Ett päron till morsa

Daidalos kom tillbaka!

Min snart 4-årings senaste besatthet är Daidalos och SVT:s ”Labyrint”. Har gått på repeat här hemma ett bra tag. Fram till typ nyss då vi upptäckte att alla gamla säsonger på SVT Play plötsligt var borttagna. Paniken! Det har tjatats om Taurus hit och slajm dit nu konstant och i går satt vi och kollade några ynka 30 sekunders klipp som fanns kvar. Efter en googling fick jag nu beskedet att en ny säsong är tillbaka den 28:e september. Som tur var.

Fram till dess får vi väl klara oss med dessa barn-tv-dängor… 😉

BARNPROGRAM

Nu mina vänner hejhå hurra, för att citera de eviga Jake och Piraterna, så måste jag skynda mig in i ateljén för att förbereda mig inför morgondagens möte på förlaget. Känns så spännande och hoppas kunna återkomma angående vad mer som har bestämts kring ”Ett päron till morsa”-boken efter det!

Och så blir det rita fler seriestripar också såklart.

I morn onsdag kommer också de nya utlovade ”föräldra-emojisarna” att läggas ut här på bloggen – så håll utkik 😉

Och på torsdag blir det del 2 i ”Päronsmorsans förlossningsberättelse”  – (Här hittar ni del 1)

Följer ni mig på Bloglovin så missar ni inte en endaste stripp! Här kan ni göra det!

FLER teckningar om småbarnslivet hittar ni som vanligt också på instagram.com/ettparontillmorsa och så är jag tillbaka väldigt snart med nyritade seriestripar

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Haha! Alltså ibland kommer man på sig själv att stå och sjunga på nåt barnprogramsintro… Snacka om att bli hjärntvättad hahaha… Här är det Äventyr i tid och rum som 3-åringen tittat på typ en miljard gånger…. Ha en fin dag!