Ett päron till morsa

Blöjbyten vi aldrig glömmer

Så roligt med all respons på timmarna efter föris-teckningarna! Och extra kul att se att ni blir alltfler läsare som återkommer också – värmer att se era namn dyka upp i kommentarsfälten. TACK för att ni finns och vill följa min bloggserie! Firar detta med en liten throwback till några av de allra första seriestripparna.

Ni minns kanske den där tiden då ett blöjbyte liksom inte bara var ett blöjbyte utan även kunde innebära…

1) Bajsanalyser och allmän Google-panik

Bajsanalys

 

2) Exorcism-övningar

Bajsorcisten
”Bajsorcisten” (Remake av en av de allra första seriestriparna jag ritade)

3) Ständigt lika hett samtalsämne på såväl Öppna förskolan som vid grillmyset, 

Romantik för småbarnsföräldrar

Det var några av ”bajs-seriestripparna” från det tidiga päronmorsa-arkivet. Vilka fler knäppa saker kring blöjbyten och bajssnack minns NI? Kommentera gärna här nedan!

Och när vi nu ändå är igång med att blicka tillbaka… kolla gärna in denna lista för förstagångspäron också:

8 tecken på att du är en förstagångsförälder

Följer ni mig på Bloglovin så missar ni inte en endaste stripp! Här kan ni göra det!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Våran äldsta när han var nyfödd både pinka och bajsa åt alla håll och kanter så fort man skulle byta blöjan, han gjorde en riktig ur laddning med bajs på mig och golv varav jag ropade på hjälp av sambon, som då böjer sig ner för att torka golvet, då nästa laddning kom och landade i huvudet på sambon, har nog aldrig skrattat så mycket.
    Lr när våran äldsta käka kiwi första gången och jag trodde att han hade fått parasiter le nått när jag sedan bytte blöjan??…tog en stund innan jag insåg att det var kärnorna??

    1. ettparontillmorsa

      haha, OMG, omg! Han blev träffad i huvudet alltså, låter som ett äkta klassiskt bebisbajsinferno, haha! Hade blivit en seriestrip det 😉 Åh, det där med kiwi hade jag aldrig varit med om, men kan tänka mig nojan jag hade fått!!

  2. Peter

    Minns ack så väl den gången när jag INTE hann få på blöjan efter badet och ville ha en liten naken och pösig bebis vilandes i famnen en stund. Den lilla demonen bajsade ner sig/mig helt och hållet

  3. Emma

    Den bästa bajshändelsen var inte jag närvarande vid, men den är fantastisk. Mannen och hans killkompisar skulle ha grabb- och pokerkväll. Bara han och en till som var pappor vid det tillfället. Mitt i allt spelade och snackade så utbrister den andra pappan till maken: ”Vet du! Vi har börjat med up and go blöjor nu!” Varav maken snabbt hakar på och de fastnar i blöjträsket. De andra killarna, ickepapporna, blev aningen förvånade och tagna av detta blöjsnack. Tack och lov hann papporna iaf bli avbrutna innan de började prata bajs för ingående…

    1. ettparontillmorsa

      Haha, klassiker, kan se detta framför mig, hade kunnat vara en seriestrip det med 😉 Alla gånger man ohämmat babblat på om diverse konsistenser, haha… Kram och ha en fin fredag och helg!

  4. Stina

    Haha så passande. Har nyss bytt blöja på min 11-månaders. Löst bajs och det ska pillas och vridas som tusan… Blev bad och noggrann rengöring av händer… För att inte tala om tryckknappar i pyjamas… Vem tyckte att det var en bra idé efter 6 månader… är ju helt slut efter alla miljoner knappar är stängda…

    1. ettparontillmorsa

      haha, åh alltså jaaa, detta med tryckknappar! Och såna där gulliga overall-pyjamaser som jag envisades med trots att det blev superkrångligt 😉 ;D Kram och ha en fin fredag – utan blöjincidenter hoppas jag! 😉