EntreprenörsMamman – Väninnan du alltid saknat
Amalia

EntreprenörsMamman

OH! Ser fram emot girls night på Café Nizza

Tiden går så otroligt fort! Jag förstår inte att någon hinner med sitt liv, relationer och att vara närvarande i allt? Aja, förhoppningsvis är det bara jag som inte landat i mina nya rutiner än. Tiden med barnen går superbra, Jag känner att vi samtalar, känner efter, myser och busar. Vänner prioriterar jag starkt men killar och dating hinner jag ju verkligen inte med!

Fredagsmorgon

Efter en lång och mysig morgon med barnen på berget och en sen föris-lämning känns det bra inför helgen. Idag var det den dock stora tjejen som inte ville säga hej då medan den lilla kramade hejdå och kilade iväg. Fideli ville inte släppa taget, det är nästan ännu svårare för då tänker jag att hon inte vill att jag ska vara borta under helgen. Men när jag sedan gått in och lämnat deras saker såg jag att även hon sprang runt och skrattade med sina kompisar.

Fredagskväll

Ikväll har jag middagsplaner med tjejgänget på Café Niizza vilket ska bli alldeles underbart! I vår chat har jag förstått att peppen är otroligt stor så vi får se hur kvällen slutar. Jag har en liten förhoppning om att gå hem vid 23 men man vet ju aldrig 🙂

 

Jag låter mig inspireras inför kvällen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.