bara ramlat in helt plötsligt ;)

På eftermiddagen ska vi nog åka och shoppa lite Halloween pynt och grejor, Corrinda ska ha fest på söndag :)

Med alla äckliga magsjukebaciller som snurrar här just nu, halva skolan har varit eller är sjuka, hu, så har jag enväldigt bestämt att de ska vara UTE. Det köpte hon, och det kan bli hur mysigt som helst. Vi hade en sån fest för Patricia för flera år sen, och det är rätt mäktigt att vara ute i kolsvart mörker, med bara levande ljus/eld som belysning :)

Jag köpte en cd med spökljud på för ett tag sen, så den ska snurra och låta läskigt inne i poolrummet och så öser vi på med spöken och monster och pumpor bäst vi kan .:) Kommer bli coolt.

Nej, nu var det ju annat som kallar, hämta barn tex…!

Bye bye:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.