Ett päron till morsa

3 seriestrippar om att sova med en 2-4-ish-åring

Bjuder på ännu en nyritad seriestripp om det eviga ämnet samsovning – och så två gamla godingar 😉 Räknar med samtliga tre scenarier i helgen. Sovgott!

1) Ooops… we did it again

Att samsova

 

2) Men oavsett hur många karatesparkar som utdelas… 

egetrum

… Separationsångesten!!!

3) För det går ju faktiskt att rusta sig för nattens utmaningar

HOCKEY-SAMSOVNING

Inser att dessa scenarier nog kanske sträcker sig längre upp i åldrarna också? Anar att även 5-6-åringar osv utövar viss kampsport i sängen kanske, eller vad säger ni med erfarenhet? 😉

Stay tuned för fler seriestrippar – nästa vecka blir det t ex en liten ”åka bil med barn”-special och en fars dag-hyllning! Lägger ju ut seriestrippar så ofta jag bara hinner rita dem här på bloggen, och följer ni mig på typ bloglovin eller liknande, får ni bra koll på när nytt kommer ut! Här kan ni göra det.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Haha min nyblivna ett åring får till ordentliga karatesparkar! Hon har även för vana att lägga sig på snedden men huvudet åt fadern så sparkarna riktas bara åt mitt håll!

  2. anna

    Känns som du spionerat på mitt vardagsliv! Haha hög igenkänningsfaktor på det mesta!
    Tips från min del, kaos vid hämtning på förskolan med en treåring som vägrar ta på kläderna o en bebis som skriker på golvet (får inte ta in vagnen) o andra föräldrar som glor på min cirkus.

    1. ettparontillmorsa

      Haha, ja åh, det där är en sån klassiker 🙂 Fast för mig med bara ett barn 😉 Just det där när folk glor på cirkusen är en grej att göra fler seriestrippar om, tack för inspo och ha en fin dag!